Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende öyle tahmin ediyorum ama amber ağırlklıymış ....ben zaten seviyorum öle bahartlı kokuları da işte bi bilen olsaydı iyidi...en azından fikir olurdu..
kendim de kim bilir ne zaman gidip deneme şansım olucak.....
merhaba goddess, giorgio armani acqua di gio vapo ile femme olanının koku farkını biliyor musun? biri buzlu şişede diğeri cam şişede ama kokuları nasıldır ki? farkı nedir ?
merhaba ben çok hafif kokan ve kalıcılığı az olan bir parfüm istiyorum garip isteklerimin olduğunun farkındayım ama napıyımm tüm gün kalınca parfüm üstümde acayip bir baş ağrısı yapıyor sadece çok yakınımdakilerin duyabileceği parfüm sıktığımın belli olmayacağı hafif doğal bir koku arıyorum avon oriflame gibi markalarda olabilirr yardımcı olabilir misinn
bvlgari omnia cristal hafif ve güzel miss gibi :) bi de burberry the beat.. bvlgariden daha yoğun ama yumuşacık ve hafif sayılır bu da :) ben de ağır ve çok kalıcı parfüm kullanamıyorum :)