- 14 Nisan 2012
- 11.496
- 21.254
sana duygusal şeyler yasak
mahsunun filme gidicem bu arada biraz ağlamam lazım eski perf kaybettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana duygusal şeyler yasak
aman kaj sen ağlama aman diyimmahsunun filme gidicem bu arada biraz ağlamam lazım eski perf kaybettim
Evet canım , çok romantik geliyor bana bu şarkı , keşke nişanlım da benim için şarkı yazıp söylese yada bu şarkı sana gelsin desebende çoook seviyorum bu şarkıyı..
çok duygusal yaaa
aman kaj sen ağlama aman diyim
Evet canım , çok romantik geliyor bana bu şarkı , keşke nişanlım da benim için şarkı yazıp söylese yada bu şarkı sana gelsin dese
Doğru canım ne anlarlar Ben çok romantiğimdir , nişanlım sadece sarılmayı romantik bişimiş görür mesela başka da bişi yapmaz Şu şarkı sana gelsin aşkım derim , sözlerinden birine takılır sevmedim der öküz işte , evlenirsek nasip olursa daha da romantik olurum ondan bişi görmezsemde tencere tava ne varsa yer kafasınaevet başladım mı susmuyorum ben
kocam geçen gün diyor ki bu ara çeşmeleri kapattın selpak krizin eşiğine gelmiş diyor
aman onlar ne anlar kuzum ya...
evet canım :)evet şekerim sende avukatmışsın herhalde
Doğru canım ne anlarlar Ben çok romantiğimdir , nişanlım sadece sarılmayı romantik bişimiş görür mesela başka da bişi yapmaz Şu şarkı sana gelsin aşkım derim , sözlerinden birine takılır sevmedim der öküz işte , evlenirsek nasip olursa daha da romantik olurum ondan bişi görmezsemde tencere tava ne varsa yer kafasına
ne güzel stajdamısın yoksa çalışıyormusunevet canım :)
ne güzel stajdamısın yoksa çalışıyormusun
Odun odunnnn , bizde çiçekler de bittimalesef insan evlenince böyle olmuyor bazen çok yoruluyorum hep ben çabalıyorum ama onda tık yok. Ve hiç problem oldugunu düşünmüyor bile bende suskun puskun oturuyorum günlerdir bak evde.. Ben öyle olunca üzülmüş gitmiş çanta almış odun yahu hepsi
Odun odunnnn , bizde çiçekler de bitti
benim de sözlüm avukat da ondan meraklıyım bu konuda tabi canım hemen ofis açılmaz zaten hem tecrübe hem para lazım bende aynı durumdayım açıkcasıçalışıyorum ama kendi ofisim yok başka bir avukatın yanında maaşlı avukatım
Eşimde avukat oda aynı benim gibi başka bir avukatın yanında maaşlı avukat
Ofisimizi açamıyoruz yeni evlendik evimiz yok arabamız yok ikimizde 1-2 yıllık yeni avukatlarız.. Ofis açmak 150-200 bin onun için beklemedeyiz önce ev sonra araba sonra ofis inşallah..
Yok artık diycem de yine dde bir sorayım cidden mi ?oo artık çiçekleri ben gönderiyorum ne diyosun sen :)
benim de sözlüm avukat da ondan meraklıyım bu konuda tabi canım hemen ofis açılmaz zaten hem tecrübe hem para lazım bende aynı durumdayım açıkcası
Yok artık diycem de yine dde bir sorayım cidden mi ?
daha okulumuz bitmedi uzattı da biraz hazirana mezun inşallahGerçekten çok zor :) Hangi baroda sözlün avukat?
Doğru canım ne anlarlar Ben çok romantiğimdir , nişanlım sadece sarılmayı romantik bişimiş görür mesela başka da bişi yapmaz Şu şarkı sana gelsin aşkım derim , sözlerinden birine takılır sevmedim der öküz işte , evlenirsek nasip olursa daha da romantik olurum ondan bişi görmezsemde tencere tava ne varsa yer kafasına
daha okulumuz bitmedi uzattı da biraz hazirana mezun inşallah
Dimi ama , bende deneyeyim bir gün ama benimkisi utanır , önceden çiçek alırdı elinde taşımaya utanırdıevet yılbaşında ben gönderdim ofisine aman bir mutlu oldu görme gitsin.. Telefon açtı teşekkür üstüne teşekkür çok mutlu olmuşmuşta duygulanmışmışta.. Len adam bide sen mutlu et beni
toplu alım iyiymiş hani , ben 6ayda bir 1tane gül görür oldum şimdi zaten asker ben anca bunu alırımhahaha benimki her hafta eve çiçek yollardı annem çiçek bahçesi oldu derdi , şimdi 1 tek gül bile yok..
doğum günümde geçen sene 60 tane gül aldı toplu alım yapıyorum ben diyor