Gratis yüzde 40 demiş ama fatih gratisteki the balmda yüzde 50den fazla indirim vardı.hot mama allik 12tl , sexy mama pudra 12 tl, time balm kapatici 12 tl ye aldım.
Hot mama allik cok hosuma gitti.sac rengime ve tenime çok uydu.kalıcılığı da süper bayıldım
Time balm kapatıcı esasında iş görüyor ben beğendim sadeçe kış olduğu için yapısı azıcık sert.nemlendirici üzerine uygulayınca problem olmuyor.ben en açık rengini aldım çok beyaz tenliyim.göz çevremede doğal bi aydınlk veriyor.
Sexy mama pudra daha 1 kere kullandim transparan yağ emici bi pudra zaten bence güzel.
Yalnız daha önce aldığım balm shelter renkli nemlendirici ile ilgili bir ayrınti paylaşmak istiyorum.4-5 aydır shelter kullaniyorum.bloglardaki yorumların gazıyla süper olduğunu düşünmüştüm ama şöyle bir durum var.ben çok beyaz tenliyim sabah uyaninca yüzüm çok aydınlik olur.balm shelter kullaninca ilerleyen saatlerde cilt rengimde bi bejleşme durumu oluyor.ben mi yanılıyorum acaba diye bugün shelter sürmedim sadece maybelline pudra ve hot mama allık kullandim.sonuç cildimde sabahki duruluk devam ediyor.en açık rengini almistım ama koyu geldi demekki.ebaydan missha siparişi verdim onu bekliyorum.sanırım shelter dan azıcık sogudum