Tezimi yazamıyorum

Bir ucundan başlamak gerekiyor. Evlilik vs telaşlar girince araya normal böyle hissetmeniz. Literature review bitse epey rahatlarsın zaten:KK14: Erken kalk bence de ve bugün şunu yapacağım şu makaleleri inceleyeceğim de kendine. Kolay gelsin

Ben de literature review yazmaliyim ama bir taraftan uygulamaya da yeni başlıyorum. Eğitim alanında benimkisi ve 4 ay kadar sürecek. Sonra toparla, girişi yaz.sonucu yaz. Kontrol ettir. Danışmanın donus yapmasını bekle. Haziran a bitmesi lazım ama bu gidişle mümkün değil gibi
Hele kk takıntimla zor biraz. Konuyu takipteyim

Ben 3 ayda yazdım yüksek lisans tezimi insan istedikten sonra oluyor. Hem senin 5 ayın var. Tezimi teslim edeceğim gün nikahım vardı sabahladım :KK66: Nikahtan 2 gun sonra da juriye girdim ve gectim :) Ben bu süreç içinde iyi bir çalışma yapabildiysem sen hayli hayli yaparsın. Kendine güven ve başla. Kk vb konularda da kısıtlama kendini ki üzerinde baskı oluşturmasın. Kota koy kendine şu kısmı bitireyim kafamı boşaltmak için bakayım diye. Ben öyle yapmıştım :)

Ben de literature review yazmaliyim ama bir taraftan uygulamaya da yeni başlıyorum. Eğitim alanında benimkisi ve 4 ay kadar sürecek. Sonra toparla, girişi yaz.sonucu yaz. Kontrol ettir. Danışmanın donus yapmasını bekle. Haziran a bitmesi lazım ama bu gidişle mümkün değil gibi
Hele kk takıntimla zor biraz. Konuyu takipteyim

aynı durumdayız, ben de eğitim den yazıyorum. işin bir de okısmı var, danışmanım inanılmaz yoğun biri . aslında temmuza kadar vaktim var fakat o bana vereceği feedback leri, paslaşmalarımızı hesaplayıp önüme en geç mayıs sonu tüm işlerin tamamlanması gibi bir tarih koydu. plansızlık en büyük dedim aslında. koca ctesiyi heba ettim mesela.eşimle 2 tane film izledik arka arkaya. ama az önce o gitti, ben de önce kk ya bakayım sonra makale okumaya başlarım dedim ve şimdi öyle yapacağım =)

aynı durumdayız, ben de eğitim den yazıyorum. işin bir de okısmı var, danışmanım inanılmaz yoğun biri . aslında temmuza kadar vaktim var fakat o bana vereceği feedback leri, paslaşmalarımızı hesaplayıp önüme en geç mayıs sonu tüm işlerin tamamlanması gibi bir tarih koydu. plansızlık en büyük dedim aslında. koca ctesiyi heba ettim mesela.eşimle 2 tane film izledik arka arkaya. ama az önce o gitti, ben de önce kk ya bakayım sonra makale okumaya başlarım dedim ve şimdi öyle yapacağım =)
Aslında senin zaman problemin yok anlaşılan. Ben 2 çocukla yazmaya çalışıyorum. Bir çok şeyi bir kenara bıraktım. Zorunlu şeylere odaklaniyorum gün içinde. Zor ama yine de.. Çocuklar olmasa daha çabuk biter ama iyi ki varlar :KK66::emir_bebek::mad::KK49:

Ben doktora tezini yazarken facebook u kapattım. Telefonumdaki tüm oyunları sildim. Arkadaşlarımla görüşmeyi mecburen minimum a indirdim.
Alanınız sosyalmi fen mi? Önce konunuzla ilgili bir taslak oluşturabilirsiniz. Konu başlıkları şeklinde. . konuya hakim olmanız lazım bunun içinde bol bol literatür okumanız lazım. Yazdikca zaten devamı geliyor. Yeter ki biyerden başlayın. Ben sonlarına doğru siyirip rüyalarimda teze yazacaklarimi görüp sabah kalkınca yazıyordum. yüksek lisans buna göre daha rahat olacaktır. Gözünüz korkmasin.

Ya bu yazamama olayı bende de var. Yıllar önce bitirme tezi yazmıştım. Bir hakemli dergiden aradılar. Tezimle ilgili 25 sayfalık bi yazı istediler. 2 aydır başlayamadım. 1 ayım kaldı. Bi an önce başlamam lazım. Başlasam gerisi gelicek elbet ama tık yok.. Gaza getirelim birbirimizi :))

X