- Konu Sahibi theuglygoddess
-
LITTLE BLACK DRESS
Üst notalarında; kayısı çiçeği ve hanımeli, alt notalarında; ayçiçeği, gardenya ve ylang ylang bulunan parfüm misk ve sandal ağacı ile son bulur.
Eki Görüntüle 646143
Avon parfümü pek kullanan biri değilim. Kalıcı değiller çünkü. Bide artık klasikleşti kokuları. Fakat bu koku benim için çok başkadır. Avon'da en beğendiğim bayan parfümüdür. Çok çekici buluyorum bu parfümü. Kadınsı, iddaalı bi kokusu var. Oryantal kokular hakim. Hafif vanilya kokusunuda alabiliyorsun. Çiçeksi de değil, meyveli de. Biraz tatlı, oryantal ve odunsu bi koku. Ne çok hafif ne çok ağır bi koku. Tam kararında. Kalıcılığı ise orta. Her mevsim için ideal.
Yaş Aralığı: 20-45
Ten: Farketmez
EMPORIO ARMANI WHITE
Eki Görüntüle 646734
Misler gibi kokmak tabiri vardır ya, heh işte bu parfüm tam öyle! Çok ama çok beğeniyorum bu tarfümü. Hafif, tatlı, çekici bi koku. İnsanın kokladıkça koklıyası geliyor. Tertemiz kokmak gibi bir şey. Çiçek kokusu diye geçiyor ama burna sırf çiçek falan gelmiyor. Hafif tatlı, ferah bi koku. Nasıl anlatıcam gerçekten bilmiyorum. Ama herkesin mutlaka koklamasını tavsiye ederim.
Yaş Aralığı: 17-45
Ten: Farketmez
armani white ne dp de ne de bargello'da var
avonun tek beğendiğim parfümü budur.hatta tek beğendiğim ürünü budur.katalogtan ruj seçip saçma sapan renkte rujlar gelince soğumuştum avondan,taa ki bu parfümü koklayana kadar.sadece ama sadece little black dress için alışveriş yapıyorum.ten fark etmez demişsiniz ama bence buğday ve esmer tene daha çok gidiyor.sizin de anlattığınız gibi değişik bir koku,tam olarak şöyle kokuyor,tam meyveli,baharatlı,çiçeksi diyemiyoruz bu kokuya.hastasıyım ben
Canım Armani White'ı ben de dp'den almıştım.
Zaten orijinali üretilmiyormuş artık.
Ama hiçbir şekilde tatlılık almadım ben kokudan.
Tamamıyla odun kokusu.
Fragrantica'dan da notalarına bakabilirsin.
Gerçekten de farklı ve temiz bir koku.
Ben Armani Night'a aşığım asıl.Dp kodu e16.
Denedin mi onu bilmiyorum.
Sayfaların hepsine bakamadım.
Zaten Armani White'ı da yanlışlıkla almıştım.
Çalışan kız Night yerine White vermiş.
Sonradan anladım tabi.
Bu arada Shiseido Zen de çok beğendiğim bir koku.
Kodu s8.
Dp'den geçen kış almıştım ben.
mhb canim,
bvlgarinin omnia serisini denedin mi hic?
jade green almak istiyorum ama emin olamadim....
canım d&g light blue hakkında ne düşünüyorsun? herkes limonlu diyor. ama bugün loris diye bi parfümcü var 5 lira bi sorayım dedim. bakayım kokusuna. çünkü diğerlerine çok gittim utanıyorumbayıldım kokuya ya. çok ferah tatlı bi koku. acaba loris tutturamamışlar da böyle olmuş. öyle olsa bile çok hoştu. 5 lira falan dinlemeyip alıcam sanki
Şimdi hepsini okuyabildim sayfaların.
Kenzo Flower ben de çok seviyorum ama yıllar önce kullandığımda bir kadın bana, ne kadar ağır bir koku demişti.
Hatta kokusuna dayanamamıştı yaaaa...((
Ama geçen gün burnuma çarptı. Missssllerrr gibi...
Yeniden alacağım yarın.
Bu arada canım David Walker nasıl sence? Hiç denedin mi?
Ya da Bargello? Onlar için ne düşünüyorsun?
Ayrıca Armani Night'ı çok sevdiğimi söylemiştim sana.
Onu böyle uzaktan hissetmek lazım sanki.
İlk kokladığın an belki sevmezsin.
Ama yanından onu sıkan biri geçince, ardından rüzgar o kokuyu getirince, mest oluyorum ben.
Artık her halükarda seviyorum, o ayrı ama sen ilk defa deneyeceksin diye söylemek istedim.
Denediğinde yaz mutlaka. Bakalım sevecek misin ...
David Walker hakkında bi bilgim yok canım.
Bargello kalıcılıkta fena değil fakat bazı kokular gerçeğiyle alakasız. Pek hoşuma gitmedi. 1 kere kullandım daha da kullanmadım.
Canım dün d&p'ye gittim Armani Night'ı sordum kadın yok maalesef dedi. Üretmiyorlar mı, yoksa kalmadımı bilmiyorum sormadım ama yok dedi. D&P'de normalde olup olmadığını biliyomusun?
David Walker hakkında bi bilgim yok canım.
Bargello kalıcılıkta fena değil fakat bazı kokular gerçeğiyle alakasız. Pek hoşuma gitmedi. 1 kere kullandım daha da kullanmadım.
Canım dün d&p'ye gittim Armani Night'ı sordum kadın yok maalesef dedi. Üretmiyorlar mı, yoksa kalmadımı bilmiyorum sormadım ama yok dedi. D&P'de normalde olup olmadığını biliyomusun?
britney spears believe i denedin mi?
seversin gibime geliyor.
Daha birkaç hafta önce aldım ben ama Armani Night'ı. :44:
Kalmamıştır herhalde.
Üretimden kalkarsa çok üzülürüm.
merhaba
ben çok hafif kokan ve kalıcılığı az olan bir parfüm istiyorum
garip isteklerimin olduğunun farkındayım
ama napıyımm tüm gün kalınca parfüm üstümde acayip bir baş ağrısı yapıyor
sadece çok yakınımdakilerin duyabileceği parfüm sıktığımın belli olmayacağı hafif doğal bir koku arıyorum
avon oriflame gibi markalarda olabilirr
yardımcı olabilir misinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?