Thirteenrenia Meme Estetiği Ameliyatı

veeeeee nihayet beklediğim gün geldi.. yarın sabah erkenden ameliyata giriyorum. bugün doktorumun muayenehanesindeki sekreterinin göğüslerini görünce daha bir heyecanlandım. eskiden nerdeyse dokusunun olmamasına rağmen şu an o kadar hoş ve doğallar ki inanamadım. kesinlikle şu topitop görüntüsü yoktu, tam hayal ettiğim gibiydi. inşallah ben de yarın kavuşucam =)

şu an çooooooook ama çok heyecanlıyım, doktorumla bugün görüştüğümde de fenaydım. akşam 1 adet sakinleştirici almamı önerdi. ben ki fena düzeyde iğne fobisi olan biriyim, ama bu işlere nasıl kalkıştım bilmiyorum. sonunda güzel bir burna ve göğüslere kavuşacağımı düşündükçe moral depoluyorum..

ameliyattan çıkıp evime vardığımda tüm detayları paylaşıcam. hadi bana bol şans dileyin =)

Tesekkur ederim arzum :) dun aksam taburcu oldum ama buraya yazacak halim yoktu. su an burnum ve goz cevrem cok sis. en azindan bu tikaniklik gecse bir nebze rahatliycam. goguslerde de aci var. rahatca yatip kalkamiyorum. boynumdan gobek deligime kadar bandajliyim. en yakin zamanda biraz olsun rahatlamayi umuyorum. su an pek de ic acici degilim :)

Geçmiş olsun tekrardan canım,zorlama kendini aman diyim Burun ameliyatı sonrası yaşanan o tıkanıklık,nefes alamama durumu kötü oluyor evet.Sabret canım,birsüre olacak bu sıkıntı..
Yatıp kalkarken birisi destek versin sırttan.Kendi başına yapmamaya çalış olurmu.Agrı kesiciler birmiktar kontrol altına alırlar.Birinci haftadan sonra rahatlamaya başlarsın az sabır canım benim.. Evde kollarını zorlamadan yürü,hareket et sürekli yatma.Baş kısmını biraz yüksekte tut sırt ağrın olursa yastıklarla destekle
Bilirim zordur ama geçecek.Geriye harika sinuçlar ve mutlu özgüveni yüksek bir yaşam kalacak İnşallah

Sagol tatlim benim. su an inan cok zor yaziyorum. belki tek tek olsaydim bu kadar zorlanmiycaktim ama bida bida stres yasamak istemedim. su an bandajlarim asiri sıkıyor gogsumu. haliyle aci da veriyor. ama gececek elbet :)

Sagol tatlim benim. su an inan cok zor yaziyorum. belki tek tek olsaydim bu kadar zorlanmiycaktim ama bida bida stres yasamak istemedim. su an bandajlarim asiri sıkıyor gogsumu. haliyle aci da veriyor. ama gececek elbet :)

İki kez Narkoz alacaktın,aynı acıları iki kez farklı zamanlarda çekecektin huç gereği yok bence iyi oldu canım...Geçecek tabikide,az sabır

cnm geçen çarşambada aynı operasyonları ben geçirdm tampon çıkınca rahatlıyosun ama epyce ağzımdan nefes aldığım için dudaklarım 20 kere deri değiştirdi artık 10. gün ve herşey çok iii geçmişler olsun beni en çok enseden başlayan baş ağrısı mahvetti ama tüm damarlar sözleşmişcesine 1 hafta sonra bıraktılar yakamı, benim hiç ama hiç ağrım olmadı dr uma sağlık:)

Burnumda benim de agrim yok sukur ama goguslerin bu kadar acimasi nornal mi yaa gece rahat rahat uyuyamadim oldugumdan beri. sargilar da fena sıkıyor. bu acisi gecer mi yoksa doktorumu arayayim mi?

geçmiş olsun canım ilk msj nı okuduğumda 3 haftası var ameliyata diyodum bak o 3 hafta geldi de oldun bitti bile darısı bana benim başıma artık beklemek sıkıldım

ameliyat tarihime daha çok var diyordum ama gerçekten çabuk geldi. şu iyileşme sürecinin de hızla geçmesi tek dileğim.. sonucu görmek için gerçekten sabırsızlanıyorum..

Burnumda benim de agrim yok sukur ama goguslerin bu kadar acimasi nornal mi yaa gece rahat rahat uyuyamadim oldugumdan beri. sargilar da fena sıkıyor. bu acisi gecer mi yoksa doktorumu arayayim mi?

