TheBeyin'in Ygs Topiği

canım çalışmadım hep gezdim durdum ya ama başlıyorum artık
bugün türkçe tarih mat çalışıp akşam yazcam ne yaptığımı

canım çalışmadım hep gezdim durdum ya ama başlıyorum artık
bugün türkçe tarih mat çalışıp akşam yazcam ne yaptığımı

Gördüm fotoları gördüm ne güzel çıkmışsın sen öylee
Bende annemle çıktım bugün sabahtan yeni geldim eve dinleniyorum :)

Gördüm fotoları gördüm ne güzel çıkmışsın sen öylee
Bende annemle çıktım bugün sabahtan yeni geldim eve dinleniyorum :)

hiç güzel olduklarını düşünmüyorum canım ya zaten fbye bu bağlılık kopmazsa donduracağım
puan kırılma derdim yok bu yıl çalışmam lazım ama çalışamıyorum çok sinir bozucu
dinlen canım sonrada derssssss inşallah

Ben güzel dediysem güzel işte beğendim seni

Yok canım henüz başlamadım.
Sen neler yaptın?

bir şey yapmadım kuzum ya valla boş boş oturdum gezdim vicdanım sızlıyor
benim bir programım yok ama dergiler var bende finalin mesela ilk sayısında
türkçe:sözcükte anlam
matematik:temel kavramlar
coğrafya:doğa ve insan
tarih:tarihe giriş ve ilk çağ medeniyetleri

böyle 2.sayıda 2.konular öyle gidiyor 28 sayı dergi ona göre gideceğim bende canım elimden geldiğince hızlı bitirmeye çalışacağım işte sonrada full deneme

Ben de katılabilir miyiiim yeni konu açmak istemedim de

Olur çok seviniriz Ben iki gündür çalışmıyorum ama bugün akşama konu çalışacağım evde temizlik telaşı vardı bugün yeni bitirdik o yüzden bugün saldım kendimi

thebeynim buraya gel kuzum konuşalım :26:

haftalık program yapsak olmaz mı
mesela 1.hafta türkçeden üç konu coğrafyadan üç mattan üç diye diye :26:

foro ekliycemde büyük diyor ya görmen lazım ama o fotoyu

merak ettim şimdi ya link gönder istersen ?

Canım aldım mesajı gördüm aslında böyle yapabiliriz en azından neyi çalışacağımızı bilmek daha iyi olur :/
Az sonra ben bitane yapıp buraya eklerim foto olarak sizde değerlendirin olur mu ?:26:

Canım aldım mesajı gördüm aslında böyle yapabiliriz en azından neyi çalışacağımızı bilmek daha iyi olur :/
Az sonra ben bitane yapıp buraya eklerim foto olarak sizde değerlendirin olur mu ?:26:

olur canım tabiki bende yapmaya çalışacağım bakalım birde kaç hafta kaldı ygs ye ya :26:

canım 27 hafta ediyor 27 haftalık bir program yapsam 112 yi çağırırlar

Öyle yapma uyamazsın zaten haftalık olsun planların derim ..
Bak şimdi kuzu ben gidiyorum bi plan yapmaya sonra buraya koyucam foto sende yorumla ağır olmuş hafifi olmuş şöyle daha iyi vs vs :)

İşte ben yaptım bi tane ilk baştan başladım hemde konulara ben sayısalcı olduğum için böyle yaptım ordaki tarih ve coğrafya konuları ise kpss için şekerler bi değerlendirme bekliyorum
Konularım erken biterse bol soru çözerim diye düşünüyorum soru sayısı belirtmedim konuya göre değişir çünkü ne diyosunuz ?
Cumartesi günüde haftalık tekrar ve soru çözümü günü ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…