Teyzemin Evlerden Irak Durumu

Meredith Grey

Su’nun Annesi 🤰🏼
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
5.233
6.047
Teyzem her zaman sivri, kibirli, rahatsız edici bir enerjiye sahip biriydi. Evlendikten sonra çok daha beter biri oldu.
Eşini ve eşiyle durumunu hızlıca özetleyecek olursam;
Evli patronuyla yaklaşık 8 yıl kadar önce ilişki yaşamaya başlamış. Herif klişe yalanlardan birini söylemiş; eşimle kağıt üstünde evliyiz gibi gibi. 1 yıl önce boşanıp, teyzemle evlendi.
Bu herif 2 kere karısını dövmekten hastanelik etmiş. Dün annemle akşam konuşurken öğrendim. İşin en acınası kısmı da teyzemin bunu kadının hak ettiğini söylemiş olması.
Durun daha bitmedi. Daha da midemi bulandıran kısmı geliyor. Bu adamla, karısı oğullarına sünnet düğünü yaptıkları gün teyzemde utanmadan gitmiş, altınını takıp, oynamış bildiğiniz.
İlişkileri süresince teyzeme, 'Karımı arayacaksın aramızda bir şey olmadığını söyleyeceksin' demiş. Teyzem de hala gururlu kadın ayaklarında. O istemeseydi asla onunla olmazdım tırıvırıları çekiyor.
Adam da adam olsa. Dünyada görebileceğiniz en kaba insan. Bize gelir açık yatağa girer (??), alır kumandayı eline son ses televizyonu açar. Votka içe içe araba kullandığını gördü bu gözler. Üst kat komşumuz çok gürültü yapıyordu, adamı uyarsın diye numarasını vermiştik. Öğrendik ki adamla goygoy yapmaya başlamış. 2 gün önce ameliyat olmuştum, hastane onlara yakın diye onlarda kalıyordum. Herif eve geldiğinde, mutfaktan bir şeyler getirmemi istemişti.
Her neyse bu onların hayatını beni ilgilendirmez. Beni bizzat ilgilendiren kısmına geliyorum.
Geçen sene evimizi boyatmıştık, boyacılar da bu adamın boyacılarıydı. Ama öyle kötü bir iş yaptılar ki, ekstra fiyat da çektiler. Durumu teyzeme aktardığımda benim evimi çok güzel yaptılar. Murat'a saygısızlık etmeyin (eniştem) dedi. Bende sen hasta mısın, konunun onunla ne ilgisi var, adamlar kötü iş yapmışlarla başlayıp onun kıt beyinli hali sonucu birkaç hakaret savurdum ortaya. O da beni silin hayatınızdan dedi. Birkaç ay sonra geldi tıpış tıpış özür diledi.
Yine benzer bir durum yaşandı.
Teyzem yıllarca anneanneme kötü davranmış. Anneannem kalp krizi geçirdiğinde bile adam bunu telefondan engellemiş mi, bu olayı barışmak için nasıl kullanırım derdindeydi.
Dayımla anneannem bir yaşıyorlar. Dayıma haber vermeden ev tutmuşlar sözde teyzemle eniştem. Ama ev 1 oda 1 salon, 4 kişi nasıl yaşasın burada? Hem de dayımın işine 1,30-2 saat uzaklıkta.
Dayım o eve taşınamayacağını söylediğinde Murat'a ayıp olacak şimdi demiş teyzem.
Anneannemi öylesine alıyormuş gibi alıp, o eve yerleştirdi. Halbuki kadın dayımla yaşamaktan çok mutluydu.
Yaşlı kadın. Ne kadar ömrü kaldı bilinmez. Son zamanlarını da mutsuz bir şekilde geçirsin istemiyoruz.
Hanımlar delireceğim yahu. Nerden tutsan tutarsızlık, nerden baksan ahmakça. Ne yapabiliriz?

Teşekkürler bu uzun uzun yazdıklarımı okuduğunuz için.

Son düzenleme:
Üst kat komşumuz çok gürültü yapıyordu, adamı uyarsın diye numarasını vermiştik. Öğrendik ki adamla goygoy yapmaya başlamış. 2 gün önce ameliyat olmuştum, hastane onlara yakın diye onlarda kalıyordum. Herif eve geldiğinde, mutfaktan bir şeyler getirmemi istemişti.

