6 aylık paket 800 tl idi sanırım yüz yüze konuşmadım telefondan görüştümkarışık orası gelememm ne kadarmış aylık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 aylık paket 800 tl idi sanırım yüz yüze konuşmadım telefondan görüştümkarışık orası gelememm ne kadarmış aylık
kaç yaşında senin afacan..benimki 5 yaşın içinde sporla uğraşmak lazım canım stres atıyorsun,,güven geliyor insana çocuklar için ayrı sporun içinde büyüyenlarin kötü alışkanlıkları olmuyor.buda artı bir avantaj..Aynen valla candır spor..
6 aylık paket alıcam ben
Oğlanıda yüzmeye buraya getirebilirim
hımm bir git gör bakalım belki ortamı beğenmezsin6 aylık paket 800 tl idi sanırım yüz yüze konuşmadım telefondan görüştüm
Aaaaa çok iyiymişş..6 ay 800 iyiymişş..6 aylık paket 800 tl idi sanırım yüz yüze konuşmadım telefondan görüştüm
5.5 yaşında canım 2009 doğumlu...kaç yaşında senin afacan..benimki 5 yaşın içinde sporla uğraşmak lazım canım stres atıyorsun,,güven geliyor insana çocuklar için ayrı sporun içinde büyüyenlarin kötü alışkanlıkları olmuyor.buda artı bir avantaj..
Beğenirim benhımm bir git gör bakalım belki ortamı beğenmezsin
Valla ben pek anlamam iyi mi ciddenAaaaa çok iyiymişş..6 ay 800 iyiymişş..
canım sen hangi semtte oturuyorsun bilmiyorum ama belediyelerin spor kompleksleri var ben bir dönem yüzmeye gittim ve çok beğendim 9 ay gittim yeni arkadaşlıklar ediniyorsun sen öyle bir yere gidebilirsin. araştır bence..karışık orası gelememm ne kadarmış aylık
tabiii hocalar yağuşukluysa olabilirBeğenirim ben
Valla ben pek anlamam iyi mi cidden
biliyorum canım daha önce gittim ama ulaşım yönünden bana ters kalıyo o yüzden gidesim gelmiyorcanım sen hangi semtte oturuyorsun bilmiyorum ama belediyelerin spor kompleksleri var ben bir dönem yüzmeye gittim ve çok beğendim 9 ay gittim yeni arkadaşlıklar ediniyorsun sen öyle bir yere gidebilirsin. araştır bence..
benimkide 2010 13 haziran..evet çok iyi canım sporla uğraşan bir kadın farklı olıyor ben kendimden biliyorumm..5.5 yaşında canım 2009 doğumlu...
Ewet kendime güvenim geliyor, farklı ortam kafanı o anda boşaltıyorsun çocuklar içinde iyi.
İnşallah yüzme dersleri veriliyordur burda oğlan için...
evet çok iyi 6 ay 800..ve bu paketlerde bütün sporlardan yararlanıyorsun demii..Beğenirim ben
Valla ben pek anlamam iyi mi cidden
yes babyyNaneli şeker mii
Ben 54 kiloyum 55'e merdiven dayadımm
O da güzel masrafsızzzyes babyy
Sanırım o resimde gördüğün hepsinden yararlanıyorum.evet çok iyi 6 ay 800..ve bu paketlerde bütün sporlardan yararlanıyorsun demii..
Ben daha önce 2 ay platese gittimbenimkide 2010 13 haziran..evet çok iyi canım sporla uğraşan bir kadın farklı olıyor ben kendimden biliyorumm..
bu arada ye ekişi doğur ayşeyiiii yalanmışşş liliiiiicinsiyeti erkekmiş bebeğiminO da güzel masrafsızzz
Ahahahahahaa paşaaa geliyorrrr deseneeeebu arada ye ekişi doğur ayşeyiiii yalanmışşş liliiiiicinsiyeti erkekmiş bebeğimin
Ahahahahahaa paşaaa geliyorrrr deseneeee
Erkek annesi olacaksın sende demek
Bende hep ekşi yedimmm paşa doğurdummm
Kimler geliyor kimlerrrrrbebişler merhabaa yarın misafirim varr deli gibi evi topluyorumm