Iste ne diyoruz positif düsünce önemli, sen kitabi bile okurken negatif düsünüpde mali acidan yapilmis dersen, negatifligi cekmis olursun.
Bende size söyle birsey anlatayim,
ben bu kitabi okurken cok etkilenmistim,
o ara bir arkadasim beni hergün ariyordu ve cok mutsuzdu, aslinda mutsuzlugu icin bir sebeb yoktu ama mutsuzdu ve kayinvalidesini sorun ediyordu vs, ama hep bos yere.
Ona bu kitabi önerdim, hemen almis, ve inanmicaksiniz, depressionundan bu kitapla cikti,
kayinvalidesinle sorunlari bitti,
cekim yassasini kullanmayi iyi becerdi,
gecen senden simdiye bir porsche aldilar ve bir ev, bukadari yeterli degilmi sizce?
sadece ben demiyorum ki mali açıdan die sanırım 6-7 ay önce kitabı piyasaya sunanlardan da böle bi açıklama gelmişti.
bir gazetede okudum ama hatırlamıyorum hangisi olduğunu
ayrıca arkadaşınızın ev ve araba aldıklarını sölemişsin.şimdi yani bu kitabı okudular diemi aldılar yoksa zaten birikimleri vardı da bu süreyemi denk geldi ,ki zaten birikim varsa kitaptan bihaber olsa bile alacaklardı..biraz düşünmek lazım.her kitabı okuyan ve inanan mal mülk sahibi olması gerekmez mi o zaman
mesele sadece mal mulk degil
pozitif dusunmeyi øgrenmek, ve øyle dusununce guzel seyler olabildigini gørmek.
En ønemliside kendini kandirarak degil, olmiyacagini bile bile bir seyi olcak demekle kendimizi kandiririz.
Icten ice inanmak lazim, bunu herzaman basarabilen, supesiz yaklasabilen cok az kisi vardir.
Bazilari bazi konularda ørnegin mal mulk konusunda daha supeli davranirken, bazilarida herseyden supelenirler,
yanlis burda bence.
Gercekten inanmak istemek ve beklemek gerekiyor