Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
TEVFİK SÖZENE ameliyat oldum ( RESIMLI )
- Konu Sahibi Dipsyy
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Cooookkk guzel olmus gule guleee kulan :) eski haliniii cok merak ettim simdide hihi14 günlük halini atıyorum bekleyenlere gelsin
- 11 Temmuz 2016
- 76
- 24
- 8
Kemerliydi valla yayınlasam sallanır burası ama silmişim elimde hiç yokCooookkk guzel olmus gule guleee kulan :) eski haliniii cok merak ettim simdide hihi
- 11 Temmuz 2016
- 76
- 24
- 8
tesekkur ederım canım darısı sana :)))harika olmus , cok yakısmıs
- 2 Kasım 2014
- 911
- 272
- 103
Şimdi daha çok merak ettik inşallah istediğiniz gibi olmuştur.Bantları çıktı 2 haftaligim merak edenlere fotoğrafı yollayayım sonuç mükemmel ötesi
- 11 Temmuz 2016
- 76
- 24
- 8
hemen yukarı bakarsanız konuşmaya ekledim dosyayı :)Şimdi daha çok merak ettik inşallah istediğiniz gibi olmuştur.
- 2 Kasım 2014
- 911
- 272
- 103
Görmemişim çok pardon :) Daha yeni olmasına rağmen çok güzel görünüyor.hemen yukarı bakarsanız konuşmaya ekledim dosyayı :)
- 11 Temmuz 2016
- 76
- 24
- 8
ki bu şiş hali 6 ay sonra burnum yok olcak galibaGörmemişim çok pardon :) Daha yeni olmasına rağmen çok güzel görünüyor.
- 2 Kasım 2014
- 911
- 272
- 103
Yok yok korkmayın çok güzel bir burun olacak maşallah :)ki bu şiş hali 6 ay sonra burnum yok olcak galiba
Bu adam niye hep harika burunlar yapıyo ya çok güzel olmuş
Ben de olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsiz kaldim haldun kamburoğlu tevfik sözen Gürcan bey gercekten memnunmusun benim nefeste problem yok devlet Hastaneleri sikintili oluyor d
Merhaba canım burun ameliyatı olmak istiyorsan hiç korkma kendine güven sonra da doktoruna bırak .Hiç ağrılı bir amelıyat değilmiş bende 9.ay oldu olalı çok memnunum iyikide olmuşum:)
- 11 Temmuz 2016
- 76
- 24
- 8
kendisi harika ondan mı ki acaba güzel kalbi yansıyo ellerineBu adam niye hep harika burunlar yapıyo ya çok güzel olmuş
- 11 Temmuz 2016
- 76
- 24
- 8
Hiiiiç tereddüt etme derim Doğru Tevfik Sözene :)Ben de olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsiz kaldim haldun kamburoğlu tevfik sözen Gürcan bey gercekten memnunmusun benim nefeste problem yok devlet Hastaneleri sikintili oluyor d
Gürcan A. asla gitme derim ben gittim gitceğime bin pişman oldum . Hayatımda gördüğüm en kasıntı insanlardan birisi. Prof oldum havalarında mıdır anlamadım soru sormazsan cevaplamıyo tek söylediği şey yaparız , Allahtan son dakka caydım da o soğuk adama ameliyat olmadım Gürcan aslandan sonra , Tevfik sözen melek gibi geldi biraz sonra uçacak iyilikten dedim doktorumun bende yeri ayrı
- 11 Temmuz 2016
- 76
- 24
- 8
canım başlıkta da yazıyor aslında kocaman ama yine söyleyim :))Teşekkürler canim, hep olumsuz seyler duyduğumuz icin iyi seyler duyunca rahatliyor insan!!! Siz kime oldunuz
TEVFİK SÖZEN