- Konu Sahibi theuglygoddess
LITTLE BLACK DRESS
Üst notalarında; kayısı çiçeği ve hanımeli, alt notalarında; ayçiçeği, gardenya ve ylang ylang bulunan parfüm misk ve sandal ağacı ile son bulur.
Eki Görüntüle 646143
Avon parfümü pek kullanan biri değilim. Kalıcı değiller çünkü. Bide artık klasikleşti kokuları. Fakat bu koku benim için çok başkadır. Avon'da en beğendiğim bayan parfümüdür. Çok çekici buluyorum bu parfümü. Kadınsı, iddaalı bi kokusu var. Oryantal kokular hakim. Hafif vanilya kokusunuda alabiliyorsun. Çiçeksi de değil, meyveli de. Biraz tatlı, oryantal ve odunsu bi koku. Ne çok hafif ne çok ağır bi koku. Tam kararında. Kalıcılığı ise orta. Her mevsim için ideal.
Yaş Aralığı: 20-45
Ten: Farketmez
avonun tek beğendiğim parfümü budur.hatta tek beğendiğim ürünü budur.katalogtan ruj seçip saçma sapan renkte rujlar gelince soğumuştum avondan,taa ki bu parfümü koklayana kadar.sadece ama sadece little black dress için alışveriş yapıyorum.ten fark etmez demişsiniz ama bence buğday ve esmer tene daha çok gidiyor.sizin de anlattığınız gibi değişik bir koku,tam olarak şöyle kokuyor,tam meyveli,baharatlı,çiçeksi diyemiyoruz bu kokuya.hastasıyım ben
Son düzenleme: