- 4 Nisan 2015
- 109
- 57
sende olumlu gelişmeler olursa ben de başlarım kolay gelsin :)Yeni başladım Jillian a bugün 4.günümdü henüz bi durum yok o yüzden :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sende olumlu gelişmeler olursa ben de başlarım kolay gelsin :)Yeni başladım Jillian a bugün 4.günümdü henüz bi durum yok o yüzden :)
Teşekkür ederim :) 1 ay sonra ne kadar incelme olmuş olmuş mu olmamış mı bakacağım haber veririm :)sende olumlu gelişmeler olursa ben de başlarım kolay gelsin :)
aynen kemik yapısıyla ilgisi var bazılarında asla thigh gap olmuyor ne kadar uğraşsa da, denemeden bilemeyiz ama değil mi? Squat yapmaya devam et bacaklarını ve kalçanı güzel bir şekle sokarkızlar bende doğuştan vardı bundan :) sporla bacaklarımı kalınlaştırıyorum ben de kurtulmak için benzer hareketler yaparak leg raises squat vs... sanırım vücut yapısıyla ilgili bir şey ama bu
aynen kemik yapısıyla ilgisi var bazılarında asla thigh gap olmuyor ne kadar uğraşsa da, denemeden bilemeyiz ama değil mi? Squat yapmaya devam et bacaklarını ve kalçanı güzel bir şekle sokar
Zaten ölüm diyeti yapacak sabır yok bende acımıyorum yiyorum valla gözünün yaşına bakmıyorumŞunu da eklemem lazım, bu belirtiler her zaman anoreksiya belirtisi değildir. Bende bu saydığım belirtiler var ama olmam gereken kilonun altına hiç düşmedim. Spor yaparak ve sağlıklı beslenerek de bu belirtiler vücudunuzda görünebilir (aşırı ince bacak hariç)
Benim uyarmak istediğim nokta, bu şekilde görünmek için ölümcül diyetler yaparak sağlıksız zayıflamayın.
Kusura bakmayın kızlar bayadır bakamıyorum buralara ben istediğim kiloya geldikten sonra egzersizlere devam etmeye karar verdim yağlar gidince sıkılaşmak ve incelmek amaçlı. şuan 52 kiloya düştüm hedef 50ydi ama 50ye ulaşınca 48 falan olabilir Şu ana kadarki incelmelerimi soracak olursanız egzersiz yaptığım dönemler, üst bacağım 58di 54 oldu, kalçam 96ydı 92ye düştü göbek tamamen gitti dümdüz oldu. Diyetle beraber egzersiz yapmak müthiş sonuç veriyor[/QUOTE
Cok iyi sonuç almissin. Tebrik ederim.
canim hangi sporlari yaptinnKusura bakmayın kızlar bayadır bakamıyorum buralara ben istediğim kiloya geldikten sonra egzersizlere devam etmeye karar verdim yağlar gidince sıkılaşmak ve incelmek amaçlı. şuan 52 kiloya düştüm hedef 50ydi ama 50ye ulaşınca 48 falan olabilir Şu ana kadarki incelmelerimi soracak olursanız egzersiz yaptığım dönemler, üst bacağım 58di 54 oldu, kalçam 96ydı 92ye düştü göbek tamamen gitti dümdüz oldu. Diyetle beraber egzersiz yapmak müthiş sonuç veriyor
1 ay boyunca akşamları 1 saat yürüyüş yaptım kulaklığı takıp müzik dinliyordum hem fiziksel hem de ruhsal fayda gördüm sonra bu paylaştığım videodaki hareketleri yapıyordum ve bacak incelten hareketler. Ama en çok diyetin etkisi var bence. Az önce internette gezinirken bu programı buldum 50 kilo olunca yapmaya başlıcam siz de bakın isterseniz canım :) Linkini verdiğim hafta hafta değişen program beni baya ikna etticanim hangi sporlari yaptinn
bu videonun epey etkisi oluyor. ben de oldu en azından :)
tebrikler canim nasil bir diyet uyguladin1 ay boyunca akşamları 1 saat yürüyüş yaptım kulaklığı takıp müzik dinliyordum hem fiziksel hem de ruhsal fayda gördüm sonra bu paylaştığım videodaki hareketleri yapıyordum ve bacak incelten hareketler. Ama en çok diyetin etkisi var bence. Az önce internette gezinirken bu programı buldum 50 kilo olunca yapmaya başlıcam siz de bakın isterseniz canım :) Linkini verdiğim hafta hafta değişen program beni baya ikna etti
http://uvfitness.net/incelten-sekillendiren-programlara-giris/
http://uvfitness.net/incelten-sekillendiren-program-1/
Ben protein diyeti uyguladım 1.5 ay boyunca. Günde 3 öğün yiyordum. Sabahları beyaz peynir yeşil çay salatalık kepek ekmeği şeklinde öğlenleri kendime tavuk yemeği yapıyordum ya da peynirli ton balıklı salata. Akşamları da böyle oluyordu. Bazen üşenince 2 öğünde de Tavuklu veya ton balıklı salata yiyip günü kapatıyordum akşam 8den sonra bir şey yemedim hiç karnım kazınırsa salatalık yedim ama şimdi diyet değil de kalori sayıyorum bu da çok etkili mesela günlük 800 ile 1000 arası kalori miktarı belirledim kendime bu şekilde hala kilo vermeye devam ediyorumtebrikler canim nasil bir diyet uyguladin