tezgah arası olmamış mı

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
kızlar dolaplarımn altı beyaz üstü siyah
ben bambu beyaz istemiştim ama olmadı neysa
tezgah arası gördüğünüz gibi
bu kırmızılar işi bozmuş mu nasıl göünüyor
ben kırmızı olsun istemiyodum ama sonra neyse kalsın dedim ankastre bile takıdı
söktüürp baştan mı yapırsam
müteahit ben yokken yapmış bu taşı
çok mu abes olmuş $mutfak1.webp$mutfak2.webp

gusel duruyor canımmm gule gule bereketlı kullan ınsl.. sıyah beyaza bıras renk katmıs:21::21:iyi olmusyaniii:8:

Kırmızı aksesuarlarla renklendirebilirsiniz gayet te güzel olur.
Güle güle kullanın.

senin istediğin bundan çok farklı bir şey miydi ki canım? eğer değilse bu bence güzel hiç gerek yok tekrar söktürüp yaptırmaya :34:

ben bambu beya düşlediğim için aklımda da hep bu tarz cam damla mozaikler vardı biraz önce siyahlarına batım bunu beğendim
bu tarz olabilirdi

$Damla Cakiltasi-damla-cakil-kristalmozaik-criystalmosaic-bizassa-027-500x500.webp

aslında kırmızı olması bir garip mi olmuş
sanırım benim kırmıızı beyaz siyah üçlüsüne olan takıntımdan bu sorun

kardeşimin eşi aynen seninki gibi siyah beyaz yaptırdı ve araya siyahiçinde gümüş parlak taşlar var öğle bir granit yaptırdı inan çok sıkıcı duruyor geçen gelinde pişman olduğunu söylüyordu seninki renkli can vermiş kırmızı yinede sen bilirsin...

bence aradaki kırmızılar çok hoş..bir kaç tanede açık kırmızı kavanoz koyarsanız tezgaha yada bir kaç eşya çok güzel bütünler birbirini..

yok canım ya garip falan değil güzel bence. o damlalılarla çok renksiz olurmuş gibi sanki. çok hakim olmadığım bi tarz ama ben olsam ben de araya bir renk katardım siyah beyaz yapmazdım sadece, kırmızı da güzel olmuş hem yakışmış.

bence kötü olmamış hatta güzel duruyo siyah ve kırmızıyı beraber her zaman sevmişimdir güle güle kullan

kardeşimin eşi aynen seninki gibi siyah beyaz yaptırdı ve araya siyahiçinde gümüş parlak taşlar var öğle bir granit yaptırdı inan çok sıkıcı duruyor geçen gelinde pişman olduğunu söylüyordu seninki renkli can vermiş kırmızı yinede sen bilirsin...

saol canım yagüncel örneklerle daha da kafama yatıyor

bence aradaki kırmızılar çok hoş..bir kaç tanede açık kırmızı kavanoz koyarsanız tezgaha yada bir kaç eşya çok güzel bütünler birbirini..

sanırım öyle olacak saol
yok canım ya garip falan değil güzel bence. o damlalılarla çok renksiz olurmuş gibi sanki. çok hakim olmadığım bi tarz ama ben olsam ben de araya bir renk katardım siyah beyaz yapmazdım sadece, kırmızı da güzel olmuş hem yakışmış.
ah canım ya peki benim engilish home masa örtüm onlüğüm vs bunlara ne olacak ne çok özenerek almıştım ya
beyaz bir masa ve bank takım düşünüyorum örtüyü kullanabilirmiyim acaba çok mu tuhaf durur
Sizinkini yaptırmak istediğinizden daha çok beğendim ben

bunları duyunca rahatladım

uyku tutmadı ya
müteahite söylesem d ekırdımsam falan diye düşünüyodum

saol canım yagüncel örneklerle daha da kafama yatıyor

sanırım öyle olacak saol

ah canım ya peki benim engilish home masa örtüm onlüğüm vs bunlara ne olacak ne çok özenerek almıştım ya
beyaz bir masa ve bank takım düşünüyorum örtüyü kullanabilirmiyim acaba çok mu tuhaf durur

bunları duyunca rahatladım

uyku tutmadı ya
müteahite söylesem d ekırdımsam falan diye düşünüyodum

canım nolcak bi şe olmaz kullan istediğini istediğin gibi. ayrıca o damlalılarla çok bi farkı yok ki seninkinin? onla nasıl kullanmayı planlıyorsan bunda da kullanırsın her şeyini rahatlıkla sıkma canını.

canım benim bile mutfağım tam country değil ki kulpları falan değiştircem bakalım nasıl olcak, ama kullanıyorum yine de her şeyimi o yüzden o kadar takılma içine sinsin inan bence o damlalılar için mutfağı yıkıp dökmeye değmez :34:

Bence çok hoş :):nazar: Kırmızı ve siyahı çok uyumlu bulurum , bide araya beyaz girince ben çok güzel olmuş :)) Ne çok boğmuş, ne çok açmış, tam ortası.

Daha iyi olmuş . Zaten üst dolap siyah arada kırmızı renk katmış, öbür türlü çok boğardı mutfak :))

yaa kadiscim hem masraf hem pislik hem zaman ne gerek var yıkıp dökmeye hem kötü olmamışki gayette güzel bence canını sıkma ...

canım nolcak bi şe olmaz kullan istediğini istediğin gibi. ayrıca o damlalılarla çok bi farkı yok ki seninkinin? onla nasıl kullanmayı planlıyorsan bunda da kullanırsın her şeyini rahatlıkla sıkma canını.

canım benim bile mutfağım tam country değil ki kulpları falan değiştircem bakalım nasıl olcak, ama kullanıyorum yine de her şeyimi o yüzden o kadar takılma içine sinsin inan bence o damlalılar için mutfağı yıkıp dökmeye değmez :34:
saol canım ya

asıl kırmızılar renk katmış...bu mutfak ne kadara mal oldu?
ev yeni yapıkıyodu biz inşaattan girdik
müteahit yapıyo fiyatını bimiyorum

yaa kadiscim hem masraf hem pislik hem zaman ne gerek var yıkıp dökmeye hem kötü olmamışki gayette güzel bence canını sıkma ...

saolasın canım
masrafı falan müteahite ait olur sanıırm rica edecektim kırmazdı da
dediğin gibi zamna kaybı vs
ankstre sökülecek falan uğraş dur yine

bir kaç inşaatı varmış müteahiitn birde onlara bakacağım yarın eğer farklı bişeyler yapmışsa beğenirsem bir düşüncem bakalım resim eklerim yine,
bana yardımcı olursunuz de mi kızlar

cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim beni çok rahatlattınız

Back
X