- Konu Sahibi alwaysmille
-
Doktorumun ismini söylememin etik olmayacağını düşünüyorum. Sonuçta thlium lazerin lekelerde etkili olup olmadigini tartışıyoruz.Hsngi doktora gittiniz peki. Ben ilk seansi oldum ikinciyi kontrole gidecegim uygun gorurse olacagim
Iyi de burda doktor arastiranlar var . Ayrica soyleyenler bunu yardimci olmak icij fikir vermek icin soyluyor etik olmasin diye degil. Zaten guven de vermedi soylemeyin ben olsam doktorunuza gitmezdim.Doktorumun ismini söylememin etik olmayacağını düşünüyorum. Sonuçta thlium lazerin lekelerde etkili olup olmadigini tartışıyoruz.
Iyi de burda doktor arastiranlar var . Ayrica soyleyenler bunu yardimci olmak icij fikir vermek icin soyluyor etik olmasin diye degil. Zaten guven de vermedi soylemeyin ben olsam doktorunuza gitmezdim.
Ilk seansta sonuç alamadığım icin soylemek istemedim. Ayrıca bu doktorla ilgili bir durum değil diye dusunuyorum. Thlium lazer in etkili olup olmadığı ile ilgili. Beni anlayışla karşılayacağınızı düşünüyordum..Ayrica sizin yaptiginiz cok mu etik
. Doktorunuza guveniyorsaniz baska doktorlarin yazdiklari ilaclari sorup ogrenme geregi duyuyorsunuz. Bizim ilaclari soylememizde etik degil . Siz doktorunuza guvenmeyi ogrenin bence.
Ben yaptirdim suan bile memnunum.Benim doktorum zaten iyi kullandigi lazer de iyi. Paraniz bosa gitmez umarim. Neyse iyi aksamlarIlk seansta sonuç alamadığım icin soylemek istemedim. Ayrıca bu doktorla ilgili bir durum değil diye dusunuyorum. Thlium lazer in etkili olup olmadığı ile ilgili. Beni anlayışla karşılayacağınızı düşünüyordum..
Iyi aksamlarBen yaptirdim suan bile memnunum.Benim doktorum zaten iyi kullandigi lazer de iyi. Paraniz bosa gitmez umarim. Neyse iyi aksamlar
Kızlar bugün 2. haftam bitti. Güneş lekelerimin %70 i gitti. Akne izlerinde hafifleme var ama geçti diyemem. Keşke öncesinde yakından fotoğraf çekseydim.
Doktorum ilk gün hiçbir şey sürmememi su değdirmememi söyledi. Sonra 2 gün advantan sürdüm. Şimdi skinoren (yüzümde hala sivilce var) ve nemlendirici olarak da skinceuticals h.a. İntensifier kullanıyorum. Güneş kremini devamlı yeniliyorum. Artık fondöten yerine heliocare kompakt renkli güneş kremi kullanıyorum.
Ben yaptırdığım için mutluyum yüzüm daha beyaz, parlak ve genç görünüyor.
Sizin adınıza çok sevindim. Bilgilendirdiğiniz icin ayrica tesekkür ederimKızlar bugün 2. haftam bitti. Güneş lekelerimin %70 i gitti. Akne izlerinde hafifleme var ama geçti diyemem. Keşke öncesinde yakından fotoğraf çekseydim.
Doktorum ilk gün hiçbir şey sürmememi su değdirmememi söyledi. Sonra 2 gün advantan sürdüm. Şimdi skinoren (yüzümde hala sivilce var) ve nemlendirici olarak da skinceuticals h.a. İntensifier kullanıyorum. Güneş kremini devamlı yeniliyorum. Artık fondöten yerine heliocare kompakt renkli güneş kremi kullanıyorum.
Son durum nedir. Nerde yaptirdiniz. Önerir misiniz. Ve ne kadar ücret ödediniz acabaKızlar bugün 2. haftam bitti. Güneş lekelerimin %70 i gitti. Akne izlerinde hafifleme var ama geçti diyemem. Keşke öncesinde yakından fotoğraf çekseydim.
