• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

The secret&neyi düsünürseniz...

Guldendudarik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
80
0
36
İzmir
Selam kizlar...
Biraz basliklara baktim..ve size bir sorum olcakti..
The secret veya neyi düsünürseniz gibi basliklari gordum ve okudum..
Peki bunlar gercekten ise yaradi mi??
Deneyimi olan var mi??
Fark etmez ask,para,is falan filan

Evet işe yaradı ve yarıyor. Zaten işe yaramasa bu kadar konuşulmaz. :) önemli olan şüphe duymadan inanmak ve zihinde canlandırmak.

İstediğini net bir şekilde evrene iletip, sonra da kasmadan oluruna bırak.. Herşey senin için güzel olacak :)

evrene ıletmek derken ?? dusunce gucu tabı kı var o da kısının nefsıne baglı guzle dusun guzle seyler olsun gıbı bı ıse baslamadan once gonulden ınancaksın kı olsun ama everen ıletmek kelmelrı cok sacma geldı bana kusura bakmayın belkı sızde benım demek ıstedıgı dıyosunuz ama hanı kelıme kullnımımı yanlıs geldı herseyden once Allah a el acıp yalvarcaksın Allah ım da hayırlı goruyosa kabul etcek ıstegını

Evet işe yaradı ve yarıyor. Zaten işe yaramasa bu kadar konuşulmaz. :) önemli olan şüphe duymadan inanmak ve zihinde canlandırmak.

Bunu duyduma cok sevindim:))
Tecrüben varsa hemen bi sorum olcakk..
Ben bunu ask konusunda yapmak istiyorum nasil yapmam lazim
Yani nasil hayal etmem lazim:))
Sende kac ay veya yil sonra gerceklesti??

Kitabı okumaya yeni başladım ortalara geldim sayılır. Orada bir uygulama vardı çekim yasasını küçük birşey ile deneyin diye. İşte kahve ya da boş park alanı gibi. Ben öğle sırasında okudum kahveyi çekmek istedim ama Türk kahvesi. İşte öğleden sonra kuzenimle alışverişe giderken birden kuzenim kahve canım istiyor kahve içelim dedi ve içtik o gün:) Bu topice çekim yasası ile kendimize çektiğimiz şeyleri yazalım küçükte olsa. Okudukça kendi isteklerimize de kolayca ulaşırız inanıcımızı arttırır.

Son düzenleme:
evrene ıletmek derken ?? dusunce gucu tabı kı var o da kısının nefsıne baglı guzle dusun guzle seyler olsun gıbı bı ıse baslamadan once gonulden ınancaksın kı olsun ama everen ıletmek kelmelrı cok sacma geldı bana kusura bakmayın belkı sızde benım demek ıstedıgı dıyosunuz ama hanı kelıme kullnımımı yanlıs geldı herseyden once Allah a el acıp yalvarcaksın Allah ım da hayırlı goruyosa kabul etcek ıstegını

Evren, Allah, Yaradan, Chi, Buddha, neye inanıyorsanız inanın, ona dua edin, iletin. O anda içimden evrene iletmek geçmiş, ben de öyle yazmışım, fazla takılmayın :)

Arkadaşlar bu secret denen abuk olay tamamen dinimizi yıkmaya çalışanların oyunudur sakın inanmayın
Çook geniş bi açıklaması var.
Allah istemezse biz hiç bir şeyi düşünerek yapabilecek güce sahip değilizki sakın böyle düşünmeyi aklınızdan bile geçirmeyin bu şirktir yani en büyük günah..
Lütfen bilinçlenin arkadaşlar ya uyumayalım
o pisliklerin istediği de bu

Bizi dualarımızdan uzaklaştırıyorlar
Süsleyip püsleyip aaa böle bişey varmış sen denedinmi diyecek hale getiriyorlar bizi

Arkadaşlar bu secret denen abuk olay tamamen dinimizi yıkmaya çalışanların oyunudur sakın inanmayın
Çook geniş bi açıklaması var.
Allah istemezse biz hiç bir şeyi düşünerek yapabilecek güce sahip değilizki sakın böyle düşünmeyi aklınızdan bile geçirmeyin bu şirktir yani en büyük günah..
Lütfen bilinçlenin arkadaşlar ya uyumayalım
o pisliklerin istediği de bu

kesınlıkle katılıyorum cnm yok suna yok buna msj ıletmek de neyın nesı anlamıyorum cok hemde cok sacma kendını kandırma teknıgıdır bu kısacası ınsanlarımızı da kandırıyolar Allah ıstemzse hıc bısey olmaz bole seylerle ugrasmayın sakın .( zaten bunları uyduranlar da bızı dınımızden sogutmak ıcın cabalayanlar misyonerler ya da vs..

arkadasim bana bunlar cok sacma geliyor.. yani daha dogrusu soyle diyim bu olayi yeni birsey mi onumuze secret diye bir kitapta sunmalari.. ben okudum o kitabi.. bizde bir deyim vardir ya iyi dusun iyi olsun diye.. o olayin ballandirilmis hali.. Ayrica evrenden istemenin insani aciz kildigini dusunuyorum ,,

caba ve dua daha sonrasinda da nasibinde ne varsa o.. zira ben hamileligimde hep kendimi teskin edip guzel dudunmeye calistim ama olmadi neden evrenle iletisim kuramadigim icin mi ?? bebegimin dunyadan nasibi olmadigi icin.. herseyin bir sebebi var..

ama buna inanan ve uygulayanlara da ancak saygi duyarim ama benim kisisel olarak tercih edecegim birsey degil.. olumlu bakmak gerekir dunyaya, iyi dusunelim iyi olsun tamam bunlara okey ama isi cigirindan cikarmamak lazim..

