testte silik çizgiyle hamile olduğunu öğrenenler

buseyilmaz435

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
130
20
20
kızlar merhaba eşimle çocuk istiyoruz daha ilk denememiz bu ay ihtimal yüksek değil yumurtlama kasım 1-2 uygulamada 1 iydi değerlendirdik eşimle bu tarihlerde dahil öncesi ve sonrasında da bat bugün dün ve bugün testte silik çizgiyle karşılaşıyorum bekleyince daha da belli oluyor ama ilk 10 dkda da çıkıyor çizgi 14 ve 15 kasım kahverengi akıntım oldu peçeteye gelen 2 kere aynı zamanda bu sabah çok çok yoğun bi akıntıyla uyandım yumurtlamadan sonra her gün düzenli kasık ağrılarım oldu ilk defa test markası prodoctor daha önce bu testte hiç böyle silik çizgiyle karşılalmadım kan vermek için bekliyorum testi 3 4 gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum böyle olup hamile olanlar var mı

Eklentiler

• 20231115_081915.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 540
  • 20231114_071707.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 528
ilk test bugün 2. dün

Ben böyle öğrenmiştim hayalet çizgi sonra hergün tekrarladım çizgi koyulaştı sabah ilk idrar ile yapıyordum test verdim 27 idi sonra iki günde bir test veriyorsun düzenli artıyormu diye

ilk test bugün 2.
Sağlık ocağına gidip kan ver istersen
ay valla negatifi görmekten çekiniyorum biraz heveleniyorumda ister istemez bi taraftan sizin düşünceleriniz nedir peki yaşadıklarıma dayanarak

ilk test bugün 2.

ay valla negatifi görmekten çekiniyorum biraz heveleniyorumda ister istemez bi taraftan sizin düşünceleriniz nedir peki yaşadıklarıma dayanarak
Silik çizgi çok önemli değil gibime geliyor benim değerim 400 ken silik çıkmıştı kasete göre değişiyor olabilir ama korkunun ecele faydası yok gitseydiniz keşke

Silik çizgi çok önemli değil gibime geliyor benim değerim 400 ken silik çıkmıştı kasete göre değişiyor olabilir ama korkunun ecele faydası yok gitseydiniz keşke
verdim bile kan durmadım ve farkediyorum ki bugünkü testte çizgi daha pembemsi bi şekilde ben regl günlerimden emin olamıyorum mesela sat 14 ekim ama bunay takvim 15i döngün 32 33 sıralarında son zamanlarda takvimden 1 2 gün erken ya da geç olabiliyo doktorada gittim sıkıntı çıkmadı normal denildi

Süper ne kadar sürede çıkar inşallah güzel değerler görürsün

Hiç belirtim yoktu ve çatlatma iğnesi olmuştım adete 3 4 gün vardı rüya gördüm uykudan uyanıp yaptım şok oldum uzun zamandır deniyorduk ve umudum yoktu açıkcası bak 3 günlük testlerim
Cnm rüyanda ne gördüm bende rüya gördüm bugün çok etkisinde kaldım daha adetime 11 gün var ama rüyamda test yapıyodum iki kırmızı çizgi net çıkıyodu çok fena oldum uyanınca resmen mutlu oldum test yapmicam daha çok erken ama rüyam beni umutlandırdı

Gebelik testi gördüm beta hcg pozitifti adete 4 gün vardı evde erken gebelik testi vardı yaptım hayalet çıktı

Malesef ilerleyemedi nasip değilmiş 15 gün önce kürtaj oldum kalbi durdu
Yaaa cnm çok geçmiş olsun benimde bir düşüğüm var kalp atışı olmadan kürtaj oldum bende vardır bir hayır dedim hep ilk gebeliklerde oluyormuş o kadar çok vardı ki gittiğim hastanede bile inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…