M
meyyade
Ziyaretçi
- Konu Sahibi meyyade
arkadaşlar aranızda tezsiz yüksek lisans yaparken aynı zamanda vekil yada ücretli öğretmenlik yapan varmı? ikisi birlikte yürüyormu?dersleri nasıl ayarladınız....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım o konuyu bilmiyorum ama hazır seni yakalamıken ben bişey sormak istiyorum.
tezsiz yüksek lisans yapmak istiyorum bende.
çalışanlar için daha kolaymış saatlerini ayarlamak felan.lese giriyorsun dimi önce.sonrada başvurunu yapıyorsun.yabancı dil arıyolarmı?hazırlık okuyabiliyormuyum?
istediğin sorudan başlayabilirsin:icecream:
güzelim ben tezli de tezsiz de yaptım ve ikisinde de ücretli öğr. yaptım yapılıyor. amma velakin tezsiz de ders sayısı azla olduğundan ücretli de az derse giriyorsun ve aldığın ücret 300 ffalan olur ona göre
peki nasıl ayarladın saatlerini tatlıcım. yani mesela benim haftanın 3 günü dersim var. ya ücretliyle çakışırsa nasıl ayarlıcam? birde zormu dersler filan?
yok güzelim üni. öğretmenlerinle konuş çalışmaya ihjtiyacım var diye zaten ya sabah ders yada öğleden sonra yada tüm gün bu bilgilerini meb den çıkan çalışacağın okula ver. Müdür yardımcısı ayarlıyor sana göre,
merhaba bende fizik bölümüm meznuyum tezsiz yapsammı kararsızım atamam çok az ve 9o almam lazım en az almasammı die düşünüyorum ide benm yaşadığım yere 2 sat uaklıkta haftanın üçgünü nasıl gideyim neyapmalıyım akıl verin ne olur((( ve yaşadığım yerden ayrılamam nişanlıyım.
yok güzelim üni. öğretmenlerinle konuş çalışmaya ihjtiyacım var diye zaten ya sabah ders yada öğleden sonra yada tüm gün bu bilgilerini meb den çıkan çalışacağın okula ver. Müdür yardımcısı ayarlıyor sana göre,
ben de tezsız yukseklısans yaptm arkadaslarmdan ucretlı ögrtmnlk yapanlar vardı ama okulda ders saatı fazla oldgndn dusuk ucret calstgna deymıyor fazla derse gıremıyorsn dolaysyla