theuglygoddess'ın Parfüm Dünyası

Samsara inanılmaz ağır bir koku, Shalimar ın hafifi olarak geçiyor ama ben kokladığımda resmen baygınlık geçiriyorum. Klasik bir koku, açığı var mıdır bilemiyorum

212 SEXY
Üst notalarda mandalin, bergamot, kakule ve biber; orta notalarda vanilya ve misk.

Bu kokuyu severek kullandım. Tatlı meyveli bi koku. Ama çok tatlı denilemez. Bu kokunun asıl güzelliği sıktıktan yarım saat sonra fark ediliyor. Daha çekici bi koku haline geliyor. İçinde vanilyada var. Tatlı vanilyalı bi koku diyebilirim. Çekiciliği ise cok az bi kokuda keskinlik var. Ağır değil ama. O ufak keskinlik mandalinadan kaynaklanıyor sanırım ama o kadar azki farketmek bile zor. Direk tatlı meyveli dersem olmaz çünkü candy gibi bi koku değil. Kısaca tatlı, ağır olmayan çekici bi koku. Orjinali cok daha güzel. Doldurmalarında biraz acı bi koku var ufak. Orjinalinde o ağırlık yok.

Yaş Aralığı: 17-30
Ten: Farketmez

Son düzenleme:
böyle bi konu açman çok çok güzel olmuş. gerçekten teşekkürler... ben esmerim ve koku algım zayıf olduğundan parfüm kokularının güzel olup olmadığını tam kavrayamıyorum. bana önerebileceğin(öğrenciyim o yüzden doldurma alacağım) en iyi parfüm hangisidir? şimdiden çok teşekkür ediyorum...

EMPORIO ARMANI WHITE

Misler gibi kokmak tabiri vardır ya, heh işte bu parfüm tam öyle! Çok ama çok beğeniyorum bu tarfümü. Hafif, tatlı, çekici bi koku. İnsanın kokladıkça koklıyası geliyor. Tertemiz kokmak gibi bir şey. Çiçek kokusu diye geçiyor ama burna sırf çiçek falan gelmiyor. Hafif tatlı, ferah bi koku. Nasıl anlatıcam gerçekten bilmiyorum. Ama herkesin mutlaka koklamasını tavsiye ederim.

Yaş Aralığı: 17-45

Çok saol. Öncelikle senin parfüm zevk anlayışında çok önemli. Nasıl kokulardan hoşlanırsın bana onu söylermisin. Hafif, ağır, baharatlı, meyveli, şekerli, çiçek vs.. şeklinde söylersen yardımcı olurum.

ağır kokuları pek sevmiyorum. daha hafif fresh kokular, çiçek tarzında olabilir.. :)

ağır kokuları pek sevmiyorum. daha hafif fresh kokular, çiçek tarzında olabilir.. :)

O zaman sana tavsiye edebileceklerim şunlar;

Armani White (Buna kesinlikle bakmanı istiyorum)
Hugo Boss İntense
Bright Crystal
Givenchy Absolutely Irresistible
Noa

Son düzenleme:

ah çok merak ettim şimdi en kısa zamanda koklayacağım.bakarsın alırım çünkü tarzımı tanımlamışsın bu kokuyla :)

canim armani white bende cok seviyorum ama hic bir yerde satilmiyor. Hatta piyasdan kalktigini duymustum.
Bu yüzden qlifeden acik almistim.

selam armanı whıte ı merak ettım dp de varmı bu koku...benımde yorumlamanı ıstedıgım parfumler var lancome hıpnoz .. chole love .. armonı code.. davıdof cool water ..sheseıdo zen...hot couter...organza...şimdiden teşekkürler...

lancome hıpnoz armonı code.. valla canım her nekadar içindeki notaları bilemesemde 2 sinide çok severek kullandım.Kullandığım dönemdede PARFUMUNUN MARKASI NE ADI NE sorularını tavan yaptıran parfumlerdi 2SİDE tarz olarak benziyolar ...YALNIZbir keresinde armaninin çakmasını satıp kazıklamışlardı beni o acı acı kokuyodu ona dikkat etmen konusunda şiddetle uyarırım seni çakmaları çok pis kokuyo tutturamıyolar bu kokuları nedense ... koku acımtrak alkolyoğun bişiy oluyo... dikkatttttt

peki Burberyy Baby Touch kullandın mı?

Burberyy'nin kokularını bilirim ama bu söylediğini ilk defa duydum. Kısa sürede denicem.

LA praierie kokularını biliyormusun?

Bi kokusunu koklamıştım hangisi gerçekten bilmiyorum ama epey kadınsı bi kokuydu ağırdı biraz. Çokta sinmedi içime beğenmedim.

canim armani white bende cok seviyorum ama hic bir yerde satilmiyor. Hatta piyasdan kalktigini duymustum.
Bu yüzden qlifeden acik almistim.

Orjinali hakkında bilgim yok canım. Ben de d&p'den alıyorum. Ama dediğin gibi d&p dışında 3 yere sordum armani white ı fakat bulamadım.

Evet d&p' de var.
Lancome Hypnose: Çiçek&Vanilya karışımı bi koku. Ağır bi koku. Çok fazla beğendiğimi söyleyemem. Kış kokusu ama. Ağır kokuları sevmiyorsan tercih etmem. Ve oldukça iddiali bi koku. Böyle bazı insanlar vardır güzel, çekici değil de sadece tatlı, sempatiklerdir ya işte o kişilere bu parfüm kesinlikle gitmez, taşıyamazlar. Daha ağır, çekici olan bayanlara gidebileceğini düşünüyorum.
Chole Love: Ne kötü ne çok iyi. Orta derece de bi koku. Çiçek kokusu. Ne hafif ne ağır. Hafif olmama sebebi içinde portakal çiçeği var o biraz kokuya keskinlik katmış.
Armani Code: Güzel bi koku. Chole Love gibi çiçek kokusu ama keskin çiçek kokusu. İddaalı bi koku.

KENZO FLOWER

Çiçek gibi kokmak isteyenlere tavsiye edebileceğim bi koku. Hep çiçek kokusu hem de çekici bi koku. Ağır değil ama öyle çiçek denildiğinde akla cok hafif gelebilecek bi koku da değil. Bu yüzden çekici. Çiçek kokularını sevmem ama bu kokunun bi çekiciliği var. Ve kadınsı bi koku.

Yaş Aralığı: 25-45

ENİGMA DARE TO DREAM

Oriflame'de çok fazla koku denemedim. Bu da nadir denediğim kokulardan biri. Gerçekten çok beğendim. Çok çekici bi koku. Bu koku insanların dikkatini çekebiliyor. Basit bi koku değil. Tatlı çiçek kokusu. Fakat iddalı, çekici. Basit değil. Ve kalıcılığıda güzel. Biraz kadınsı bi koku. Çiçek kokusu sevmediğimi hep söylemişimdir. Ama çekici olan kokuları seviyorum. Sırf çiçek kokmayan yani.. Bu da onlardan biri. Ne ağır ne hafif. Orta.. Tavsiye ederim.

Yaş Aralığı: 25-50

Son düzenleme:
emeğine sağlık canım güzel bir tıopic olmuş devamını bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…