- 8 Kasım 2023
- 130
- 20
- 20
-
- Konu Sahibi buseyilmaz435
Hangi marka kullandınız kaset testindeSöyle sölim benim adetime 6 gün kala kaset test yaptım hemen sılık cıktı baya silik ama zor görünür sonra iki gün sonra uaptım yone sılık ama yıne hemen cıktı ama artık görünuyordu kan verdim 104 cıktı suan 13 haftalık hamileyim
Hatırlamıyorum 15 ylik onume gelen herhangı bırını cnmHangi marka kullandınız kaset testinde
hayırlıaı olsun inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar rüyam çıktı
Yüzünüzde kızarma yanma oldu mu acabaBende çok belirti vardı adete 5 gün kala başlamıştı gece uykumdan uyandım birdenbire ve nefes darlığı kalp çarpıntısı oldu akşam yemeğinden sonra midem bulandı aşırı derece karnımda şişlik vardı ramazan ayı olduğu için anladım ramazanda bişey yemediğim için karnım içine çökerdi tam tersi çok yemek yemişim gibi hep şişti alnımda hep sivilce çıkardı regl yaklaştıkça onlar çıkmamıştı birde adet günümde aşırı enerjiktim normalde tam tersi modum düşük olurdu tabi hepsini sonradan anladım adetim 2. Günü test yapmıştım silik çıkmıştı
Yok cnm olmadıYüzünüzde kızarma yanma oldu mu acaba
Sonuç ne çıktıyarın öğlen 12 12 30 gibi görürüm e nabızdan inşallah hayırlısıyla değerlerim güzel çıkar
2.98 çıkmıştı 1 2 gün sonra regl oldum zaten tekrar gitmedim hastaneye ama değerim ilk defa o kadar yüksekti bilmiyorum neden kimyasal mı oldu ne olduSonuç ne çıktı
Kuzum 5 değerin altına direk negatif deniliyor zaten. Hatta 5-25 aralığı bile gri alan olarak adlandırılıyor, kesin gözüyle bakılmıyor. 2.98 de bir gebelikten söz etmek imkansız… inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla çok daha yüksekleri görmek nasip olur. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın2.98 çıkmıştı 1 2 gün sonra regl oldum zaten tekrar gitmedim hastaneye ama değerim ilk defa o kadar yüksekti bilmiyorum neden kimyasal mı oldu ne oldu
amin inşallah allah razı olsunKuzum 5 değerin altına direk negatif deniliyor zaten. Hatta 5-25 aralığı bile gri alan olarak adlandırılıyor, kesin gözüyle bakılmıyor. 2.98 de bir gebelikten söz etmek imkansız… inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla çok daha yüksekleri görmek nasip olur. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın