- 30 Ocak 2011
- 1.717
- 62
- Konu Sahibi pinktomato
İzmir ,Gratis Hot Mama 14.50 :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12tl hot mama
balm shelter konusunda haklısın, ben de aynı şeyi farkettim. 2-3 aydır light rengini kullanıyorum ve boynumla yüzüm arasında renk farkı oluşuyor kısa sürede bunu önlemenin bir yolu var mı acaba?
Evet valla ben de çözemedim hatta yüzde elliden fazla indirim vardı ses etmedim tabi onlarin keyifleri bilir kabak gibi yazmıslar 12 tl diye balm shelter da 20tlydi.stainac allik parlatıcı 10tlydi.
Tüm ihtiyaçlarımı karsiladim alacak birseyim kalmadi off
1 haftadır kullanmiyorum.bakalim missha bi gelse onu denicem.cok övmmüsler gerci shelteri de ovmüslerdi.
1 haftadır kullanmiyorum.bakalim missha bi gelse onu denicem.cok övmmüsler gerci shelteri de ovmüslerdi.
umarım missha türkiyenin kendi sitesinden almışsındır, diğer sitelerden alırsan bariz fake onlar da ondan.. (tecrübeyle sabit, almış ve paketini açmadan üzerindeki yazım hataları nedeniyle geri göndermiş biri olarak söylüyorum bunu.. fake missha bb cream yazınca googleda çıkıyor zaten fake olduğunun nerelerden yakalanabileceği)
missha'yı sorana arkadaşıma: missha bb , en ünlü bb kremlerden.. ancak piyasada sahtesi çok.. bende farklı markaların bb kremleri var.. renkli nemlendirici-bb cream-cc cream karıştırılıyor genelde..
ben cc kremleri merak ediyorum,onlar bb kremlerin bir üst seviyesi,kırışıklık önleme vs gibi özellikleri daha belirgin bu kremlerde..
sevgiler
İyi yapmış, tadını çıkarmışsın.Onlar ne diyorsa o
missha nedir ..... ?
Missha renkli nemlendirici bende daha bi kaç aydır biliyorum.baya iyiymis yorumlar olumlu.tedavi edici özelliği varmis cilt tonunu bütünlüyomus vs.vs olaylar olaylar.siparişim bi gelse test edip onayliciğim.yazarim buraya
kızlar the balm renkli nemlendirici almayı düşünüyorum cildim karma t bölgem biraz yağlı malum mevsim kış pek yağlanma sorunum yok şuan için the balm kullanan varsa yardımcı olabilir mi cildimi yağlandırır mı
birde bir iki kişi cildinin rengini değiştiğini söylemiş o kafamda soru işareti bıraktı acaba cildinize uygun rengi dğildi ondan filan mı
the balm mary lou manizer aydınlatıcıı kullanan varmı arkadaşlar, ben daha önce aydınlatıcı kullanmadım.. ama bu ürünün çok önerildiğini gördüm sizlerinde fikrinizi almak istedim.. bide nasıl uygulanıyor surata fırçayla dahamı makul olur kii ??
kızlar the balm renkli nemlendirici almayı düşünüyorum cildim karma t bölgem biraz yağlı malum mevsim kış pek yağlanma sorunum yok şuan için the balm kullanan varsa yardımcı olabilir mi cildimi yağlandırır mı
birde bir iki kişi cildinin rengini değiştiğini söylemiş o kafamda soru işareti bıraktı acaba cildinize uygun rengi dğildi ondan filan mı
Evet bende bu sabah uğradım birkaç gün daha indirim devam edecek dediler.
The Balm Mary-Lou Manizer Aydınlatıcı'mı aldın canım? Bende ondan aldım. Gerçi sağlamdı benimki ama üzüldüm yaa. Geri götürüp söylesen, bu defada sizin yapmadığınızı nerden bileceğiz diyecekler..
Aaayyy ne can sıkıcı olmuş
the balm mary lou manizer aydınlatıcıı kullanan varmı arkadaşlar, ben daha önce aydınlatıcı kullanmadım.. ama bu ürünün çok önerildiğini gördüm sizlerinde fikrinizi almak istedim.. bide nasıl uygulanıyor surata fırçayla dahamı makul olur kii ??