- 14 Aralık 2010
- 1.029
- 327
- 158
Çocukluğumdan beri hiç bir zaman istediğim zayıflığa gelemedim...Annem de hep derdi bizim vücudumuz mayalı ne yesek alıyoruz diye düşünmeye başlamıştım.Taa ki üniversite 3. sınıf temmuz ayında tartıya bir çıktım ne göreyim 64 ,5 kiloyum boyumda 1.58 di.Tam o ara bütünleme dönemleriydi ve ben biraz sınavların stresi ile bişey yiyemiyordum ve 63 e düştüm.Daha sonra biraz hissettim tabi o birbuçuk kiloyu ilk defa bir diyet yapayım dedim ve ablamdan duyduum patates diyeti ile başladım bu serüvene şok bir diyetti ve bu diyetle 58 e düştüm.Daha sonra kendimden daha zayıf bir arkadaşım oldu ve onun da gazıyla şakayla karışık yaptığı iğnelemelerle 53 e kadar düşmüştüm.
vee gelelim bugüne....Ben her zaman dikkat etmek zorundayım annemin de dediği gibi etimiz mayalı bizim:))ancak bu ara salladığım için sabah 55,5 ile uyandım vee daha önce kilo verdiğimde 55 üstüne çıkmayacağıma söz vermiştim ve bugün den itibaren önce çok uçmadan basit şeylerle başlıyorum ekmek yememe,gece yemeklerini kaldırma abur cubur yememe gibi...çünkü bu iki üç kiloyu bunlar sayesinde aldım...
başlangıç kilo:55,5
hedef kilo:48-49
başlangıç tarihim:13 mart 2011
ben çok düzenli yemek yiyebilen bir insan değilim..Öyle 5 6 öğün yemek yiyemediğim için zaman aralıkları fazla olsada az yemeye çalışıcam..Şimdiden bana destek verip yorumlarıyla bana destek olan arkadaşlarıma çokk teşekkür ederimm....
vee gelelim bugüne....Ben her zaman dikkat etmek zorundayım annemin de dediği gibi etimiz mayalı bizim:))ancak bu ara salladığım için sabah 55,5 ile uyandım vee daha önce kilo verdiğimde 55 üstüne çıkmayacağıma söz vermiştim ve bugün den itibaren önce çok uçmadan basit şeylerle başlıyorum ekmek yememe,gece yemeklerini kaldırma abur cubur yememe gibi...çünkü bu iki üç kiloyu bunlar sayesinde aldım...
başlangıç kilo:55,5
hedef kilo:48-49
başlangıç tarihim:13 mart 2011
ben çok düzenli yemek yiyebilen bir insan değilim..Öyle 5 6 öğün yemek yiyemediğim için zaman aralıkları fazla olsada az yemeye çalışıcam..Şimdiden bana destek verip yorumlarıyla bana destek olan arkadaşlarıma çokk teşekkür ederimm....