- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
dur okuyayım konuyuevet ya cidden kalitesi çok yerlerde ya..
göz ardı ettim bugün..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dur okuyayım konuyuevet ya cidden kalitesi çok yerlerde ya..
göz ardı ettim bugün..
allah bilir nasıl ruh haliyle yazdı ama cidden seviyesizce olmuş ben sinirimden ölsem de hayatta bunları söylemek aklıma bile gelmez lahsenevet ya cidden kalitesi çok yerlerde ya..
göz ardı ettim bugün..
bilmem ben dikkat etmemişim demekki pek konularını da okumamıştım kuzum var öyle insanlar çok kibütün yazıları öyle. Ya ben biliyormusun hayatta böyle edepsiz tipler olduğunu bilmezdim. ukala ama boş bir ukalalığı var..
öncene bir iki konuşmamız oluyordu o zamanda saçma sapan yazardı da son yazdıkları o kadar düşük ki..bilmem ben dikkat etmemişim demekki pek konularını da okumamıştım kuzum var öyle insanlar çok ki
hadi ya benim pek muhabbetim yoktu bilmiyordum böyle olduğunuöncene bir iki konuşmamız oluyordu o zamanda saçma sapan yazardı da son yazdıkları o kadar düşük ki..
neyse Allah eşilerine , çocuklarına sabır versin..hadi ya benim pek muhabbetim yoktu bilmiyordum böyle olduğunu
gerçekte eziktir burda öyle konuşuyordur ben çoğu insanın öyle olduğunu düşünüyorum normalde yapamadıklarını söyleyemediklerini burada yapıyorlar benceneyse Allah eşilerine , çocuklarına sabır versin..
Cidden ilginç tipleriz hepimiz..
kesinlikle canım vallahi içimi okudun..gerçekte eziktir burda öyle konuşuyordur ben çoğu insanın öyle olduğunu düşünüyorum normalde yapamadıklarını söyleyemediklerini burada yapıyorlar bence
komik ya kendin olmaktan daha güzeli var mıkesinlikle canım vallahi içimi okudun..
ah canım ah maskeler o kadar çok ki...komik ya kendin olmaktan daha güzeli var mı
hayır burda ne gerek var ki ben seni tanımıyorum sen bana oynasan nolur oynamasan nolur sanki madalya takcazah canım ah maskeler o kadar çok ki...
EGO TATMİNİ KUZUM..hayır burda ne gerek var ki ben seni tanımıyorum sen bana oynasan nolur oynamasan nolur sanki madalya takcaz
tamam olur kuzum bekliyorumEGO TATMİNİ KUZUM..
baksana sana bir şey danışıcam of nasıl dnaışsam.. özelden danışam dur
burada da fırtına varYaklaşık iki dk önce İzmir çok soğuk cok
burada da fırtına var
herlade uzun zamandır böyle bir soğuk görmediniz izmirde
Bu yıl küresel soğumamı oldu noldu bende anlayamadım..geçen yıl bu kadar olmamıştı benik yıldır burdayım canım bu yıl çok soğuk bir de bir a öncesi çok soguktu