- 8 Kasım 2023
- 130
- 20
- 20
-
- Konu Sahibi buseyilmaz435
ilaç hiç kullanmadım o yüzden yorum yapmam doğru olmaz sizinde silik çizgi aynı dediğiniz gibi kan verin bence sizde en doğru sonuç hem kafada kurmaktansa bi an önce sonuç almak daha iyi olur bence soru işaretiniz kalmazBugün aynı testle tam olarak aynı şey yaşandı. Beklenen adet tarihine 4 gün var. Acaba infertelite ilaçlarının teste etkisi olur mu? Bir çok takviye kullanıyorum bunlar yanıltıyor mu acaba?
Aslında bat gelmeden hiç yapmazdım dün akşam bir huylandım ki teknik olarak 5 gün önce oluyor normal kaset testle baktım. Çok silik bir gölge görünce sabah ilk idrarla bunu yaptım. Bu ay tüp bebeğe başlayacaktık testlerimizi yaptirdik sis cektirdim takviye kullaniyorduk olursa müthiş sürpriz olacak. Sizin hayırlı haberinizi bekliyorum çıkarsa sizde hemen gidicem:)ilaç hiç kullanmadım o yüzden yorum yapmam doğru olmaz sizinde silik çizgi aynı dediğiniz gibi kan verin bence sizde en doğru sonuç hem kafada kurmaktansa bi an önce sonuç almak daha iyi olur bence soru işaretiniz kalmaz
umarım hayırlısıyla inşallah bekliyorumAslında bat gelmeden hiç yapmazdım dün akşam bir huylandım ki teknik olarak 5 gün önce oluyor normal kaset testle baktım. Çok silik bir gölge görünce sabah ilk idrarla bunu yaptım. Bu ay tüp bebeğe başlayacaktık testlerimizi yaptirdik sis cektirdim takviye kullaniyorduk olursa müthiş sürpriz olacak. Sizin hayırlı haberinizi bekliyorum çıkarsa sizde hemen gidicem:)
Bence pozitif ama umitlenme bu ilk 10 dk mı o önemli çünkü benim 1 gün sonra böyle olmuştuBugün aynı testle tam olarak aynı şey yaşandı. Beklenen adet tarihine 4 gün var. Acaba infertelite ilaçlarının teste etkisi olur mu? Bir çok takviye kullanıyorum bunlar yanıltıyor mu acaba?
Bugün sabah freely marka kaset testle yaptım ilk idrarla. Max 5 dk olmuştur. Ben çatlama iğnesi vs bunları kullanmıyorum takviye kullanıyorum sadece etkisi olur mu?Bence pozitif ama umitlenme bu ilk 10 dk mı o önemli çünkü benim 1 gün sonra böyle olmuştu
Hayırli zamanda nasip etsin Allah. İlk kez deniyoruz demişsiniz. Benim ilk ayda 7 gün reglim gecikmişti ki hiç gecikmez tüm belirtileri gördüm akıntım inanilmaz yoğundu. Rahimle spermlerin temasının böyle etkileri olabiliyor dendi.regl oldumm
Ay benim rüyamda biri kirpiklerimi tarıyordu upuzundu. Elledikçe elindeki şeyle kirpiklerim gürleşip daha da güzel ve uzun olup yukarı kıvrılıyordu. Sağa sola gidiyorlardı bi 5 6 cm vardı neredeyse. Tabirde evlada yorumlanır diyordu öyle içime şüphe düşmüştü benimCnm rüyanda ne gördüm bende rüya gördüm bugün çok etkisinde kaldım daha adetime 11 gün var ama rüyamda test yapıyodum iki kırmızı çizgi net çıkıyodu çok fena oldum uyanınca resmen mutlu oldum test yapmicam daha çok erken ama rüyam beni umutlandırdı
kızlar hcg 2.98 çıkmış ilk defa böyle yüksek niye sizceHayırli zamanda nasip etsin Allah. İlk kez deniyoruz demişsiniz. Benim ilk ayda 7 gün reglim gecikmişti ki hiç gecikmez tüm belirtileri gördüm akıntım inanilmaz yoğundu. Rahimle spermlerin temasının böyle etkileri olabiliyor dendi.
