Testtlerce🤷🏻‍♀️

opsssss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2020
19
8
1
32
Kızlar adetıme 7 ve 6gün kala hızlı gebelık testı yaptım tek cızgi cıktı.bugun adetıme 4 gun var ve sabah ılk ıdrarla yaptıgım testte(testın markası albi) sılık ıkıncı cızgıyı gordum.hemen kan testı ıcın saglık ocagna gıttım fakat aıle hekımım olmadgı ıcın test veremedm.ardından eve gectıgımde farklı markada (ınd test markası) test yaptım oda silik çizgi.sizin yorumlarnız nedır? Bu denemedıkı 3.ayımız.ılk ay kımyasal genelık yasamıstım aynı boyle sılık cızgı gorup kanda cıkmamıstı.sizce hamılemıyımdır ya🙄
69316BA3-C4B8-4987-ACE7-C5772AC7F84C.jpeg

İdrar testinde çizgiyi görmek için telefonun feneriyle görebilmek için şaşı olduğumu bilirim🤣 size tavsiyem daha fazla çiş testi yapmayın, artık kan testi yaptırma zamanınız gelmiş🤓
Yaa evet aynı şeyi yaşadım acaba ben oyle ıstedgmm ıcınmı goruyorm o sılık seyı dıe kafayı yicektimm🙄

Bence var mutlaka kan testi verin.Hatta durumunuz el veriyor ise ozelde direkt parali verebilirsiniz..
Bencehayirli olsun diyebiliriz 😊

Hastane varsa yakında ya da özele gidip verin. Bu arada farklı markalarda denemiş ve ikisinde de pozitif gormussunuz. Tedirgin olmayın. Yeni bir gebeliktir. Hemen kan verin ve sakin kalın. Tadını çıkarın 🐞❤️

Kızlar adetıme 7 ve 6gün kala hızlı gebelık testı yaptım tek cızgi cıktı.bugun adetıme 4 gun var ve sabah ılk ıdrarla yaptıgım testte(testın markası albi) sılık ıkıncı cızgıyı gordum.hemen kan testı ıcın saglık ocagna gıttım fakat aıle hekımım olmadgı ıcın test veremedm.ardından eve gectıgımde farklı markada (ınd test markası) test yaptım oda silik çizgi.sizin yorumlarnız nedır? Bu denemedıkı 3.ayımız.ılk ay kımyasal genelık yasamıstım aynı boyle sılık cızgı gorup kanda cıkmamıstı.sizce hamılemıyımdır ya🙄Eki Görüntüle 2736806
Canım ben çok aşbi test yaptım o bence çok yanlış çıkartıyo

Dün bthcg verdım ve pozıtıf cıktı🥰 49,9 hormon daha cok yyenı. Umarım gercek bır gebelıktırtır🙏🏻
Merhaba son durumunuz nedir acaba bthc yükseldi mı.
Ben de 3 aydır 2.bebek için uğraşıyorum ilki kimyasal oldu sizin gibi bthc çıkdı düştü. Ikincisinin de kimyasal oldugunu düşünüyorum kan vermedim ancak iki gün arayla testlerim silik cıktı gecikmenin 2.günü adet gördüm. Siz kimyasal sonrasi korundunuz mu.
Gebelik belirlileriniz nelerdi.
Bu arada benim de 3 gün kaldı kimyasal tecrübem olduğu için geçmesini hatta baya geçmesini beklemek istiyorum.

Merhabalar adetim 1 gün gecikti ve test yaptım sonuç bu hamilemiyim sizce????

Eklentiler

• 20201218_012313.jpg
    20201218_012313.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 61
  • 20201218_012305.jpg
    20201218_012305.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 64
Back