Gerçekten çok memnunum ve kimse estetik olduğunu asla anlamıyor , buram buram doğallıkBen de olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsiz kaldim haldun kamburoğlu tevfik sözen Gürcan bey gercekten memnunmusun benim nefeste problem yok devlet Hastaneleri sikintili oluyor d
konuşmanın 3. sayfasında olması lazım canımmerhaba ben fotoğrafı göremedim
hep olumsuz demişsinde ben bir tane olumsuz hastasını biliyorum o da aslında olumsuz değil işin aslı farklı . Memnun olmayan hastası yok diyebilirizTeşekkürler canim, hep olumsuz seyler duyduğumuz icin iyi seyler duyunca rahatliyor insan!!! Siz kime oldunuz
çok doğal olmuşşşkonuşmanın 3. sayfasında olması lazım canım
ben esabıl ekerede gittim ne yalan söyleyim fiyatı çok cazip gelmişti ama bi kaç hastasını görünce caydım hatta 3 4 tane gördüm ve hoşuma gitmedi aşırı şişlik gözüme çarptı burun ameliyatı riske atılmaz diye başka doktor aradım . Tevfik sözeni çok duymuştum da burda değil diye gidememiştim sonra çok kolay bi şekilde ulaştım iyiki de ulaşmışım şuan burnumla aşk yaşıyorumNasil karar verdin ben de Esabil beyle tevfik bey arasinda kaldim ameliyat sonrasi nasildi
ayy dimii bazıları asla estetik değil yüzünle bu kadar uyar bi burun diyo , Evdekilerde sanki senelerdir böyleymişsin gibi yüzüne tam olmuş diyoçok doğal olmuşşşya ben de sırf doğal olsun diye güncel öztürk'e falan yaptırmayı düşünüyordum ama çok pahalı senin de dediğin gibi. keşke bu doktor istanbul'da olsaydı
Teşekkürler canim, hep olumsuz seyler duyduğumuz icin iyi seyler duyunca rahatliyor insan!!! Siz kime oldunuz
aa pardon konuşmaları kaçırmışım , aynen ben çok araştırdım . Fiyat 5 6 bin arası tutuyor yapılan işleme göre değişiklik gösteriyo . Ya tepe prime yer açan basıyor fiyatı , bence aç gözlülük onların yaptığı .Canim ben burun ameliyatlari icin olumsuzluklari anlatiyorlar demistim hoca ile ilgili degil ne kadara oldun sonra sikinti yasadin mi seni tanidim ameliyat olmadan önce sen de arastiriyordun be haldun kamburolundan randevi aldim netdeeyse 10 bin istedi benden cok pahali geldi bana
Bana mesajdan ulaş wp den ben sana detayları atarım doktora ulaşmana yardımcı olurumCanim anlatim tarzina bayıldım:)))))) Haldun kamburoğlu en iyisi diyorlar ama çalışıyorum verebilirim evet ama tevfik hocada aynisini yapiyorsa niye 10 bin vereyim diye düşünüyorum mail attim hocaya cevap yazmadi ben daha önce randevu alacaktim yurt disina gitti yariyilda olacagim insallah beni bu konuda cesaretlendirirsen ve yol gösterebilirsen çok sevinirim hadi hayırlı olsun burnun...
watsapp evet canımCevap bekliyorum canim
Canim anlatim tarzina bayıldım:)))))) Haldun kamburoğlu en iyisi diyorlar ama çalışıyorum verebilirim evet ama tevfik hocada aynisini yapiyorsa niye 10 bin vereyim diye düşünüyorum mail attim hocaya cevap yazmadi ben daha önce randevu alacaktim yurt disina gitti yariyilda olacagim insallah beni bu konuda cesaretlendirirsen ve yol gösterebilirsen çok sevinirim hadi hayırlı olsun burnun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?