Canm benim,tabiki ağrılar olacak ve bu normal bir durum.Agrı düzeyi kişiden kişiye ve yönteme göre değişiklik gösterebiliyor.Kadınların en hassas olduğu bölgedir gögüs bölgesi..Taş koymuş gibi ağırlık ve gerginlik olur..Sargılarda bu ağrıları arttırır biraz.Gögsünde tuhaf anormal bir şişlik olursa veya kızarırsa,dayanamayacak ağrılar olursa doktorunu bilgilendirirsin tabi.Ama bence yaşadığın ağrılar normal olması gereken ağrılar Az sabır canım benim..

yani ağrı kesici bile almak istemedim ben ağrım çok olmadığı için ama kullandığım ağrı kesicinin ödem alıcı özelliği olduğu için düzenli olarak alıyorum. sanırım göğsümde şu an diren yerleri acıyor. ama ilk gün yattığım yerden kendi başıma kalkmam mümkün değildi, şimdi ise bir nebze daha rahat kalkabiliyorum. burnumun da kanaması dünden beri durdu diyebilirim, umarım tamponun çıkarılması acılı bi işlem değildir =)

şimdi bir de banyo yapamama derdi var. saçlarım yağlandı. ama yıkayamıyorum evde. dışarı da çıkamıyorum bu halde. kuru şampuan arayışındayım. annem az önce sephoraya gitti. umarım işe yarayan bi marka bulabilir =)

yarın bandajlar ve tampon çıkıyor. memişlerimle tanışma vaktidir. üstteki bu kadar sıkı bandaja rağmen yeterince şişkin duruyorlar. çok merak ediyorum onları

Bende agrı kesicimi ilk üç gün düzenli kullandım.O da korkudan :)) Sonrasında baktım ağrım yok arada kullanmaya çalıştım.. Ağrılar genelde gece olurya,geevyaadan içiyordum mutlaka.Gündüz ise duruma göre içiyordum..Drenlerin çıktımı senin canım ?

Ahh o banyo yapamamak zor şey.Ben lavaboda,ayakta yıkatıyordum ilk zamanla yani dışarı çıkamadığım zamanlar.Vücudumuda sabunlu sıcak suyla sildiriyordum..Sonrasında hep kuaföre gittim yıkattım,fönlettim ohh mis Susuz şampuanı ben Gratis te ve Watson mağazalarında görmüştüm bilgin olsun.Ama ayakta dedigim sekilde yıkatabilirsin.Küvet varsa yere otur,sırtını küvete yasla saçlarını arkaya küvete at,omuzunada havlu koy biri yıkasın Yapabilirsen tabi..
Hadi bakalım,yarın büyük gün haa.. Yeni görüntü ile ilk tanışma vakti hayırlı olsun Doktordan gelince yaz hemen buraya okey,merakta bırakma bizi

açıkçası küvette anlattığın şekilde yıkatırsam yıkayan kişi burnuma yanlışlıkla çarpar falan diye korkuyorum kuaföre de şu an pek gidebilecek halde değilim. 2 ameliyat artı nezle :S
direnlerim de daha çıkmadı, çok uzun kaldı sanki :S bakalım yarın bir tanışalım kendileriyle sonrasında yazarım elbet =)
aslında burun konusunda endişe duymuyor değilim. malum yüzümün ortasında. umarım beğeneceğim bir şekle girmiştir. off çok panikliyim çok. günlerdir bakıp duruyorum. acaba çok mu kalkık olmuş, çok mu kavisli, ya hoşuma gitmezse diye söylenip duruyorum. zaten tipik bir başak burcuyum. herşeyin eksiksiz ve içime sinen şekilde olmasını isterim. neyse daha fazla bu konuyu konuşmayayım. yarın belli olacak =)

Anlattığım sekilde yikatirsan neden burnuna çarpsınlar yavrum Bence birşey olmaz ama sen bilirsin,mesuliyet kabul etmem

Drenlerin verdigi sıkıntı fazla olur.Onlar çıktığında bir anda rahatlayacaksın vallaha
Burun icinde sabırlı ona gerekiyor.En az 6 ay geçmesi gerek seklinin görünmesi icin.Yani ilk göreceğin sonuc asla olacak sonuc olmayacaktır.. İnşallah problemsiz olur tabi,valla bence Koç kadınıyım ama inanılmaz simetri rahatsızlığım var bu konularda

şimdi tabi ödemi gidecek burun yerine oturacak vs. anlıyorum ama ilk etapta az çok nasıl bir burun olduğu belli olur. yani ben şöyle tarif ettim; burnum biraz uzundu, biraz kısaltılsın, kalkık olsun be üst kısmı çok kavisli olmasın, kavis olsun ama milimlik bir kavis dedim. benim endişem tarifimin dışında bir burun ortaya çıkar mı acaba diye düşünmem. örneğin çok fazla kalkık veya çok kavisli bir burun.. bunlar istediğim gibi olsun yeter. burun deliklerimin de küçültülmesini istemiştim bi de. o şimdiden ödemli halimle bile fark etmiş =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…