- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın millet işler çok yoğun cevaplara yetişemiyorum ama okuyup kaçıyorum özledim sizi pek yakında bitecek bu hasret
Yaw bir kere de alıntı yap buraya gelince bende geldiğini anlıyayım yaaaGünaydın
Ayy canım pardon o yüzden mi yoksun?Yaw bir kere de alıntı yap buraya gelince bende geldiğini anlıyayım yaaa
Ewet öyle yapp ben sabahtan beri KK dayımmAyy canım pardon o yüzden mi yoksun?
Ya ben 1 kişiye yönelik yazmayayım diye ortaya yazıyordum Bundan sonra birde dürterim
Bende buralardaydım da, hazır pc bendeyken tarifi yazayım dedim, zaman alıyor konuyu açarken onu yazmakEwet öyle yapp ben sabahtan beri KK dayımm
Şimdi oylama ne zaman sonuçlanacak.. Yanii ne zaman yayınlanacaksın.... Ben pek bilmem oyuzden soruyomBende buralardaydım da, hazır pc bendeyken tarifi yazayım dedim, zaman alıyor konuyu açarken onu yazmak
Oylama pazar günü sonlanacak, pazartesi günü yeni kategori açılacak, bi aksilik çıkmazsa, bizde tariflerimizi ekliycezŞimdi oylama ne zaman sonuçlanacak.. Yanii ne zaman yayınlanacaksın.... Ben pek bilmem oyuzden soruyom
Yok canımOylama pazar günü sonlanacak, pazartesi günü yeni kategori açılacak, bi aksilik çıkmazsa, bizde tariflerimizi ekliycez
Katılcan demi sen
Neden vazgeçtin ki canımYok canım
Neden bilmiyorum ama hevesim yokNeden vazgeçtin ki canım
Kaj sana o kadar meydan okudu
Aslında eğlenceli oluyor canım ama senin pek ilgi alanına girmiyorNeden bilmiyorum ama hevesim yok
Aynen bende şimdi annem varya ewe gidiyom yemek hazır 2,5 senedir böyle yaniii oyuzden hevesim yok...Aslında eğlenceli oluyor canım ama senin pek ilgi alanına girmiyor
Bakma yemek yapmak benimde ilgi alanıma girmez, yemek yapmaktan kaçmak için kırk takla atarım ama el mahkum
Ohh keyfe bak, bende özledim yemeğimin hazır olmasınıAynen bende şimdi annem varya ewe gidiyom yemek hazır 2,5 senedir böyle yaniii oyuzden hevesim yok...
Ewet bazen yoğunlaşıyor, bazen duruluyor belli olmuyor neden sordun canım ..Ohh keyfe bak, bende özledim yemeğimin hazır olmasını
Yoğun musun?
Öylesine sordum tatlım , iyi dayanıyon o kadar telefon trafiğineEwet bazen yoğunlaşıyor, bazen duruluyor belli olmuyor neden sordun canım ..
Offf sormaa, sadece telefon olsa keşkeeÖylesine sordum tatlım , iyi dayanıyon o kadar telefon trafiğine
Aynen öyle ben 5 dk dayanamadım Ama işin bu sonuçta napcan, Allah kolaylık versinOfff sormaa, sadece telefon olsa keşkee
Akşam 9'da vurup kafayı yatmayım da kim yatsınn dimi
Amin canımmAynen öyle ben 5 dk dayanamadım Ama işin bu sonuçta napcan, Allah kolaylık versin