Kadın 18 yıl bakmış size, kardeşler sorumluluğu paylaşıp maddi yardımda bulunup vicdanlarını rahatlatmışlar diye bunun adı parayla baktı mı oluyor? Bir tane olay yüzünden silmişsiniz onca emeği, bu net olarak nankörlük hiç kusura bakmayın.
Kuzenimde benden yaşça büyük ve kardeş gibi büyüdük.Samimiyetim filanda yoktur çok düşündüm acaba bir haraketimi felan mi yanlış anladı iyi de ben mesafeliyim böyle düşünmesi imkansız kaldı ki kuzenim ne bana o gözle bakar ne ben ona eşine bunu belirtmemiş mi? Karismiyorum dediğim gibi teyzeme kırgınım ve kardeşleri eniştem diğer kuzenim onun düşüncesinin yanlış olduğunu söylerken onları dinlemedi bile gelinim dedi şimdi o yüzden bakmak istemiyorum hani kıskanç ya kadın 2 yıl önce kiskancim ben deyip teyzemle arami bozan 2 yıl sonra gel sen bak diyor hani kiskancstin ne oldu? Hayır birde o kim ya kim neyim benim ben o geline saygı duyurma |
Süreci doğru yönetememek bir insanı kötü yapmaz. Hatalı olan ve olay çıkaran evin gelini zaten. Ne diyor konu sahibi kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm, demek ki iyi davranılmış evde. 18 yıl kimse kimseye sırf para için bakmaz. Teyze olarak çok fedakarca davranmış. Bir tane olay yüzünden bunca emek görmezden gelinilir mi?Elin kadınının hadsiz kaprisine boyun eğip bakıp büyüttüğü kızcağıza haksızlık yapmak nankörlük değil mi? İşi düşene kadar arayıp sormamış bile. Zaten hiç şevkatli bi ilişki değil belli ki. Oda kiralamak gibi olmuş. İnsan 19 sene aynı evde ana kız gibi olur normal şartlarda
Süreci doğru yönetememek bir insanı kötü yapmaz. Hatalı olan ve olay çıkaran evin gelini zaten. Ne diyor konu sahibi kuzenlerimle kardeş gibi büyüdüm, demek ki iyi davranılmış evde. 18 yıl kimse kimseye sırf para için bakmaz. Teyze olarak çok fedakarca davranmış. Bir tane olay yüzünden bunca emek görmezden gelinilir mi?
Kardeşinin emanetini elalemin kızının kaprisi yüzünden yuvam diye benimsediği evden sepetlemesi ufak bi olay mı?Kadın 18 yıl bakmış size, kardeşler sorumluluğu paylaşıp maddi yardımda bulunup vicdanlarını rahatlatmışlar diye bunun adı parayla baktı mı oluyor? Bir tane olay yüzünden silmişsiniz onca emeği, bu net olarak nankörlük hiç kusura bakmayın.
Gelin denen kadin bi gelmis, gitsin etsin demis, seni yerinden yurdundan etmis.. Simdi de gelmis, gelsin baksin demis.. Neymis bu kadin boyle? Kim veriyor buna bu kadar meydani?
Nankörlük ne demek sizce? Mesela ben teyzemin beni gelini için evden kovmasini sindiriyim diyelim.Hadi ben gelinin teyzemle iyiyken iyi olmasını ama hastalık olayından sonra ee onca yıl bakmış demesini sindiriyim.Simdi ben boyle yapip nankor mu olmayacağim sindirdim diye ? Bir tane olay demissiniz ama ben size 4 örnek verdim .Mantıksız cümle kurmussunuz üzgünüm nankörlük sizin deyimizle olan değildir .Nankorlugun gerçek anlamı iyilikbilmez demektir .Kadın 18 yıl bakmış size, kardeşler sorumluluğu paylaşıp maddi yardımda bulunup vicdanlarını rahatlatmışlar diye bunun adı parayla baktı mı oluyor? Bir tane olay yüzünden silmişsiniz onca emeği, bu net olarak nankörlük hiç kusura bakmayın.
Kadın 18 yıl bakmış size, kardeşler sorumluluğu paylaşıp maddi yardımda bulunup vicdanlarını rahatlatmışlar diye bunun adı parayla baktı mı oluyor? Bir tane olay yüzünden silmişsiniz onca emeği, bu net olarak nankörlük hiç kusura bakmayın.
Ben o kişini bakmayacağini biliyorum.Ben baktım bakarimda orası ayrı ama bu kadına bu şansı vermek istemiyorum hayat ne güzel ya istediğine göre şekillenecek.Hasta mi oldu gelsin baksın değil mi evde kalmasın kız sonucta vs ben bu kadından ötürü bakmak istemiyorum.Enistemi diğer kuzenim çok seviyorum enistemi gizli gizli hastaneye gelip götüren benim ki teyzemle asla 2 yıldır bir araya gelmedim.Teyzelerim hepsi benim için kardeşiyle kusmus simdi ben aa barıştı da diyemem ki teyzelerin asla bakmamış istemiyor gelini baksın diyor ben eniştem çok üzülüyorum sonuçta o mesela gelinini dinlemedi kızdı ama teyzem karşı icimde kırgınlık var ben baktım mesela kadın rahat edicek oh nasıl baktirdim diye.O 2 gr aklıyla kendini kurnaz sanicak onu istemiyorumKardeşinin emanetini elalemin kızının kaprisi yüzünden yuvam diye benimsediği evden sepetlemesi ufak bi olay mı?
Konu sahibi, tüm sorumluluğu yüklenmeyin. Ama belli ki hem teyzeyi hem enişteyi seviyorsunuz. Biraz da olsa bu süreci onlar için kolaylastirmaniz hem onları çok mutlu eder, hem de sizi vicdanen rahatlatır. Ölüm diye bir gerçek var.
Ayrıca muhtaç kimseye karşılığını ya da öncesini düşünmeden yardım Allah rızasına çok uygun bir hareket.
Benim ilk baslarda haberim yok teyzem , gelin ,kuzen söylemedi.Gelin benim diğer teyzelerimin yanında güya beni eleştiriyor " bizde o eve girip çıkıyoruz evde genc bir kız olmaz"diyor bu sanıyor ki teyzelerim onu savunacak.Teyzelerimden sert bir tepki almış.Ben halen o evdeydim o zaman ve kime bana birşey anlatmıyor bueniştemve diğer kuzenimle kavga edip ağlayıp gitmiş.O süreçte teyzelerin 2 yıldır onunla konuşmadı diğer kuzenim başka eve taşındı enistemle araları kötüydü bende teyzem şaşırdım bak madem o kadar can ciğersiniz bakın birbirinize39 yasindaki essek kadar bir kadin, dagdan gelip bagdakini kovuyor, anasi babasi olmayan bir genc kizi yerinden yurdundan etmek istiyor. Teyzen neden sen kimsin demiyor, kuzenin sen karisma diyemiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?