- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.474
hemde baya baya bariz bagira bagira sartbize spor şart canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hemde baya baya bariz bagira bagira sartbize spor şart canım
bekarken evlencem diye uğraşırız evlenince bekarlığı özleriz acayip bi cinsiz bizbekarlik varya cennetmis bilemedim
hep bunlar vesvese ile okiy valla evde kalcaz korkusuyla gidip bir yontulmamisla evlenirsek ondan sonra yontucaz diye arkasindan baltaylan kosariz iste sonrabekarken evlencem diye uğraşırız evlenince bekarlığı özleriz acayip bi cinsiz biz
bekarlik varya cennetmis bilemedim
hehehe o zaman yontulmuşunu bulmak lazımhep bunlar vesvese ile okiy valla evde kalcaz korkusuyla gidip bir yontulmamisla evlenirsek ondan sonra yontucaz diye arkasindan baltaylan kosariz iste sonra
evlenemiceksin sanirimhehehe o zaman yontulmuşunu bulmak lazım
deme öyle ben buldum bitaneevlenemiceksin sanirim
kiraz bebişin varmıııevlenemiceksin sanirim
hadi yaaa dur ben lafimin ustune bir bardak su icimdeme öyle ben buldum bitane
malesef kuzum brn dusuk yaptiktan sonra cok istesemde korkuyorumkiraz bebişin varmııı
ay kusura bakma bilmiyordum canım...hadi yaaa dur ben lafimin ustune bir bardak su icim
malesef kuzum brn dusuk yaptiktan sonra cok istesemde korkuyorum
nası oldu bende bilmiyorum öyle denk geldi bana da bu arada düşükten sonra korkma allah verir sağlıkla inşallah yengeminde çok düşüğü oldu ama iki tane aslanlar gibi evladı var korkma kuzumhadi yaaa dur ben lafimin ustune bir bardak su icim
malesef kuzum brn dusuk yaptiktan sonra cok istesemde korkuyorum
onemli deil olurmu olr sey hamile kaldimi bilmiyordum ben ozaman cok buyuk borclarimiz vardi esimle ben agir bir is temposunda calisiyorduk bir gun baktimki mrger hamileymisim fark etmemisim dusuk yaptim insanin cani aciyor ama ne bilim isteay kusura bakma bilmiyordum canım...
geçmiş olsun çok
ins kuzum ya okadar cok istiyorumki bir kizim olmasininası oldu bende bilmiyorum öyle denk geldi bana da bu arada düşükten sonra korkma allah verir sağlıkla inşallah yengeminde çok düşüğü oldu ama iki tane aslanlar gibi evladı var korkma kuzum
Demekki daha çok minkmişsin ki farketememişsinonemli deil olurmu olr sey hamile kaldimi bilmiyordum ben ozaman cok buyuk borclarimiz vardi esimle ben agir bir is temposunda calisiyorduk bir gun baktimki mrger hamileymisim fark etmemisim dusuk yaptim insanin cani aciyor ama ne bilim iste
senindemi daha bebek yok kuzumDemekki daha çok minkmişsin ki farketememişsin
daha zamanı değilmiş demekki kuzum inşallah hayırlı zamanda hayırlı bir evladın olur
tabii benimde aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yok canım bende kendimce bir imtihandan geçtim vajinismustum bi 3-4 ay önce yendim daha yeni yeni deniyoruz bir şeyleri.. mayısta 2.seneme gireceğim. siz kaç yıllıksınız?senindemi daha bebek yok kuzum
olur tatlım ben neler gördüm sen inan sadece dua et rabbim verir inşallah allah isteyen herkese nasip etsinins kuzum ya okadar cok istiyorumki bir kizim olmasini
bizim iki bucuk sene olucak canim benim esim bu aralar daha cok dillendiriyor ama bebek istedigini onun istemesi daha cok beni baski altindaymisim gibi hissettiriyoryok canım bende kendimce bir imtihandan geçtim vajinismustum bi 3-4 ay önce yendim daha yeni yeni deniyoruz bir şeyleri.. mayısta 2.seneme gireceğim. siz kaç yıllıksınız?
amin kuzum benim insolur tatlım ben neler gördüm sen inan sadece dua et rabbim verir inşallah allah isteyen herkese nasip etsin
aynen öyle oluyor benimkide her ay regl olmayayım diye dua ediyorbizim iki bucuk sene olucak canim benim esim bu aralar daha cok dillendiriyor ama bebek istedigini onun istemesi daha cok beni baski altindaymisim gibi hissettiriyor