tezsiz yüksek lisans yaparken vekil yada ücretli öğretmenlik yapılır mı?

M

meyyade

Ziyaretçi
arkadaşlar aranızda tezsiz yüksek lisans yaparken aynı zamanda vekil yada ücretli öğretmenlik yapan varmı? ikisi birlikte yürüyormu?dersleri nasıl ayarladınız....

canım o konuyu bilmiyorum ama hazır seni yakalamıken ben bişey sormak istiyorum.
tezsiz yüksek lisans yapmak istiyorum bende.
çalışanlar için daha kolaymış saatlerini ayarlamak felan.lese giriyorsun dimi önce.sonrada başvurunu yapıyorsun.yabancı dil arıyolarmı?hazırlık okuyabiliyormuyum?
istediğin sorudan başlayabilirsin:icecream:

güzelim ben tezli de tezsiz de yaptım ve ikisinde de ücretli öğr. yaptım yapılıyor. amma velakin tezsiz de ders sayısı azla olduğundan ücretli de az derse giriyorsun ve aldığın ücret 300 ffalan olur ona göre

canım o konuyu bilmiyorum ama hazır seni yakalamıken ben bişey sormak istiyorum.
tezsiz yüksek lisans yapmak istiyorum bende.
çalışanlar için daha kolaymış saatlerini ayarlamak felan.lese giriyorsun dimi önce.sonrada başvurunu yapıyorsun.yabancı dil arıyolarmı?hazırlık okuyabiliyormuyum?
istediğin sorudan başlayabilirsin:icecream:

canım artık les yok. ales oldu. ona giriyosun. alabildiğin kadar yüksek al. önemli çünkü. sonra tezsiz başvurusunda bulunuyosun. ben fen edebiyatlıyım bende ingilizce istemediler. sadece ales puanı ve diploma notunun ortalamasıyla sıralamaya giriyosun. ve puanın tutarsa kabul ediliyor. bazı üniversitelerde mülakatta var.hazırlık derken neyi kasteddin anlamadım?

güzelim ben tezli de tezsiz de yaptım ve ikisinde de ücretli öğr. yaptım yapılıyor. amma velakin tezsiz de ders sayısı azla olduğundan ücretli de az derse giriyorsun ve aldığın ücret 300 ffalan olur ona göre

peki nasıl ayarladın saatlerini tatlıcım. yani mesela benim haftanın 3 günü dersim var. ya ücretliyle çakışırsa nasıl ayarlıcam? birde zormu dersler filan?

meyyade hangi ünv den alıyosun formasyonu
bide hangi bölümsün

merhaba bende fizik bölümüm meznuyum tezsiz yapsammı kararsızım atamam çok az ve 9o almam lazım en az:KK43: almasammı die düşünüyorum ide benm yaşadığım yere 2 sat uaklıkta haftanın üçgünü nasıl gideyim neyapmalıyım akıl verin ne olur:KK43:((( ve yaşadığım yerden ayrılamam nişanlıyım.

peki nasıl ayarladın saatlerini tatlıcım. yani mesela benim haftanın 3 günü dersim var. ya ücretliyle çakışırsa nasıl ayarlıcam? birde zormu dersler filan?

yok güzelim üni. öğretmenlerinle konuş çalışmaya ihjtiyacım var diye zaten ya sabah ders yada öğleden sonra yada tüm gün bu bilgilerini meb den çıkan çalışacağın okula ver. Müdür yardımcısı ayarlıyor sana göre,

yok güzelim üni. öğretmenlerinle konuş çalışmaya ihjtiyacım var diye zaten ya sabah ders yada öğleden sonra yada tüm gün bu bilgilerini meb den çıkan çalışacağın okula ver. Müdür yardımcısı ayarlıyor sana göre,

demek öleee bende alıcam formasyon ama zor geliyor işte okul deneyimi de var onu nasıl ayarlıycaz

merhaba bende fizik bölümüm meznuyum tezsiz yapsammı kararsızım atamam çok az ve 9o almam lazım en az:KK43: almasammı die düşünüyorum ide benm yaşadığım yere 2 sat uaklıkta haftanın üçgünü nasıl gideyim neyapmalıyım akıl verin ne olur:KK43:((( ve yaşadığım yerden ayrılamam nişanlıyım.

canım bence al. sonuçta çoğu bölümün ataması yok. ve tezsiz kalkabilir diye bi söylenti var. anlayacağın bu hakkıda alabilirler fen edebiyatlıların elinden. iyice kapansınmirmirmirmir benim fikrim bu. saati filan düşünme. ben 1 yıl boş geçirdim puanım tutmasına rağmen çok pişmanım....

mesela benim haftanın 3 günüymüş dersle. ve tüm günse yandım demektir. kalan 2 güne ayarlamı demeliyim. yoksa yapmasammı? siz bi yararını gördünüzmü acabaa?

ben de tezsız yukseklısans yaptm arkadaslarmdan ucretlı ögrtmnlk yapanlar vardı ama okulda ders saatı fazla oldgndn dusuk ucret calstgna deymıyor fazla derse gıremıyorsn dolaysyla

fisfisfis canım sen öyle deyince vazmıgeçsem diyorum. hani deymez diyosun ya.... boşuna zaman kaybımı sence?

X