tez canlımısınız yosa ağır kanlımı...

Genelde her işimde tez canlıyımdır, hemen yapayım olsun bitsin aklımda kalmasın isterim.
Ama bazen ööööyle bir atalet geliyor ki üstüme, parmağımın ucunu bile kıpırdatmak istemem. :sm_confused:

Genellikle tez canliyimdir, yani ev isinde, hazirlanma konusunda, is yerinde vs.

Ama bir karar alma konusunda, ani kararlar almamaya gayret ederim. Önce düsünür hesap yaparim ve öyle karar almaya calisirim.

tez canlıyımdır hrseyım planlıdır herseyı önceden dusunurum :) ama ii bısey degıl yaa kafam allak bullak oluor keske rahat agır olabılseydım:)

Sanırım bu forumda herkes tez canlıdır ben dahil:)) herşeye yetişemeye çalışan tipler..Eee öyle olmasa buraya vakit kalır mı değil mi ama ??:))))

of of hemide ne tez canlıyım..ogün yapılması gereken yapılacaktır.yoksa başıma agrılar girer.eger eşime bugün muhakkak yap dedigim işi yapmazsa çekecegi var benden.artık beni ögrendide .muhakkak yapar..

Her konu da hızlıyımdır.
Ev işlerinde, el işinde hızlıyımdır.
:dilcikar: Olaylar karşısında panik olmam, soguk kanlıyımdır.
Bir iş yapılcaksa anında yapılmalı beklemeye tahamülüm yoktur.:mymeka:
Sabırlıyım ama bırazda canı çıkılardanı galiba
...:sm_cool:

Her konuda tezcanlıyımdır eli ağır olanlara dayanamamCADIARZU herşeyim çabuk olmalıdır.Bunun yüzünden sağlık sorunları bile yaşıyorum klava: zaten lakabım bile var spedd gonzales derler bana.:roflol:

Ben de aceleciyimdir. Ağır tabanlılara da hiç dayanamam;(( Her işimi çabuk yaparım. Yürüyüşüm bile hızlıdır. O yüzden yapılacak bir iş varsa hiç korkmam, bir başkasının 1 saatte yapacağı bir şey 20 dakikamı alır. En büyük handikapım da bu acele yüzünden çarpma nedeniyle ayaklarımın sürekli darbe almasıdır(

ayy siz beni kesin sevmiceksiniz o zmn senağlama
ben ağır kanlı biriyimdir:1closedeyes:
hatta annemede bazen baygınlık gelip bana bu yüzden kızdığı olabilior:çok üzgünüm:

ayy siz beni kesin sevmiceksiniz o zmn senağlama
ben ağır kanlı biriyimdir:1closedeyes:
hatta annemede bazen baygınlık gelip bana bu yüzden kızdığı olabilior:çok üzgünüm:

O zaman sen kızımla iyi anlaşırsın tatlım oda beni bayıltıyor olsun ben seviyorum onu yaa.s.

çok aceleci biriyimdir herşey bir an önce olup biticek hiç sevmem uyuşukluğu evde koşarak haraket ederim bazen halıya takılıp düşerim o derecede :) eşim çok kızar çabuk ve aceleci olduğum için bazen koltuklara filan takılıyor kolum bacagım.. ödeme konusunda da öyleyimdir bütün ödemeleri fatura gelince hemen ertesi götürüp yatırırım her konuda aceleciyimdir sabırsızımdır beklemekten nefret ederim.. ev işi yemek hemen sabahtan yaparım sonra gezmeye giderim veya internette takılırım kendime zaman ayırırım..

ben de çoğu konuda çok tez canlıyım ve ben bu halimden çok memnunum.her işim dakiktir benim. bazen yıpratıcı oluyo mesela bir işim olsun o gün kesinlikle uykularım kaçar ve erkenden kalkarım.ama genel anlamda ben çok memnunum.

kesinlikle tez canlıyım, birlikte calıstıgım insanların da biraz oyle olmasını isterim aksi taktirde bana sıkıntılar basıyoo :bbo:

Bende çok tez canlıyımdır.Her işimi koştura koştura yaparım.Yanımda ağır kanlı birini görürsem deli olurum.Bu yüzden kız kardeşimle çok ters düştüğümüz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…