testte silik çizgiyle hamile olduğunu öğrenenler

buseyilmaz435

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
130
20
20
kızlar merhaba eşimle çocuk istiyoruz daha ilk denememiz bu ay ihtimal yüksek değil yumurtlama kasım 1-2 uygulamada 1 iydi değerlendirdik eşimle bu tarihlerde dahil öncesi ve sonrasında da bat bugün dün ve bugün testte silik çizgiyle karşılaşıyorum bekleyince daha da belli oluyor ama ilk 10 dkda da çıkıyor çizgi 14 ve 15 kasım kahverengi akıntım oldu peçeteye gelen 2 kere aynı zamanda bu sabah çok çok yoğun bi akıntıyla uyandım yumurtlamadan sonra her gün düzenli kasık ağrılarım oldu ilk defa test markası prodoctor daha önce bu testte hiç böyle silik çizgiyle karşılalmadım kan vermek için bekliyorum testi 3 4 gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum böyle olup hamile olanlar var mı

Eklentiler

• 20231115_081915.jpg
    20231115_081915.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 540
  • 20231114_071707.jpg
    20231114_071707.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 528
Söyle sölim benim adetime 6 gün kala kaset test yaptım hemen sılık cıktı baya silik ama zor görünür sonra iki gün sonra uaptım yone sılık ama yıne hemen cıktı ama artık görünuyordu kan verdim 104 cıktı suan 13 haftalık hamileyim

Bende çok belirti vardı adete 5 gün kala başlamıştı gece uykumdan uyandım birdenbire ve nefes darlığı kalp çarpıntısı oldu akşam yemeğinden sonra midem bulandı aşırı derece karnımda şişlik vardı ramazan ayı olduğu için anladım ramazanda bişey yemediğim için karnım içine çökerdi tam tersi çok yemek yemişim gibi hep şişti alnımda hep sivilce çıkardı regl yaklaştıkça onlar çıkmamıştı birde adet günümde aşırı enerjiktim normalde tam tersi modum düşük olurdu tabi hepsini sonradan anladım adetim 2. Günü test yapmıştım silik çıkmıştı
Yüzünüzde kızarma yanma oldu mu acaba

2.98 çıkmıştı 1 2 gün sonra regl oldum zaten tekrar gitmedim hastaneye ama değerim ilk defa o kadar yüksekti bilmiyorum neden kimyasal mı oldu ne oldu
Kuzum 5 değerin altına direk negatif deniliyor zaten. Hatta 5-25 aralığı bile gri alan olarak adlandırılıyor, kesin gözüyle bakılmıyor. 2.98 de bir gebelikten söz etmek imkansız… inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla çok daha yüksekleri görmek nasip olur. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kuzum 5 değerin altına direk negatif deniliyor zaten. Hatta 5-25 aralığı bile gri alan olarak adlandırılıyor, kesin gözüyle bakılmıyor. 2.98 de bir gebelikten söz etmek imkansız… inşallah en yakın zamanda hayırlısıyla çok daha yüksekleri görmek nasip olur. Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
amin inşallah allah razı olsun

X