teyzeleri iste kizimmm?

gulsecim oglanlarin cok tatli cok sirin,allah bagislasinn ,
tatarkizii valla kizin sana cok benziyorr,,cok ta tatli,allah butun yavrularimizi bize bagislasin her kotulukten korusunn,uzun omurler versin inss,

gulsecim oglanlarin cok tatli cok sirin,allah bagislasinn ,
tatarkizii valla kizin sana cok benziyorr,,cok ta tatli,allah butun yavrularimizi bize bagislasin her kotulukten korusunn,uzun omurler versin inss,

Sağol canım güzel dileklerin içinde Teşekkürler hepimizin yavrusu Allahım nazarlardan korusun onlar bizim can parçamız herşeyimiz birde benim gibi biraz sorunlu bulduysanız daha kıymetli oluyor küçük heriflerim benim bazan çok yoruyorlar ama o sevgileri yokmu:1hug:
g.gif
u.gif
l.gif
s.gif
e.gif

Şeniz
Sağol canım güzel dileklerin içinde Teşekkürler hepimizin yavrusu Allahım nazarlardan korusun onlar bizim can parçamız herşeyimiz birde benim gibi biraz sorunlu bulduysanız daha kıymetli oluyor küçük heriflerim benim bazan çok yoruyorlar ama o sevgileri yokmu:1hug:

slm canimm,aminnn insss
rabbim korur,en buyuk duam en buyuk dilegim valla,allah hic bir evladi anasindan ayirmasinnn,
evet sevgileri baska,simdi calisiyorum yuzde 50 eve gelince benim kiz bana 1saat sarilir iste o ani hic birseyle degismem valla
rabbim korusun
yorsalarda bizi sükür arkadasim sükür valla
eylül74 basina gelenleri duydunmu bn cok uzuldumm,okudugumda agladim valla oyuzden bu halimize sukretmek lazimm,sabir lazimm,bn herzamn kizim yemeyincede,kusuncada rabbime sigindim binlerce sukurki kizim saglikli daha ne isteyim,allah herkese uzun omurler saglik sihhat versin,sevgilerle canimmŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım sanırım bende sorun var
kızının resmini göremedim
ama eminim çok çok tatlıdır
allah bağışlasın
kızının gözlerinde öpüyorum

bild1903nw3.jpg

slm meday cok sagol canimm,evet cok tatlidir bnm kizim teyzesii,allah uzun omurler versin kizima ve butun cocuklara
opuyorum seni

canım cok tatlı bi bebegin var bu arada kızının şaçları cok güzel kıskandım ben şaçlı bebegi cok seviyorum benim bebeklerim kel doguyor 1 yaşına kadar şaç gelmiyor

slm canim tsk ederim
evt kizim dogdugunda sacli dogmusdu cok tatliydi simdide 2 yasina girdi hic kesmedim saclari baya uzunnn.guzel oluyor toka faln tam bir nazli kiz yani
allah ins butun yavrularimizi korur
sevgiler canim

canım benim ilk bebegim erkek oldu onun hiç şacı yoktu 2 yasına kadar gelmedi keldi kilolu beyaz yüzlü tombiş bir bebekti ona kellik yakışıyodu .kızım 11 aylık dogdugunda şaçı baya vardı hamileyken acaba saçı olacakmı diye cok düşündüm ve şaçlı dogdu .ilk 1 aylıkken şaçları döküldü .kızımın hiç şacı yok ne zaman uzuyacak diye cok bekliyorum o kadar cok rengarenk tokalar aldım 11 aylık daha uzamadı şsç ve diş genetikmiş benimde geç uzamış şimdi benim ve oglumun şacıcı görsen cok gür kızımında uzasa cok iyi olacak ama bide senin kızın saçları siyah resimde bayagı siyah cıkmış

canim bekle kizin saclarida cikarr bnm kizimda 2aylikkti saclari dökülmustu onormalmis her bebekte dökülürmus bizim burda derlerki ozamn bebk annesini tanidigi icin hem bebkte hem annede saclar dokulur der,ozamnlar bnm sacimda dokulurdu bnmde saclarim cok ama kizimin cok ince ve narinn bu aralar kizimin saci yine dokuluyorr,
sac rengi kumral tam siyah degill evet bnde cok tokalar aldimm cok sirin oluyorlar bide küpe istiyorum cok pisman oldum erken yapmadigim icinn ama simdi dusunuyorum ama nasill yapcam onuda bilmiyorum bnm kiz dayanmaz sanirsamm
evt cogu insan dis ve sacin genetik oldugunu soylerlerr bncede hakli payi varr,bide keske ictahlari genetik olsa bnm kizda hic yemez ama bn ve babasi masaallah yani ama allahim hepsine saglik sihhat versin,gerisi geliyor canim,her bebek degisik farkli kimisinde erken kimisinde gec cikiyorr,
seni ve bebeklerini opuyorum,:emir_bebek::emir_bebek:

yerım ben o güzel kızımı canım tatlım allah nazarlardan korusun :nazar:kızımı hanımlar maşaallah deyin kafasındakınede baksana allahım yarabbim şu kızlar ne süslü oluyo :emir_bebek::emir_bebek:

X