• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEVFİK SÖZENE ameliyat oldum ( RESIMLI )

14 günlük halini atıyorum bekleyenlere gelsin :halay::halay::halay:

Eklentiler

• PhotoGrid_1475095415100.jpg
    PhotoGrid_1475095415100.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 293
Ben de olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsiz kaldim haldun kamburoğlu tevfik sözen Gürcan bey gercekten memnunmusun benim nefeste problem yok devlet Hastaneleri sikintili oluyor d

Nasil karar verdin ben de Esabil beyle tevfik bey arasinda kaldim ameliyat sonrasi nasildi

Ben de olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsiz kaldim haldun kamburoğlu tevfik sözen Gürcan bey gercekten memnunmusun benim nefeste problem yok devlet Hastaneleri sikintili oluyor d

Merhaba canım burun ameliyatı olmak istiyorsan hiç korkma kendine güven sonra da doktoruna bırak .Hiç ağrılı bir amelıyat değilmiş bende 9.ay oldu olalı çok memnunum iyikide olmuşum:)

Teşekkürler canim, hep olumsuz seyler duyduğumuz icin iyi seyler duyunca rahatliyor insan!!! Siz kime oldunuz

Hiiiiç tereddüt etme derim Doğru Tevfik Sözene :)
Gürcan A. asla gitme derim ben gittim gitceğime bin pişman oldum . Hayatımda gördüğüm en kasıntı insanlardan birisi. Prof oldum havalarında mıdır anlamadım soru sormazsan cevaplamıyo tek söylediği şey yaparız , Allahtan son dakka caydım da o soğuk adama ameliyat olmadım Gürcan aslandan sonra , Tevfik sözen melek gibi geldi biraz sonra uçacak iyilikten dedim doktorumun bende yeri ayrı :anne::dua::KK200:

Back