Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazz gelsinnnnKızz kajmery ve bu topiğe katılanlar sizlere gelsin bunlarr....Eki Görüntüle 1471228 Eki Görüntüle 1471229 ..ilk bahar ne güzelsin sennnn
İyidir canım, hayırlı cumalarrnaber millet
hayırlı cumalar kuzu nasılsınİyidir canım, hayırlı cumalarr
Zayıflama çayımı içiyorumhayırlı cumalar kuzu nasılsın
işe geldim....başlamadan kkya bi uğradım..naneli şeker layn sen kaç kilosunda zayıflama çayı içiyorsunZayıflama çayımı içiyorum
Sen napıyon, ne aşerdin en son
Naneli şeker miiişe geldim....başlamadan kkya bi uğradım..naneli şeker layn sen kaç kilosunda zayıflama çayı içiyorsun
Aynenn az kaldıı kuzuu.Yazz gelsinnnn
Bi spora da yazılsaydım artıkkk hoffffAynenn az kaldıı kuzuu.
hangi tarz bir spor düşünüyon ben bu martın sonunda kaldığım yerden devamm. edeceğim..6 aydır ara verdimm hocam arayıp duruyor.. kış ayı geldimi safsaklıyosunuz diye çemkiriyo doğruda diyo zahir..Bi spora da yazılsaydım artıkkk hoffff
Ben normal bir spor salonuna yazılacağım...hangi tarz bir spor düşünüyon ben bu martın sonunda kaldığım yerden devamm. edeceğim..6 aydır ara verdimm hocam arayıp duruyor.. kış ayı geldimi safsaklıyosunuz diye çemkiriyo doğruda diyo zahir..
hımmm güzelmiş ne zaman yazılacann..spor güzel be anacımm...ben 3 seneden fazla aikidoya gidiyorum ilk kez geçen bi ara verdim 6 ay gitmedimm. 2..dana kadar çıktım ..tekrar devamm..Ben normal bir spor salonuna yazılacağım...
http://www.skyportlifeclub.com/beylikduzu/index.html
Buraya yazılacağımm inşallahh
Ben normal bir spor salonuna yazılacağım...
http://www.skyportlifeclub.com/beylikduzu/index.html
Buraya yazılacağımm inşallahh
Vaaowwwwhımmm güzelmiş ne zaman yazılacann..spor güzel be anacımm...ben 3 seneden fazla aikidoya gidiyorum ilk kez geçen bi ara verdim 6 ay gitmedimm. 2..dana kadar çıktım ..tekrar devamm..Eki Görüntüle 1471271
beylik düzünde oturuyorsan güneşlideki muhsin ertuğrul spor kompleksini duymuşsundur.. mayısın başında oğluşumu yüzmeye yazdıracam oraya bana yakınn. bende yenibosnadayımm..spor candır cann..Vaaowwww
Sende gelll
karışık orası gelememm ne kadarmış aylıkSende gelll
Aynen valla candır spor..beylik düzünde oturuyorsan güneşlideki muhsin ertuğrul spor kompleksini duymuşsundur.. mayısın başında oğluşumu yüzmeye yazdıracam oraya bana yakınn. bende yenibosnadayımm..spor candır cann..