Cooookkk guzel olmus gule guleee kulan :) eski haliniii cok merak ettim simdide hihi14 günlük halini atıyorum bekleyenlere gelsin
Kemerliydi valla yayınlasam sallanır burası ama silmişim elimde hiç yokCooookkk guzel olmus gule guleee kulan :) eski haliniii cok merak ettim simdide hihi
tesekkur ederım canım darısı sana :)))harika olmus , cok yakısmıs
Şimdi daha çok merak ettik inşallah istediğiniz gibi olmuştur.Bantları çıktı 2 haftaligim merak edenlere fotoğrafı yollayayım sonuç mükemmel ötesi
hemen yukarı bakarsanız konuşmaya ekledim dosyayı :)Şimdi daha çok merak ettik inşallah istediğiniz gibi olmuştur.
Görmemişim çok pardon :) Daha yeni olmasına rağmen çok güzel görünüyor.hemen yukarı bakarsanız konuşmaya ekledim dosyayı :)
ki bu şiş hali 6 ay sonra burnum yok olcak galibaGörmemişim çok pardon :) Daha yeni olmasına rağmen çok güzel görünüyor.
Yok yok korkmayın çok güzel bir burun olacak maşallah :)ki bu şiş hali 6 ay sonra burnum yok olcak galiba
Bu adam niye hep harika burunlar yapıyo yaçok güzel olmuş
Ben de olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsiz kaldim haldun kamburoğlu tevfik sözen Gürcan bey gercekten memnunmusun benim nefeste problem yok devlet Hastaneleri sikintili oluyor d
kendisi harika ondan mı ki acabaBu adam niye hep harika burunlar yapıyo yaçok güzel olmuş
Hiiiiç tereddüt etme derim Doğru Tevfik Sözene :)Ben de olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsiz kaldim haldun kamburoğlu tevfik sözen Gürcan bey gercekten memnunmusun benim nefeste problem yok devlet Hastaneleri sikintili oluyor d
canım başlıkta da yazıyor aslında kocaman ama yine söyleyim :))Teşekkürler canim, hep olumsuz seyler duyduğumuz icin iyi seyler duyunca rahatliyor insan!!! Siz kime oldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?