Thomas temizlik robotunu kulananlar var mı?

nbatur55

baldan tatlı can kızım...
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2007
510
4
96
43
Diğer
arkadaslar ben yeni thomas temizlik robotu aldım cok arastırdım bunda karar kıldım şimdilik memnunum kullanan arkadaslar paylaşımlarınızı bekliyorum sevgilerle....

bende araştırdım en iyi o gibi bende almayı düşünüyorum canım memnun musun?

cok memnunum canım iyikide almısım valla 1 aydır kullanıyorum halılarımı koltuklarımı yıkadım hep pırıl pırıl oldu denildiği kadar parcaları adi değil yaa kullanmasını bilmessen kırılır tabi cabuk ben bir aydır kullanıyorum memnunum tavsiye ederim bende cok arastırdım cok düşündüm thomasda kararda kıldım iyikide onu almışım diyorum temiz yeni yıkanmış mutfak halımı yıkadım ilk denemek amaclı bir pislik bir toz cıktı inananamadım gözlerime daha yeni yıkadım halı bumu dedim valla tavsiye ederim düşünenlere.....

ben pişman değilim geceten düşünen herkese tavsiye ederim arkadaslar ama iyi arastırın fiyatları her yerde cok farklı 1050 ye alacakken baska yerde tesadüfen baktım 5 yıl garantilisini 930 aldım

peki bişey daha soracağım nette okudum kullananlardan biri koku yapıo zamanla demiş... sulu olduğundan... temziliği falan zor mu... filtresini her seferinde yıkıomusunuz?
zamanla tecrübelerinizi yazarsanız sewinirim... gene aklım karıştı off yaa offf

canım ben 1 aydır kullanıyorum filtre yıkanmıyo ıslatılmaması gerekiyo zaten onun koku nasıl yapar sürüp kalıdırıp kenara koyarsan içindeki bir sürü tozlu pisli su kokar tabii ben her kullanımda pis suyunu bosaltıp kovasını güzelce yıkıyorum iyice havandırıp kuruduktan sonr kaldırıyorum yerine koyuyorum içini pisli suyuyla bırakırmamak lazım bırakılırsa kokmasına imkan olmaz tabi temizliği zor değil ben alıştım artık aynı diğer süpürgeler gibi kafanı fazla karıstırma derim memnunum ben. inş. sende memnun kalırsn alınca.

normalde sert zeminleri süpürdüğümde toz denen bir sey kalmıyo yerlerde süpürdüğümde paspas yapmış gibi parlatıyo inan cekim gücü cok fazla

çok teşekkür ederim cnm...
bir de bi kişi yorum yapmış başka bi yerde kullandıktan sonra demişki borusu faln çok hassas malzemeleri kalitesiz kırılıwerio falan...
sanırım sen bunların hiçbirini yaşamdım umarım yaşamazsında... bende kesinlikle thomas diosum ama bunlaı okumak kafamı karıştırdı off...

sanırım arnica alıcam thomasın en iyisi olduğunu gördüm ama çok pahalı arnicanın çok daha ucuza hemen hemen aynı işi yaptığını söylüyorlar

harika bi ürün herkese tavsiye ederim özelliklede astım bronşit işte toza kokuya karşı alerjısı olan herkeseeeee
kiri suya hapsediyo sonrada tualete döküyorum işte bu. o kadar fark ediyoki mesele bizim 2 tane var diğeride çok küçük acillik işler için onu kullandığımda öksürük hiç bitmiyo ve ev temizlenmiyo gibime geliyo ama thomasda hiç öle bi sorunum yok
ve artık halıları onunla temizliyorum herseferinde o kadar kir çıkıyoki hayret bişiiii evim tertemizzz:))))

Back