• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

The Balm Ürünü Kullananlar ?

Darkdreams

:
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2015
780
235
33
Makyajla aram iyi olmadığı doğrudur sizlere sorum olcak
balmsai_hover_1_1.jpg
BALMSAI kullanan var mı aranızda ?
theBalm-Balmsai-5.jpg

içinde eyeliner stencili olduğu için almak istiyorum aslında memnun olan var mı bu üründen ? :21:

bu ürününü kullanmadım ama genel olarak ürünleri kaliteli ve çok kalıcıdır

Ben kullanıyorum bu paleti. Hatta tesadüf eseri aldım. Hep Nude tude almak istiyordum ama bulamıyordum, kalmıyordu. Ben de aonunda Balmsai aldım ve çok memnunum. Renkleri çok hoş. Bir de far bazından almıştım aynı anda kesinlikle onu da tavsiye ederim. Sürdükten yaklaşık iki dakika sonra farı uygulayınca silene kadar hiçbir şey olmuyor bende.

Bende nude tude far paleti var cok memnunum

bende hemen hemen her kategoriden bir ürün denemişimdir :KK6:
far bazı kesinlikle çok iyi. alırken indirimde 2 şer almak lazım bitince yenisini bulmak zor çünkü. :KK39:
yüz bazını almıştım time balm diye geçen o çok etkili değil.
concealer ını aldım o da güzel ama göz altı için ağır kaçabilir leke kapatmaya ideal :21:
paletleri zaten muhteşem şu sıralar aklımda voyage palet var :KK22:
allıklarına bayılıyorum.:KK51: fratboy u hergün hergün kullanabilirim
nude renk ruju var mentollü. harika bir ruj ten rengini alıyor ve mentolü dudağınızda hissediyosunuz :KK54:
fırçaları fena değil :KK69:
aklıma da başka gelmiyo. bu konunun içinde olası bütün soruları cevapladım :p

bende hemen hemen her kategoriden bir ürün denemişimdir :KK6:
far bazı kesinlikle çok iyi. alırken indirimde 2 şer almak lazım bitince yenisini bulmak zor çünkü. :KK39:
yüz bazını almıştım time balm diye geçen o çok etkili değil.
concealer ını aldım o da güzel ama göz altı için ağır kaçabilir leke kapatmaya ideal :21:
paletleri zaten muhteşem şu sıralar aklımda voyage palet var :KK22:
allıklarına bayılıyorum.:KK51: fratboy u hergün hergün kullanabilirim
nude renk ruju var mentollü. harika bir ruj ten rengini alıyor ve mentolü dudağınızda hissediyosunuz :KK54:
fırçaları fena değil :KK69:
aklıma da başka gelmiyo. bu konunun içinde olası bütün soruları cevapladım :p
Ben özellikle kapatıcı istiyorum ama ne alcamı bilmiyorum

the balmın her tip ürününü kullandım. far paletleri çeşitlilik ve renk açısından gayet güzel genelde hep onları kullanıyorum. Rimeli çok güzel bulmadım bir de eyeliner'ı çabucak bitiyor. onun dışında allık bronzer aydınlatıcıları da güzel. yüz ürünleri olarak fondoten ver kapatıcısını da beğeniyorum. hatta kapatıcısından 3.yü alıcam bitti elimdeki, yani özetle TR'deki benim severek kullandığım markalardan birisi

Bu paleti kullandım çok da memnun kaldım birçok rengi bitti ama simliler duruyor.
Bir de eğer bronzer kullanıyorsan çok güzel tavsiye ederim...

tam olarak bunu değil ama başka bir paletini kullanıyorum. the balm dan önce far sürmek gibi bi alışkanlığım yoktu.
gratisin sevgililer günü indirimini bekle ve al. ya da takip et gratisi sık sık yüzde 40 indirime giriyor balm ;)

Makyajla aram iyi olmadığı doğrudur sizlere sorum olcak
balmsai_hover_1_1.jpg
BALMSAI kullanan var mı aranızda ?
theBalm-Balmsai-5.jpg

içinde eyeliner stencili olduğu için almak istiyorum aslında memnun olan var mı bu üründen ? :21:

mary lou minizer en sevdiğim aydınlatıcı mutlaka deneyin..:)

Kızlar bana yardımcı olcak kimse yokmu the balmn bazı ürünlerinin indirime denk gelmediğini varsayarak alsam normalde fiyatlarını bilen varmı? Mary lou Aydınlatıcı far bazı nude Dude palet sexy mama pudra fiyat bilenler??

Kızlar bana yardımcı olcak kimse yokmu the balmn bazı ürünlerinin indirime denk gelmediğini varsayarak alsam normalde fiyatlarını bilen varmı? Mary lou Aydınlatıcı far bazı nude Dude palet sexy mama pudra fiyat bilenler??
50-60 tl civarı.

Far bazı(kalıcılıgı yüksek)
Tude farı (pigmentasyonu güçlü )
Ama far bazı mac'e göre daha katı kıvamlı göz cevresi hassasiyeti yuksek (asiri beyaz tenli ve sarisin kilcal damarlari yuzeyde)olanlara cok tavsiye etmem tahris edebilir .
Ama genel anlamda the balm urunleri diger market markalarina göre daha iyidir pigmentasyonu kaliciligi cildi tahris etmez:dondurma::eek::KK68:

kullandığım tek ürünleri likit mat rujları onlardan da memnunum. kalıcılıkları çok iyi ama tek sıkıntı dudak kurutmaları, onun için de bol nemlendirici kullanımı ve bol su içmek gerekiyor.

Ten ürünleri yağlı ciltlerde küçük sivilceler yapıyor. Ama paletleri, mat rujları, allıkları ve highlighterına bayılıyorum. İndirimsiz fiyatları bence çok yüksek, genelde indirimden almayı tercih ediyorum.

The Balm'in nude far paletini ve aydinlaticisini kullandim ve hatta gelin makyajimi bu urunlerle yaptim. Pikmentasyonu harika. Gratis ozel gunlerde indirim yapiyor. Ozellikle anneler günü, yılbasi gibi zamanlari bekleyin. Yari yariya iniyor urunler.

Back