Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mary lou yu epeydir kullanıyorum çok memnunum sanırım hiç bitmeyecek maşallahı var gramaj konusunda da Gloss şeklindeki rujundan memnunum eti puf gibi kokuyor nemlendirmesi çok güzel İndirimde denk gelirsem rimellerini denemek istiyorum
The balm ürülerini çok beğeniyorum. Gayet kaliteli . Ambalajları içimi açıyor. Şuanda the balm dan kullandığım ürünler;
Sexy mama pudra Charming mat likit ruj Commited mat likit ruj Sincere mat likit ruj California palet Nude tude palet Mary lou manizer aydınlatıcı Hot mama allık Time balm makyaj altı bazı
rimelini çok beğendiğimi söyleyemem tekrar almayacağım eyelineri iyi farları renk olarak başarılı ama sürümü çok iyi gelmedi bana palet içerisindeki allıkları muhtesem aydınlatıcısı çok güzel rujları kaliteli göz kaleminin dokusu biraz sert