Bunu duyduma cok sevindim:))
Tecrüben varsa hemen bi sorum olcakk..
Ben bunu ask konusunda yapmak istiyorum nasil yapmam lazim
Yani nasil hayal etmem lazim:))
Sende kac ay veya yil sonra gerceklesti??

Belli olmuyor ki zamanı. Bazen o gün içinde gerçekleşiyor bazen 5-6 ayı buluyor. :) Benim hayatımda gerçekleşen hayallerim 'hep benim onlar gerçekmiş, yaşıyormuşum gibi davranmamdan' dolayı oldu galiba. Çünkü sanki o an onu yaşıyormuşuz gibi davrandığımızda isteğimizle aynı frekansta enerji yayıyoruz. Bu da bizi mutluluğa götürüyor. Aşkta da önce kendimize aşık olmayı öğrenirsek bir çok kişinin de bize aşık olabileceğini görmüş oluruz. Deneyin bence bunu. ;) Kendinizi sevin. Mutluluğu hak ettiğinizi düşünün ve buna inanın. Allah'a elinizde olanlar için şükredin. Aklınıza gelebilecek her şey için minnettar olduğunuzu hissedin. Mutluluk mutluluğu, başarı başarıyı çeker. :)
.
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum ki bizim çekim yasası dediğimiz şey Allah'ın yasalarından biridir. Çekim yasası evrenden isteyelim olsun mantığı değil, beynimizi kullanalım kendi mutluluğumuzu yakalayalım mantığıdır. Allah bize kullanmamamız için vermedi beynimizi.

keisnlikle doğru ve hepinize önerim evrenden torpilim var kitabını okumanız hayatınızda çok şey değişcek:51:

[video]http://tvarsivi.com/player.php?i=2012010609391[/video]

Üstün Dökmen ' in pazar günü ( 22.01.2012 ) yayınlanmış olan bir söyleşisi....bu konuya da değindi...the secret,kuantım gibi son dönemde çıkan kitapların ve akımların tamamen ticari amaçlı olduğunu vurguladı..inanıp inanmamak sizin elinizde tabii:34: ben paylaşmak istedim.....şahsi fikrimse, emek olmadan yemek olmaz...iyi düşün iyi olsun ve Üstün Hoca 'nında vurguladığı bir söz; " Nereye gitmek istediğini bilene yol vermek için, dünya bile kenara çekilir.Japon Atasözü":16:

evet bende inaniyorum cekim yasasina hayatimda bir kac seyi bu sayede gerceklerstirdim herkese tavsiye ediyorum iyi dusunun iyi olsun
zihninizde hicbir olumsuz dusunceye yer vermeyin zamanla goruceksiniz

kesınlıkle katılıyorum cnm yok suna yok buna msj ıletmek de neyın nesı anlamıyorum cok hemde cok sacma kendını kandırma teknıgıdır bu kısacası ınsanlarımızı da kandırıyolar Allah ıstemzse hıc bısey olmaz bole seylerle ugrasmayın sakın .( zaten bunları uyduranlar da bızı dınımızden sogutmak ıcın cabalayanlar misyonerler ya da vs..

Evet aynen öyle bizde ağzımızın suyu aka aka bize yapılan uyutmaları dayatmaları izliyoruz.
Hipnoz olmuş gibiyiz.
Uyanın lütfen arkadaşlar ya secret denen saçmalık tamamen düzmece araştırın göreceksiniz
körü körüne inançlarımıza ters düşen bu olaya inanmayın

ben kıtabını okudum
ne bılım belkıde ınanarak yapmadım ordakı seylerı denedım olmadı
ama hayata olumlu bakmayı ogrettı
bn ewrene yollanan sınyallere gore hayatın sekıllendgıne ınanıyorm aslında
iy dusun ıyı olsun derler mesela

Bir şeyi illa körü körüne uygulamak zorunda değiliz, kendi doğrularımız ve yanlışlarımız var.
Secret e okumadım, bilemiyorum ancak konuşulanlara bakınca konuyu anlamamak mümkün değil.
Bunu kendi inancımıza göre yorumlayabiliriz.Evet kendinizi sevin, Allah yarattı, kötü olamazsınız.Kendinizde ve diğerlerinde kötü yanlara değil güzel taraflara bakmaya,
güzel görmeye çalışın.Her kötü şeyde bir hayır olabileceğine inanın, arkasından güzel bir şeyin geleceğini bilin, hayal kurmaktan ve Allah'tan dilemekten bıkmayın, hiçbiri boşa gitmiyor mutlaka bir karşılığı var. Siz iyi şeyler düşündükçe iyileşecektir dünyanız, asıl konu bunları uygulaya bilmekte.Bunlar zaten bizim dinimizde de olan şeyler.Sadece biz insanoğlu kendimizde ki güzellikleri görmeyi bilemiyoruz.

inancimizla örtüsüyo bence mevlananin bir sozu var.Gül düsünürsen gülistan,diken dunursen dikenlik olursun.olumlu dusununce zaten otomatikman harekete geciyosun kendiliginden pozitif olmakta fayda var diyorum hem kimsenin dinden ciktigi falan yok buna inanc olarak degilde bir felsefe olarak tanimlamak lazim birazda. olumlu dusunurken elimiz kolumuz bagli oturmicaz calisicaz ve herseyin guzel olanini isticez tipki tevekkül gibi

Back