Adamı beğenmeyip sorunlarınıza neden dahil ettiniz bende onu anlamadım .Üst kat komsunuzun numarasını o adama neden verdiniz .Ameliyat oldun beğenmediğin adamın evinde ne işin var .

Bize gelir açık yatağa girer (??), alır kumandayı eline son ses televizyonu açar. Votka içe içe araba kullandığını gördü bu gözler.
Teyzenin patronuyla neden bu kadar içli dışlısınız? Bir de ilk cümlenizden çıkardigim teyzeniz de evli bunlar olurken enistenin kendisi ve boynuzlari nerede? Ya da kim kimle evli ben anlamadım

Üst kat komşumuz çok gürültü yapıyordu, adamı uyarsın diye numarasını vermiştik. Öğrendik ki adamla goygoy yapmaya başlamış. 2 gün önce ameliyat olmuştum, hastane onlara yakın diye onlarda kalıyordum. Herif eve geldiğinde, mutfaktan bir şeyler getirmemi istemişti.

Adamı beğenmiyip sorunlarınıza neden dahil ettiniz bende onu anlamadım .Üst kat komsunuzun numarasını o adama neden verdiniz .Ameliyat oldun beğenmediğin adamın evinde ne işin var .
Annemle babam ayrı.
Biz kendimiz çok uyardık, polis çağırdık kaç defa. Bir çözüme ulaşmadı. Bir erkek tarafından uyarılmasını daha makul bulduk. Teyzem çok sert adam, herkes korkuyor ondan deyince en azından sorunumuz çözülür diye düşündük.
Yeni ameliyat olduğum günde tamponlarım çıkarılmıştı. Ben onlarda kalmak istemedim ama annem o gün gece vardiyasında olduğu için evde tek kalmamı istemedi. Bende mecburen kaldım.

Sizin yapacağınız bir şey yok bu durumda. Adamdan hoşlanmıyorsanız, mümkün olduğu kadar uzak durun o zaman.

Benim anlamadigim teyzeniz evli adamla nasil evli?

Teyzenin patronuyla neden bu kadar içli dışlısınız? Bir de ilk cümlenizden çıkardigim teyzeniz de evli bunlar olurken enistenin kendisi ve boynuzlari nerede? Ya da kim kimle evli ben anlamadım

Elalemin evli adamina enistem demekten vazgecin önce.

Evli diyorsunuz ama evli adamla ilişki yaşadı diyorsunuz tam aradaki bağlantıyı sağlayamadım
Kusura bakmayın. Çok şey yazınca doğru ifade edememişim. Adam boşandı, teyzemle evlendiler 1 yıl önce.

Annemle babam ayrı.
Biz kendimiz çok uyardık, polis çağırdık kaç defa. Bir çözüme ulaşmadı. Bir erkek tarafından uyarılmasını daha makul bulduk. Teyzem çok sert adam, herkes korkuyor ondan deyince en azından sorunumuz çözülür diye düşündük.
Yeni ameliyat olduğum günde tamponlarım çıkarılmıştı. Ben onlarda kalmak istemedim ama annem o gün gece vardiyasında olduğu için evde tek kalmamı istemedi. Bende mecburen kaldım.

İşte bu mecburiyet değil .Adam resmiyette enişten değil .Sen gidip komşunu uyarmasini istiyorsun ,gidip evlerinde kalıp sonra öyle kaba böyle kaba diyorsun uzak tutman gereken kişiyi en yakınıza sokuyorsunuz

İşte bu mecburiyet değil .Adam resmiyette enişten değil .Sen gidip komşunu uyarmasini istiyorsun ,gidip evlerinde kalıp sonra öyle kaba böyle kaba diyorsun uzak tutman gereken kişiyi en yakınıza sokuyorsunuz
Adam resmiyette eniştem. Yazıyı düzelttim. Çok şey yazınca doğru ifade edememişim kendimi. 1 yıl önce teyzemle evlendiler.

Annen, dayın, anneannen gereken tepkiyi göstermedikçe, sana uzaktan izlemek düşer. Gözünü çevir, görme bari.
Anneannemde demans var. Normalde de öyle çat çat ne istediğini söyleyebilecek yapıda biri değildi. İnsanlar üzülmesin mantığı.
Dayım bugün konuşacak teyzemle ama pek bir sonuç elde edebileceğini düşünmüyorum.
Annemi de çok üzdüler zamanında. O yüzden onun karışmasını istemiyorum.
Sanırım kabullenmekten başka çare yok gibi.

X