- Konu Sahibi theuglygoddess
-
ilk yorum benden olsun o zaman
bence çok güzel bir fikir ,severek okuyacağım paylaştıklarını,hatta şu ana kadar paylaştıklarını okudum bile :)
rica etsem,yaz ve bahara uygun denediğin parfümlerde paylaşır mısın?
resimli olarak paylaşman güzel olmuş.
devamı da gelir umarım hatta sabit bi konu olur da herkes kullandığı kokuları senin paylaştığın şekilde paylaşırsa güzel bir parfüm ansiklopedisi olur.
CAROLİNA HERRERA 212 VIP
Üst notalarda portakal çiçeği, mandalina, bergamot; orta notalarda beyaz çiçekler, kamelya, gardenya ve zambak. Alt notalarda ise sandal ağacı ve misk kullanılmıştır.
Eki Görüntüle 645863
En nefret ettiğim kokulardan biri. Tabiki de seveni var. Fakat ne bileyim bu kokunun bana göre hiçbir çekiciliği yok. Ama şunu diyebilirim ki çok kalıcı. Çiçek kokusu fakat tam anlamıyla çiçek gibi kokuyor diyemem. Daha çok temizlik kokusu gibi geliyor. Temizlikten kastım öyle güzel kokular değil. Çok acayip bi koku. Ve hafif bi koku. Kesinlikle de sarışın kokusu. Her mevsim için ideal en çokta yaz için ideal hafif bi koku çünkü. Kalıcı olduğundan her mevsim için ideal dedim. Kalıcı olmasa kış için tavsiye etmezdim çünkü hafif olduğu için hemen uçar giderdi.
Yaş Aralığı: 17-35
Ten: Sarışın(Beyaz Ten)-Buğday Ten
addict benim içinde gerçekten koca bir hayal kırıklığı oldu,denettiğim gün giydiğim mont bile hala kokuyor,yani çok kalıcıama inanılmaz ağır... başkaları gerçekten hangi notaların kokusunu alabiliyor bilmiyorum,çok ağır bu yüzden içindeki hiçbir notayı yakalayamıyorum ben
212 man...off eşimin kullandığı,kutusuna bayıldığım kokusunu duyunca kucaklayıp sürekli öpme hissi veren parfümünü kokladıktan sonra açık parfümlerden bunun bayanını araştırmıştım.temizlik hissi veren,ferahlık veren kokuları çok seviyorum,armoni aqua,lancome miracle,noa...ve bu kokuyu açık parfüm olarak kullandım beğendiğim ve adının kullandığım zamanlarda sorulduğu parfümdü.tercih meselesi.ama açık parfüm olmasına rağmen asil bir kokuydu benim için :)
merak ettiğim bir koku var açık parfümlerde bulamadım Guerlain Samsara.bunu kullandın mı acaba? yay burcuyum ve yay burcu kokuları arasında geçiyor.ayrıca yabancı bir sitede afrodizyak olduğu söylenmiş,tabi 212 Herrera için de afrodizyak olduğu yazıyor :))
konu güzel olmuş.devamını bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?