Iki seans thlium lazer yaptirdim. Ilk seansta düşük frekansta çalıştığı için cok acilma olmamisti. Ikinci seansi yuksek frekansta çalıştı. 2. haftam. Açıkçası cok etkisini göremedim. 2 seans thlium ve prp icin 2.500 tl verdim. Thilium lazerden aldığım sonuç karbon peeling ile aynı gibi. Fiyatı da daha uygun ayrica..yine gelismelerden haberdar ederim siziMerhaba arkadaşlar bende thulium lazer yaptırmayı düşünüyorum. İlk olarak lekelerim için doktora gittim kılcal damarlarım yüzeye yakın olduğu için bana dye lazer yapacağaını söyledi. 4 seans dye lazer yapılacak dedi. Zaten bu dye lazer ile lekelerinde açılmalar da olacak dedi. 3 seans dye lazer yaptırdım bence lekelerime çok katkısı olmadı ama yüzüme bi berraklık ışıldama geldi. yalnız hayatımda hiç iltihaplı sivilce çıkarmamıştım bu dönemde sivilce çıkardım ve malesef bunların lekesi kaldı. yanak bölgemde 3-4 tane sanki ben gibi koyu lekeler oluştu o yüzden kesinlikle thulium lazer yaptırmam gerekiyor diye düşünüyorum. acaba fiyat olarak ne kadar oluyor bende çok leke yok sanki 1 seans yeter bana diye düşünüyorum ama. bakalım doktor ne diyecek bu duruma.
Ben ilk olarak 3 seans kılcal damar için dye lazer yaptırdım. 4 seans paket olarak almıştım. daha sonrasında thulium lazer yaptırmayı planlıyorum. şimdi sizin yorumlarınızı okuyorum merak içindeyim acaba 2. seans sonrasında nasıl oldunuz. faydasını gördünüz mü diye.Ikinci seansi
Merhaba. Ikinci seansi 17 aralikta yaptircam. Yalniz doktorum daha oncesinde kilcal damar tedavisi öneriyor. Daha iyi sonuc alacagimi söylüyor. Ben de bir okadar daha para vermek istemiyorum. Lazer yaptirdiktan sonra sonuclarini sizinle paylasirim..
hangi doktora gittiğinizi paylaşır mısınızHerkese selam ben de sonunda thulium lazer yaptırdım. bana doktorum en az 2 seans yapalım dedi. ilk gün kıpkırmızıydı, sonrasında kahverengi minin minik pullanma oldu kesinlikle dokumamalısınız.
bence mutlaka cuma yaptırın cumartesi pazar evde kalın. evde bile güneş kremi uygulayın. 4. gününde pudrayla kapattım belli olmadı.
bugün 7. günüm alnım ve yanaklarımda biraz kabuk var hala belli belirsiz.
elmacık kemiklerimdeki güneş lekelerim gitti. alnımdaki kabuklanma bitince orasının da geçip geçmediğini yazarım.
Akne lekeleri henüz geçmedi ama açılma var inşallah 2. seansda geçer. cilde inanılmaz parlaklık ve sağlıklı görünüm veriyor. ben değdiğini düşünüyorum. şu anda renkli güneş kremi kullanıyorum sadece
ikinci seanstan sonra tekrar yorumumu yazarım.
Ama en önemlisi doktor, onu çok iyi araştırın, cilt bu geri dönüş yok.
Doktorumun ismini vermek istemiyorum..sonuc alamadığım icin dogru olmayacagini düşünüyorum..sadece soylemek istedigim harika sonuclar beklemeyin derimhangi doktora gittiğinizi paylaşır mısınız
O kadar bilgi kirliliği var ki! Kim neye inanacagini şaşırmış durumda, bu lekelerden nasil kurtulacağız? Ben yıllardır savaşıyorum yaptirmadigim islem kalmadi! Bu cihaz lekeye sebep olan melanini yok ettigini vaad ediyor! Yani hopp yazin çıkmayacak diyor, ne kadar arastirma yaptim bir bilseniz? Bu cihaz kurtuluşumuz olacak mi? Ben deneyimleneceğim arkadaslar Adana da yaşıyorum, neyseki bu cihaz adana da Estelite ye gelmiş, insallah kurtuluruz bu illetten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?