Tez Konu Önerisi

ilginchakkatenn

Hazelin
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
485
195
Merhabalar.Sosyoloji bölümü son sınıf öğrencisiyim.Tez konusu arıyorum kendime, daha önce yaptığım çalışmayı hoca beğenmedi.Kadın konusu düşünüyorum aslında hoca daha önce çalışma yapılmamış bir konu olsun dedi, göç ile de ilgili olabilir.Yardımlarınızı bekliyorum

Pandemi de çocukların sosyallesememesinin aileleri uzerinde yaptigi etkiler falan olur mu. Pandemi doneminde dogan cocuklar 2 -3 yaslarindalar mesrla ve cogu insan gorunce kaciyor gibi. Ya da komsuluk surecinin pandemiyle degismesi, akrabalik iliskilerinin falan. Sosyolojiyi cok bilmedigimden aklima pek bir sey gelmiyor ya da göc eden insanlarin ekonomik faaliyetlerini kar/zarar çıkarımlari ile incelemek gibi mi.

Z kuşağı toplumu köklü bir şekilde değiştirdi bana kalırsa, onları daha spesifik inceleyebilirsin. Gelişen teknolojinin kullanımı z kuşağı sayesinde daha hızlı yayıldı bence. Bunun türk toplumuna olan etkileri incelenebilir, tahmin ediyorum ki sen de bu kuşağın içindesin. Olumlu olumsuz bu kuşak çok daha ses getirdi, bence incelenmesi eğlenceli olabilir.

Sanal hayatin gercek hayata etkileri uzerine olabilir. Mesela eslerin artik birbirine ayiracaklari zamani sanal oyunlara ayirmasi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…