The Vampire Diaries

Damon yine paylaşılmayan erkek olmuş :KK53:
Ben bu ara komşu diziye transfer oldum original bakıyorum yeni bölüm çıkana kadar
Klaus bildiğin yerli kuzey :KK53::KK53:
Elijah asil kasım kasım kasılıyor ama tatlı çocuk vesselam :KK23:

tumblr_m6ckgwsn7B1qda5oao1_500.gif

tumblr_m6ckgwsn7B1qda5oao2_500.gif

Yarın yeni bölüm çıkacak sanırım e nihayet diyorum. Neden bu kadar ara verdiler ki ?

İzledim ve çok heyecanlı bi bölümdü damon bunu aşıcaktır :KK52::KK52:

Artık katherine olayı sona ersin ya :KK22::KK22:

Kadın bi gitmedi arkadaşş ..

Ayrıca bonnieyi aradı gözlerim :KK31:

Evet evet bende izledim kath anladılar artık saçmalık burda işte tüm doğaüstü canlılar bonieden geçiyor kath geçmedi uyanamadılar duruma neyse stef anladı haftaya daha heycanlı olur diye düşünüyorum

Püfff sıkıcıydı Katherine görmek istemiyorum.
Damon yazık yavrum benden vazgeçti diye üzülüyor. Ay o da düzelsin hatta köken ailesi de geri dönsün diziye hep beraber mutlu mesut yaşasınlar :KK53:

Katherine yine ortalığı karıştırdı yani
Elena geri dönse ne olacak püf :KK14:

Güzel bi bölümdü bence.
Katherinin gitmesine sevindim, kiziyla birlikte baymaya baslamislardi artik.
bi kac bölüm elenayla damonu kurtarmaya calisirlar artik

bi arkadas katherinin öldügünü nasil anlamadilar, bonnie anlamaliydi demis
ama K. öldügü zannedildigi zaman Insandi, Bonnie sadece vampirler vs. yardimci oluyor
ondan anlayamadilar...

Ben dediydim damon anlamaz ama stefanın gözünden kaçmaz diye..
Garibim yine o anladı elenanın elena olmadığını :KK1:

Ben dediydim damon anlamaz ama stefanın gözünden kaçmaz diye..
Garibim yine o anladı elenanın elena olmadığını :KK1:

ama katherine oldugunu anladigindaki o bakisi cok kötüydü bence... Tek bi özeti var "Hayal Kirikligi".
Onu öpen kisinin elana olmasini ve tekrar onu tercih etmis olmasini cok istemis...

ama katherine oldugunu anladigindaki o bakisi cok kötüydü bence... Tek bi özeti var "Hayal Kirikligi".
Onu öpen kisinin elana olmasini ve tekrar onu tercih etmis olmasini cok istemis...

Evet ya..Her ne kadar damoncu olsam da, stefanın bu saf sevgisini seviyorum elenaya karşı..Ama ben kötü çocuk seviyorum işte, doğamda var :KK9:

Evet ya..Her ne kadar damoncu olsam da, stefanın bu saf sevgisini seviyorum elenaya karşı..Ama ben kötü çocuk seviyorum işte, doğamda var :KK9:

Bende üzüldüm baya acikcasi. Damonla daha güzel yakisiyorlar ama stefanin aski daha bi derin sanki... Zaten gecmisten, kaderden gelen baglari var...
Elenanin stefani kiskanmasi, stefan bulundugunda damon yarali olmasina ragmen stefana kosmasi falan düsündürüyor insani...

Ve Katherina Pierce beni yine şaşırtmadı bu kadının zekiliğini seviyordum üzüldüm yine de :KK31:

Güzel bi bölümdü bence.
Katherinin gitmesine sevindim, kiziyla birlikte baymaya baslamislardi artik.
bi kac bölüm elenayla damonu kurtarmaya calisirlar artik

bi arkadas katherinin öldügünü nasil anlamadilar, bonnie anlamaliydi demis
ama K. öldügü zannedildigi zaman Insandi, Bonnie sadece vampirler vs. yardimci oluyor
ondan anlayamadilar...

evet insandı ama doğaüstü aynı zamanda kath göründü bonieye birden kaybolmuştu o zaman. şimdide rüzgarla çıktı tekrar dönebilmesi için galiba. yazar öyle diyordu birde elenada artık damon gibi ve stefana düşmüş caerle çareyi aramak fragmanını izledim elena damona seni seviyorum diyordu oda sevme diyordu ve öpüştüler

evet insandı ama doğaüstü aynı zamanda kath göründü bonieye birden kaybolmuştu o zaman. şimdide rüzgarla çıktı tekrar dönebilmesi için galiba. yazar öyle diyordu birde elenada artık damon gibi ve stefana düşmüş caerle çareyi aramak fragmanını izledim elena damona seni seviyorum diyordu oda sevme diyordu ve öpüştüler

evet bende izledim, ama ayin 20sinde diyor. diziyi 2 haftada bir koyuyorlar :26:

bu diziyi çoook severek beğenerek izlemeye başlamıştım fakat elene vaöpir olduktan sonra iice saçmaladı şimdi vakit geçirmek için izlemeye devam ediyorum bakalım hayırlısı :KK51:

X