THALIA tarz da yz de sper

gülüsü gülben ergene benziyor yuzude hadiseyi andiriyor sanki:26:

Petek Dinçöz Thalia'nın kırık saç ucu olamaz kızzz:52:
Doktorlar yontmuş yontmuş ama bi Thalia olamamış:1:

ay bu yoruma varya bayıldım ya sana sonuna kadar katılıyorum :60::60::60:

petek kım thalıa kım dedıgın gıbı kırık sac ucu olamaz :21::21:

estetıkle ancak o kadar olabıldı :23::23:

bence güzel ben beğeniyorum saçları çok güzel çok açık saç rengi gitmiyor .kahve rengi daha hoş kesinlikle .çocukluğumuzun dizi kahramanı .hepimiz hayrandık ona .hala güzel .gülüşü çok hoş tam evlenilcek kız tipi var bu kadında güzel,masum ve tatlı .

ay bi insan bu kadar mı güzel bu kadar mı sıcak ve tatlı olur ya.
hadiseye gülben ergen e falan benzetiliyo da ama bence bi eşi yok

güzelin az kalacağı bir görüntü...
Allah neler yaratıyor.. yarattığı böyle güzelse kim bilir kendi nasıldır ... çok maneviyata bağladım :27:

ama hakikaten kadın mükemmel ötesi...
çok beğeniyorumm...

thalia çok güzel ve alımlı bi bayan.rosalinda ,mari mar ,maria la der barrio, mariya mersedes dizilerini izledim.mariya mersedeten sonra mariya hundai :27: başlar dedim ama olmadı :1::1::1::1:

$rosalinda_275041.jpg burada çok güzell
$48905556.jpg burada da güzel ama kaşları çok kalın.tartılsa 1 kilo kesin çıkar:27:

Yıl olmuş 2013 kadın taş bebek gibi ..
Hala çok çok güzel ..
Neden ya
Nasıl ya
dıye dovunesım gelıyor ..
Maşallah dıyeyım da kıskanclıgım nazarım değmesin :))

$thalia-1.jpg

$758508.jpg $thalia011.jpg

en güzel hali rosalinda zamanı bence ....saçları çok süper yaa .... çocukken hep özenirdim o saçlara ... bide manuela mı ne öyle bir dizi vardı ordaki kızın saçlarıda upuzun sarıydı onada özenirdim ....nasıl izlerdim dizileri ... dizilerde hep esas oğlanın ailesinden ve eas oğlandan çok çekerdi ... masum ve güçsüzken ezilir ama nasıl oluyorsa şansı birden döner parayı bulunca güçlenince hepsinin dersini verirdi ... kök söktürürdü ama sonunda esas oğlanı affederdi mutlu mutlu yaşarlardı ....
bu aradada ne gülben ergene nede hadiseye benzer .. bu haksızlık olur .... hadise ve gülbenin yüzü çok kaba ... thalia sevimli yüzünle alakası yok ... saç ve makyajla benzemeye çalışıyorlar sadece ....

Son düzenleme:
ayy bayılırım bu kadına, anılarım canlandı, okuldan eve koşa koşa gelirdim bunun dizilerini kaçırmamak için:))
rosalinda, maria mercedes, mari mar....hepsini izlemiştim.
o zamanlar ben tombul bir ergendim ve bunun fiziğine hayrandım,
annemin yaptığı börekleri yerken diziyi izlerdim ve bir insanın belinin bu kadar ince olması normal mi diye düşünür dururdum:)))

Gülüşü güzel. Ama çok güzel bulmuyorum. Yine de ışıl ışıl. Havası güzel.

zzzzzzzzzzzzzzz-1.jpg

tumblr_mduztoOFPg1rd.jpg

thalia_con_su_hija_s.jpg

thalia_en_la_revista.jpg

Thalia_thalia_670711-1.jpg

Thalia_thalia_670892.jpg

Son düzenleme:
Gerçekten de Gülben Ergen ve Hadise'yi anımsatıyor.
Özellikle de bakışında, duruşunda, gülüşünde Hadise'yi görür gibi oldum.

thalia.jpg

099877.jpg

9089687.jpg

12-20.jpg

thalia321.jpg

thalia281.jpg

dgxgf.jpg

w36541.jpg

celebritycitythalia234sq.jpg

Bence pek ahim sahim bir ozelligi yok ama Rosalinda sever insanlar bayiliyor iste:)

Cok guzel degil ama sevimli ve yuksek enerjili bence :) Bizim Gulben Ergen in Thalia yi taklit ettigi gorusundeyim.

Back