Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devamında yazmaya çalıştım.çok işe yarıyor aslında.ben hala ne yapmaya çalıştığınızı anlamadım tek anladığım aldığınız eğitimlerin işe yaramadığı kanısı oldu
Okuyorum hemen böyle şeyler çok ilgimi çekiyor eğer işe yarıyorsa bende araştıracağımmDevamında yazmaya çalıştım.çok işe yarıyor aslında.
Ben yalan dolardan ibaret olmadığını anladım ve deneyimledim.iyi bir rehberle yılmadan usanmadan çalışmak gerekiyor.Çaresizlik içindeyken ben de bunlara sığınmıştım bir ara. Ama yalan dolandan ibaret. Çoğu teknik psikoloji biliminden kopyalama. Siz de yazmışsınız zaten işe yaramadığını. Konu açmanız için ne sebep vardi anlamadim.
Kolay gelsin size. Ama yalan dolan işte. Yazık paralarınızı döküyorsunuz ortalığa.Ben yalan dolardan ibaret olmadığını anladım ve deneyimledim.iyi bir rehberle yılmadan usanmadan çalışmak gerekiyor.
Tüm şifa sistemlerinin aynı olduğunu anladım.hepsi inanç sistemiyle alakalı.ve şunu idrak ettimki hersey neye inandığını bağlı.gercekten neye inanıyorsan o sun
Ve neye inanırsan onu yaşıyorsun.
Keske tam olarak anlatabilsem.hepsi benim yolculuğumda gerekliydi demekki.ben bu yolun olağan ustüSu yazdiginiza cok katiliyorum ama sizin su kadarini anlamak icin bu kadar paralar dokmeniz, onu da ogreneyim sunu da ogreneyim derken her seferinde basa donmeniz ve su yazdiginizi cok sonra idrak etmeniz bana degisik geldi.
Ya aldiginiz egitimleri almak icin aldiniz ya da algida secicilik yapip anlamak istediginizi ogrendiniz bunlari bilmiyorum cunku bu tip egitimler almadim.
Aldiginiz butun egitimlerin ozeti su yukarida yazdikariniz zaten. Bunu idrak edebilmek icin tonla egitim alip en son bu cikarimi yapmaniz ilginc.
İnanç sistemini anlayabilmek ve bilinç altı kök inançlarını temizleyebilmenin daha kolay bir yolu yoktu benim için..bu yolculuk muhteşem.sizin de bakış açınız saygı duyuyorum.her ruhun yolu farklıdır.sevgiler.Su yazdiginiza cok katiliyorum ama sizin su kadarini anlamak icin bu kadar paralar dokmeniz, onu da ogreneyim sunu da ogreneyim derken her seferinde basa donmeniz ve su yazdiginizi cok sonra idrak etmeniz bana degisik geldi.
Ya aldiginiz egitimleri almak icin aldiniz ya da algida secicilik yapip anlamak istediginizi ogrendiniz bunlari bilmiyorum cunku bu tip egitimler almadim.
Aldiginiz butun egitimlerin ozeti su yukarida yazdikariniz zaten. Bunu idrak edebilmek icin tonla egitim alip en son bu cikarimi yapmaniz ilginc.