- 4 Haziran 2013
- 12.187
- 8.384
Kuzum benim baktığım aile bornoz setleri 200 küsurluydu hep o yüzden ben birleştirip takım yapsam 90tl ye gelcek , bana çok uygun geldiYok sadece bayan var birde erkek var oda 50 tl canımçok uygun geldi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum benim baktığım aile bornoz setleri 200 küsurluydu hep o yüzden ben birleştirip takım yapsam 90tl ye gelcek , bana çok uygun geldiYok sadece bayan var birde erkek var oda 50 tl canımçok uygun geldi bana
Günaydınlar canımmcımSabah şerifleriniz hayırlı olsunn güzellerrr. sohbetiniz bol olsunnn...
Bayılıyorum indirimlerebende canım valla fondü seti, kutu , sepet ve kaplardan kesin alırım
Sabah şerifleriniz hayırlı olsunn güzellerrr. sohbetiniz bol olsunnn...
taçın takımını bilmem ama ben özdilekten almıştım inanılmaz güzel çıktı, bambu benim takımım ben 400 e almıştım sanırımöyle bayramda giderimle de olmuyo işteklasik kv-görümce seninki allah kolaylık versin canım işin zor cidden
ben taçtan almıştım 350 tllik çeyizlik bornoz seti 200eydi çok uygundu kampanya varsa hala bak tatlım
çok güzel tabaklarr bayıldım
Kuzum benim baktığım aile bornoz setleri 200 küsurluydu hep o yüzden ben birleştirip takım yapsam 90tl ye gelcek , bana çok uygun geldi
tantitoni deme bana yaaaaaaaaBayılıyorum indirimlere
tantitoni ürünleri var , çokk güzeel set olur bunlardan
Hoş gördükkk..beybiiteşekkür deriz hoş geldin oflu
taçın takımını bilmem ama ben özdilekten almıştım inanılmaz güzel çıktı, bambu benim takımım ben 400 e almıştım sanırım
birde a101 kaliteli getiriyor cidden..
canım o zaman git bir bak bence.
İyilik hoşluk iş başı okullar açıldı ufaklığı okula bırakmalar.. cumartesi yemeklerle uğraşmalar pazar biraz nefes aldım şükür mevlayaaa..nasılsın
rakibemm
Zor kuzum zor , allah kolaylık verir inşallah Napıyosun çeyiz hazırlığı yapıyo musun?öyle bayramda giderimle de olmuyo işteklasik kv-görümce seninki allah kolaylık versin canım işin zor cidden
ben taçtan almıştım 350 tllik çeyizlik bornoz seti 200eydi çok uygundu kampanya varsa hala bak tatlım
çok güzel tabaklarr bayıldım
teşekkür deriz hoş geldin oflu
taçın takımını bilmem ama ben özdilekten almıştım inanılmaz güzel çıktı, bambu benim takımım ben 400 e almıştım sanırım
bende , çok param olsa da hep bunlara harcasamtantitoni deme bana yaaaaaaaa
ben oraya resmen aşığım
Bakarak mı al diyosun , netten sipariş mi versem diyordum pamukluymuş , nasıl acaba , havlularını çok beğenmiştim terliği de çok güzeldi bornozunu bilmiyorum
taç burda el değiştiriyordu da baya indirime girmişti ve bornozları süperdi cidden netten baktım da aynısını bulamadım benzeri var şunun gibiydi erkek bornozu bundakindenteşekkür deriz hoş geldin oflu
yapıyorum yavaş yavaş mayısta istanbula gitcem hepsini toptan halledicem inşallah şimdilik böyle çok indirim olan şeyleri alıyorum denk geldikçe sende nasıl gidiyor hazırlıklarZor kuzum zor , allah kolaylık verir inşallah Napıyosun çeyiz hazırlığı yapıyo musun?
oo süper benim dediğim paşabahçeyede uğra mutlaka:)yapıyorum yavaş yavaş mayısta istanbula gitcem hepsini toptan halledicem inşallah şimdilik böyle çok indirim olan şeyleri alıyorum denk geldikçe sende nasıl gidiyor hazırlıklar
ümraniyedeydi dimi kuzum gidicem inşallah heryereoo süper benim dediğim paşabahçeyede uğra mutlaka:)
evet canım ümraniyede:)ümraniyedeydi dimi kuzum gidicem inşallah heryere
ben uçağa yüklücemevet canım ümraniyede:)
ay o çeyiz hazırlıkları ne güzel oluyor ya ben eminönüne arabayla giderdim yükler geri gelirdim
anca alır canım haklısınben uçağa yüklücem
iki günde nasıl halletcem bilmiyorum yarın biletimi alıcam inşallah çok ucuza buldum yahu otobüsle gelsem 50 tl-7 saat uçakla gelcem 37 tl-20 dakikaanca alır canım haklısın