- 23 Ağustos 2012
- 50.170
- 1
- 232.942
- 898
- Konu Sahibi theuglygoddess
-
212 man...off eşimin kullandığı,kutusuna bayıldığım kokusunu duyunca kucaklayıp sürekli öpme hissi veren parfümünü kokladıktan sonra açık parfümlerden bunun bayanını araştırmıştım.temizlik hissi veren,ferahlık veren kokuları çok seviyorum,armoni aqua,lancome miracle,noa...ve bu kokuyu açık parfüm olarak kullandım beğendiğim ve adının kullandığım zamanlarda sorulduğu parfümdü.tercih meselesi.ama açık parfüm olmasına rağmen asil bir kokuydu benim için :)
merak ettiğim bir koku var açık parfümlerde bulamadım Guerlain Samsara.bunu kullandın mı acaba? yay burcuyum ve yay burcu kokuları arasında geçiyor.ayrıca yabancı bir sitede afrodizyak olduğu söylenmiş,tabi 212 Herrera için de afrodizyak olduğu yazıyor :))
konu güzel olmuş.devamını bekliyorum.
böyle bi konu açman çok çok güzel olmuş. gerçekten teşekkürler... ben esmerim ve koku algım zayıf olduğundan parfüm kokularının güzel olup olmadığını tam kavrayamıyorum. bana önerebileceğin(öğrenciyim o yüzden doldurma alacağım) en iyi parfüm hangisidir? şimdiden çok teşekkür ediyorum...
Çok saol. Öncelikle senin parfüm zevk anlayışında çok önemli. Nasıl kokulardan hoşlanırsın bana onu söylermisin. Hafif, ağır, baharatlı, meyveli, şekerli, çiçek vs.. şeklinde söylersen yardımcı olurum.
ağır kokuları pek sevmiyorum. daha hafif fresh kokular, çiçek tarzında olabilir.. :)
EMPORIO ARMANI WHITE
Eki Görüntüle 646734
Misler gibi kokmak tabiri vardır ya, heh işte bu parfüm tam öyle! Çok ama çok beğeniyorum bu tarfümü. Hafif, tatlı, çekici bi koku. İnsanın kokladıkça koklıyası geliyor. Tertemiz kokmak gibi bir şey. Çiçek kokusu diye geçiyor ama burna sırf çiçek falan gelmiyor. Hafif tatlı, ferah bi koku. Nasıl anlatıcam gerçekten bilmiyorum. Ama herkesin mutlaka koklamasını tavsiye ederim.
Yaş Aralığı: 17-45
Ten: Farketmez
EMPORIO ARMANI WHITE
Eki Görüntüle 646734
Misler gibi kokmak tabiri vardır ya, heh işte bu parfüm tam öyle! Çok ama çok beğeniyorum bu tarfümü. Hafif, tatlı, çekici bi koku. İnsanın kokladıkça koklıyası geliyor. Tertemiz kokmak gibi bir şey. Çiçek kokusu diye geçiyor ama burna sırf çiçek falan gelmiyor. Hafif tatlı, ferah bi koku. Nasıl anlatıcam gerçekten bilmiyorum. Ama herkesin mutlaka koklamasını tavsiye ederim.
Yaş Aralığı: 17-45
Ten: Farketmez
selam armanı whıte ı merak ettım dp de varmı bu koku...benımde yorumlamanı ıstedıgım parfumler var lancome hıpnoz .. chole love .. armonı code.. davıdof cool water ..sheseıdo zen...hot couter...organza...şimdiden teşekkürler...
peki Burberyy Baby Touch kullandın mı?
LA praierie kokularını biliyormusun?
canim armani white bende cok seviyorum ama hic bir yerde satilmiyor. Hatta piyasdan kalktigini duymustum.
Bu yüzden qlifeden acik almistim.
selam armanı whıte ı merak ettım dp de varmı bu koku...benımde yorumlamanı ıstedıgım parfumler var lancome hıpnoz .. chole love .. armonı code.. davıdof cool water ..sheseıdo zen...hot couter...organza...şimdiden teşekkürler...
armani white ne dp de ne de bargello'da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?