Regliniz devam etmezse bir daha kan vermekte fayda var lekelenme tarzinda mi regl oluyosunuzkızlar hcg 2.98 çıkmış ilk defa böyle yüksek niye sizce
yok artık bugün kesin oldum leke gibi değil muhtemelen testlerde değer 2 98e çıktığı için silik çıkıyodu bakarım benim reglim en az 5 günde biter eğer erken biterse testi tekrarlarım kimyasal gebelik böyle bişey mi yoksa değerimin daha mı yüksek olması gerekiyodu bilginiz var mıRegliniz devam etmezse bir daha kan vermekte fayda var lekelenme tarzinda mi regl oluyosunuz
A öyleyse silik çizgi direk belirmiş ben atmamistim sonra 1 gün geçti aldım aticam silik çizgi olmuş şimdi 3 gün var regliye ama dayanamıyorum kan tahlili yaptıracam galibaBugün sabah freely marka kaset testle yaptım ilk idrarla. Max 5 dk olmuştur. Ben çatlama iğnesi vs bunları kullanmıyorum takviye kullanıyorum sadece etkisi olur mu?
Evet kimyasalda mantik bir döllenmenin olmasi ama embriyonun rahime tutunamamasi seklinde. Kimyasaldan hemen sonra saglikli gebelik oluyor teorisi doğru olabilir gebeysem.yok artık bugün kesin oldum leke gibi değil muhtemelen testlerde değer 2 98e çıktığı için silik çıkıyodu bakarım benim reglim en az 5 günde biter eğer erken biterse testi tekrarlarım kimyasal gebelik böyle bişey mi yoksa değerimin daha mı yüksek olması gerekiyodu bilginiz var mı
hayırlısıyla inşallah hamilesinizdirEvet kimyasalda mantik bir döllenmenin olmasi ama embriyonun rahime tutunamamasi seklinde. Kimyasaldan hemen sonra saglikli gebelik oluyor teorisi doğru olabilir gebeysem.
Yaa çok tuhaftı benim de aslında iki test yapıyodum bi tanesinde 4 tane kırmızı çıkıyodu aaa ikiz mi yoksa diyodumAy benim rüyamda biri kirpiklerimi tarıyordu upuzundu. Elledikçe elindeki şeyle kirpiklerim gürleşip daha da güzel ve uzun olup yukarı kıvrılıyordu. Sağa sola gidiyorlardı bi 5 6 cm vardı neredeyse. Tabirde evlada yorumlanır diyordu öyle içime şüphe düşmüştü benimbi de bu süreçte 2 arkadaşım ayrı ayrı aradı hamile misin diye, hamile görmüşler beni rüyalarında. Hatta gülmüştük çok değilim falan diye
Benimde başladı lekeyok artık bugün kesin oldum leke gibi değil muhtemelen testlerde değer 2 98e çıktığı için silik çıkıyodu bakarım benim reglim en az 5 günde biter eğer erken biterse testi tekrarlarım kimyasal gebelik böyle bişey mi yoksa değerimin daha mı yüksek olması gerekiyodu bilginiz var mı
umarım lekeyle kalır inşallah hayırlısıyla gebesinizdirBenimde başladı leke
Maalesef regli oldum doktorda gördüğümüz yumurtalar neydi çok merak ediyorum. Çünkü bu mantıkla 4 gün önce olumumarım lekeyle kalır inşallah hayırlısıyla gebesinizdir
Kızlar rüyam çıktıYaa çok tuhaftı benim de aslında iki test yapıyodum bi tanesinde 4 tane kırmızı çıkıyodu aaa ikiz mi yoksa diyodumbazı rüyalarım çıkar ama tabi hamile kalmak istediğim için oldu heralde bu fakat çok gerçekçiydi test üretenler ikiz gebelik için 4 çizgi çıkaran test üretin