• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

the secret

jiyannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
304
0
26
İzmir
arkadaşlar aranızda the secret kitabını okuyan var mı,hayatınızı etkiledi mi ?inşallah daha önce bu konu açılmamıstır şimdiden tskler canlar

ben okumadım
ama
bir işe yaramıyormus
öyle dıyorlar

yoksa çok istedım okumak..:27::27::27:

Okumuştum canım bir süre gerçekten etkilendim.Yıllar geçti tabi üzerinden.Ama şöyle bir durum var ne zaman bir şeye inansam olumlu düşünüp odaklansam gerçekleşiyor.Hatta arkadaşlarım bir şey istediklerinde bana totem yaptırırlar hep

bende bir ara okumaya calıstım ama o zaman cok yoğun oldugumdan okuyamadım.Bugün netten filmini izledim dogrusu etkilendim .
bunun içinde size danışmak istedim.evet hep öyle derler :)

sanırım
mantıgı
çekim yasası gibi bişi işte :27::27::27:

Okumuştum canım bir süre gerçekten etkilendim.Yıllar geçti tabi üzerinden.Ama şöyle bir durum var ne zaman bir şeye inansam olumlu düşünüp odaklansam gerçekleşiyor.Hatta arkadaşlarım bir şey istediklerinde bana totem yaptırırlar hep

hm bende etkilendim bugün filmden cnm.
bugün moralim hiç yokken daha iyi hissettim kendimi.
bende sana totem yaptırsam olur mu acaba cnm :)

Okudum.
Bütün kitap boyunca aynı düşünce savunuluyor,o yüzden kitabı boşu boşuna okumaya gerek yok,kitabın sayfaları hep kendini tekrar etmiş çünkü.

Kitaptaki ana düşünce ise şu "siz ne düşünürseniz evren size onu yansıtır".

Yani bir konu hakkında olumlu düşündüğünüzde evren size olumlu,olumsuz düşündüğünüzdeyse olumsuz cevap verecektir.Dünya denen şey enerji ile döner ki o enerji de insan beyninin enerjisidir.

Bütün kitap bu cümleler yani.Yine de okumanızı tavsiye ederim,okumayıp aklınızda kalacağına okuyup rahatınızda kalsın :)

Okudum.
Bütün kitap boyunca aynı düşünce savunuluyor,o yüzden kitabı boşu boşuna okumaya gerek yok,kitabın sayfaları hep kendini tekrar etmiş çünkü.

Kitaptaki ana düşünce ise şu "siz ne düşünürseniz evren size onu yansıtır".

Yani bir konu hakkında olumlu düşündüğünüzde evren size olumlu,olumsuz düşündüğünüzdeyse olumsuz cevap verecektir.Dünya denen şey enerji ile döner ki o enerji de insan beyninin enerjisidir.

Bütün kitap bu cümleler yani.Yine de okumanızı tavsiye ederim,okumayıp aklınızda kalacağına okuyup rahatınızda kalsın :)

tsk ederim filmi izledim kitabı da birgün okurum inş

okudum tavsiye ederim. her ne kadar zaten bildiğim ve inandığım birşeyi söylese de,bu tip kitaplar okunmalı ve hayatımızda uygulanmalıdır. defalarca şahit olmuşumdur pozitif düşünerek güzel şeyleri hayatımıza çekme olayına :31: %100 doğru olan bir şeyden bahsediyor. :32:

ama bu tip kitapların piri %100 düşünce gücü adlı kitaptır. mutlaka okuyun :34:

okudum tavsiye ederim. her ne kadar zaten bildiğim ve inandığım birşeyi söylese de,bu tip kitaplar okunmalı ve hayatımızda uygulanmalıdır. defalarca şahit olmuşumdur pozitif düşünerek güzel şeyleri hayatımıza çekme olayına :31: %100 doğru olan bir şeyden bahsediyor. :32:

ama bu tip kitapların piri %100 düşünce gücü adlı kitaptır. mutlaka okuyun :34:

ilk öncelikle yorumunuz için tsk ederim.
evet bende öyle düşünüyorum ve tavsiyeniz içinde tskler okumaya calısacağım :)

Okudum, güzeldi, ama diğer kitaplarda söylenenlerden farklı bir bakış açısı yoktu. Bazı cümlelerin sonunu daha okumadan getirebiliyorsun.
Bu tür kitaplarda, vaktinde aşmış ağbi ve ablaların güzel güzel sözleri ve yaşam öykülerine yer veriliyor ya, ona bayılıyorum.

hm bende etkilendim bugün filmden cnm.
bugün moralim hiç yokken daha iyi hissettim kendimi.
bende sana totem yaptırsam olur mu acaba cnm :)

Olur canım denemekten ne kaybedicez.Ne istiyorsun ona göre düşünelim ikimizde yoğun bir şekilde.Bir de ne zaman istiyorsun zamanını seç.

Back