• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEVFİK SÖZENE ameliyat oldum ( RESIMLI )

Ben de olmak istiyorum ama doktor konusunda kararsiz kaldim haldun kamburoğlu tevfik sözen Gürcan bey gercekten memnunmusun benim nefeste problem yok devlet Hastaneleri sikintili oluyor d
Gerçekten çok memnunum ve kimse estetik olduğunu asla anlamıyor , buram buram doğallık :KK16:
nefes alma da hiç sıkıntı olmadı ameliyattan önce hatta baya iyiydi ameliyattan sonrada aynı devam etti .
Ameliyat ertesi bile burnumdan nefes alıyodum sen düşün:halay:

Teşekkürler canim, hep olumsuz seyler duyduğumuz icin iyi seyler duyunca rahatliyor insan!!! Siz kime oldunuz
hep olumsuz demişsinde ben bir tane olumsuz hastasını biliyorum o da aslında olumsuz değil işin aslı farklı . Memnun olmayan hastası yok diyebiliriz

konuşmanın 3. sayfasında olması lazım canım
çok doğal olmuşşş:KK200: ya ben de sırf doğal olsun diye güncel öztürk'e falan yaptırmayı düşünüyordum ama çok pahalı senin de dediğin gibi. keşke bu doktor istanbul'da olsaydı

Nasil karar verdin ben de Esabil beyle tevfik bey arasinda kaldim ameliyat sonrasi nasildi
ben esabıl ekerede gittim ne yalan söyleyim fiyatı çok cazip gelmişti ama bi kaç hastasını görünce caydım hatta 3 4 tane gördüm ve hoşuma gitmedi aşırı şişlik gözüme çarptı burun ameliyatı riske atılmaz diye başka doktor aradım . Tevfik sözeni çok duymuştum da burda değil diye gidememiştim sonra çok kolay bi şekilde ulaştım iyiki de ulaşmışım şuan burnumla aşk yaşıyorum:KK200::KK200::KK200::KK54:

çok doğal olmuşşş:KK200: ya ben de sırf doğal olsun diye güncel öztürk'e falan yaptırmayı düşünüyordum ama çok pahalı senin de dediğin gibi. keşke bu doktor istanbul'da olsaydı
ayy dimii bazıları asla estetik değil yüzünle bu kadar uyar bi burun diyo , Evdekilerde sanki senelerdir böyleymişsin gibi yüzüne tam olmuş diyo :D Sen istanbuldaysan orda da iyi doktorlar var sıkma canını bulabilirsin rahatlıkla inşallah istediğin gibi bi dr bulabilirsin :KK24:

Canim ben burun ameliyatlari icin olumsuzluklari anlatiyorlar demistim hoca ile ilgili degil ne kadara oldun sonra sikinti yasadin mi seni tanidim ameliyat olmadan önce sen de arastiriyordun be haldun kamburolundan randevi aldim netdeeyse 10 bin istedi benden cok pahali geldi bana

Canim ben burun ameliyatlari icin olumsuzluklari anlatiyorlar demistim hoca ile ilgili degil ne kadara oldun sonra sikinti yasadin mi seni tanidim ameliyat olmadan önce sen de arastiriyordun be haldun kamburolundan randevi aldim netdeeyse 10 bin istedi benden cok pahali geldi bana
aa pardon konuşmaları kaçırmışım , aynen ben çok araştırdım . Fiyat 5 6 bin arası tutuyor yapılan işleme göre değişiklik gösteriyo . Ya tepe prime yer açan basıyor fiyatı , bence aç gözlülük onların yaptığı .
Bence sen de bi tevfik hocama git , görüşmede adam yemiyo :D fikir edinirsin ama canlı örneği benim hiç bir sıkıntı olmadı zerre morarmadım . 2 gün şişliğim oldu buzu iyi koyarsan çabucak iner . 5. gün avmlerde cirit atıyodum :D
nefes alma da zaten hiç hiç sıkıntı olmadı ya hersey çok kolay oldu , sende çok sakınma sakınılan göze çöp batar . yani ameliyat olmanın bu kadar kolay olduğunu bilseydim daha önceden yaptırırdım 20lik diş ameliyatı bile daha zor burundan bence :D

Canim anlatim tarzina bayıldım:)))))) Haldun kamburoğlu en iyisi diyorlar ama çalışıyorum verebilirim evet ama tevfik hocada aynisini yapiyorsa niye 10 bin vereyim diye düşünüyorum mail attim hocaya cevap yazmadi ben daha önce randevu alacaktim yurt disina gitti yariyilda olacagim insallah beni bu konuda cesaretlendirirsen ve yol gösterebilirsen çok sevinirim hadi hayırlı olsun burnun...

Canim anlatim tarzina bayıldım:)))))) Haldun kamburoğlu en iyisi diyorlar ama çalışıyorum verebilirim evet ama tevfik hocada aynisini yapiyorsa niye 10 bin vereyim diye düşünüyorum mail attim hocaya cevap yazmadi ben daha önce randevu alacaktim yurt disina gitti yariyilda olacagim insallah beni bu konuda cesaretlendirirsen ve yol gösterebilirsen çok sevinirim hadi hayırlı olsun burnun...
Bana mesajdan ulaş wp den ben sana detayları atarım doktora ulaşmana yardımcı olurum :anneadayı: içine sinene yaptırırsın :KK50:

İstersen Paylaşabilirim fotoğraflarımı bende 3 kasım 2016 da tevfik sözene ameliyat oldum.hem burun hem yüzgerme ikisi birden.Sonuç doğru karar vermişim doğru doktoru seçmişim bunu yaşadığım süreçten sürecin sonuçlarından hissettiklerimden ve aldığım tepkilerden şimdi daha iyi anlıyorum.
Buradan görmek isteyen herkese foto gönderdim hatta isteyenleri tlfonuma ekledim insanlar doğal olarak sormak istediklerini sorma hakkına sahip

bende resim bekliyorum.. bi de tevfik bey açık mı yapıyor kapalımı.. 2,5 yasında oğlum var kç güne normale dönerim.. hangi hastanede oldunuz ne kadar ödediniz yazarsanız sevnirim bide önden de resim atarmısınız...

Back