• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu tezgah arkasına fayans yada seramik maliyeti ne kadar olur ?

amanda061

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
206
20
318
35
tezgah arkasına seramik yaptırmaya karar verdim fakat maliyeti yüksek olmasından korkuyorum ne kadar olur ki çok büyük değil orta halde bir mutfak uzunlamasına doğru gidiyor az çok tecrübelerinizden duyduklarınızdan fikriniz var mı

cnm slm cam moziklerden alırsan fiyatları değişiyor 150 -200-300 modeline göre yani ama en ucuzunu bauhausta görmüştüm ordan bakabilirsin fayans istiyorsan çok daha uygun fiyatları standart tip fayanslarda m2 si de 12 -13 tl den başlıyor 80 lere kadar çıkıyor. bende yeni aldım seramik tercih ettim bence daha hoş duruyor cam mozikten örnek bi resim buldum buradaki tezgah arasının aynısı
m2 si 40 tlydi sanırım.dolaplarımı kırık beyaz yaptıracağım fayansda krem gayet hoş duracak

$shaker%20white%20nice.webp

bizde yeni ev aldık sayılır ancak mutfakla ilgili baya ikilemlerim var dolap rengi ne olsun fayans ne olsun cam mozaikler çok hoş duruyor ancak fiyatı pahalı ortalama bişey yaptırsakta olabilir sanki yani fiyatı uygun olup modeli güzel durandan yaptırsak aynıya gelir

Back
X