the secret

:) aynen ya bende bayıldm tsk ederim cok olumlu bir insana benziyorsun hayran kaldım :)

Okudum yarıda bıraktım çünkü binlerce yıl boyunca ezoterizmde savunulmuş, her öğretinin temel felsefesi olmuş antik Mısırdan Tibete uzanan bir düşünce sisteminin temeli olmuş ''düşünce yasasını'' popüler kültür saçmalığıyla dayatıyorlar. Ha bu felsefe tamamen doğru ''Düşüncelerimiz şekillendirir'' düşüncelerimizle adeta yaratırız herkese herşeye farkında olmadan yön veririz bu kesinlikle doğru fakat bu kitap sanki hiç bilinmeyen birşeyi kendi keşfetmiş gibi ve sürekli daha fazlasını istemeye yönelik anlatımlarda bulunuyor bu canımı sıktığı için bıraktım çünkü ''düşünce yasasını'' zaten biliyordum... Doğru felsefe, gerçek yasa fakat yanlış anlatım...

kesinlikle kendisi ilk bulmus gibi yapıyor bu dogru daha dogrusu insanların bildiğini fakat paylaşmadıgını dile getiriyor.ilk dile getiren oymus gibi.
Fakat sanırım en yankı uyandıran the secret hakkını yiyemem.
Gerçekten insanın kendisine gelmesini saglıyor.pozitif düşünce =sağlık huzur

Size ''ezoterizm''i Osmanlıcası ''batınilik'' yani içselcilik olan öğretiyi araştırmanızı tavsiye ederim... İnsan Tanrının bir parçası çok sevdiğim bir dörtlüğü de paylaşmak istiyorum...

Tanrı mineralde uyudu
Bitkide düş kurdu
Hayvanda uyandı
Ve insanda Kendini buldu...

Ömer Hayyam

netten bakarım şimdi tsk ederim

netten bakarım şimdi tsk ederim

Rica ederim... Benim hayatımın dönüm noktası olmuştu.. Ezoterizmi benimsedikten sonra bambaşka biri oldum... Sanki birilerine söylemeyince bencillik yapıyormuşum gibi geliyor, söylemek istedim gerisi size kalmış ve bu yazıyı okuyan diğerlerine...

Son düzenleme:

çok tsk ederim tekrar.
ne gibi değişiklikler oldu haytınızda özel olmazsa bir kac örnek verir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…