testte silik çizgiyle hamile olduğunu öğrenenler

buseyilmaz435

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
130
20
20
kızlar merhaba eşimle çocuk istiyoruz daha ilk denememiz bu ay ihtimal yüksek değil yumurtlama kasım 1-2 uygulamada 1 iydi değerlendirdik eşimle bu tarihlerde dahil öncesi ve sonrasında da bat bugün dün ve bugün testte silik çizgiyle karşılaşıyorum bekleyince daha da belli oluyor ama ilk 10 dkda da çıkıyor çizgi 14 ve 15 kasım kahverengi akıntım oldu peçeteye gelen 2 kere aynı zamanda bu sabah çok çok yoğun bi akıntıyla uyandım yumurtlamadan sonra her gün düzenli kasık ağrılarım oldu ilk defa test markası prodoctor daha önce bu testte hiç böyle silik çizgiyle karşılalmadım kan vermek için bekliyorum testi 3 4 gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum böyle olup hamile olanlar var mı

Eklentiler

• 20231115_081915.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 541
  • 20231114_071707.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 529
Bugün aynı testle tam olarak aynı şey yaşandı. Beklenen adet tarihine 4 gün var. Acaba infertelite ilaçlarının teste etkisi olur mu? Bir çok takviye kullanıyorum bunlar yanıltıyor mu acaba?
ilaç hiç kullanmadım o yüzden yorum yapmam doğru olmaz sizinde silik çizgi aynı dediğiniz gibi kan verin bence sizde en doğru sonuç hem kafada kurmaktansa bi an önce sonuç almak daha iyi olur bence soru işaretiniz kalmaz

Aslında bat gelmeden hiç yapmazdım dün akşam bir huylandım ki teknik olarak 5 gün önce oluyor normal kaset testle baktım. Çok silik bir gölge görünce sabah ilk idrarla bunu yaptım. Bu ay tüp bebeğe başlayacaktık testlerimizi yaptirdik sis cektirdim takviye kullaniyorduk olursa müthiş sürpriz olacak. Sizin hayırlı haberinizi bekliyorum çıkarsa sizde hemen gidicem:)

umarım hayırlısıyla inşallah bekliyorum

Bence pozitif ama umitlenme bu ilk 10 dk mı o önemli çünkü benim 1 gün sonra böyle olmuştu
Bugün sabah freely marka kaset testle yaptım ilk idrarla. Max 5 dk olmuştur. Ben çatlama iğnesi vs bunları kullanmıyorum takviye kullanıyorum sadece etkisi olur mu?

Eklentiler

• Screenshot_20231116_100407_Gallery.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 65
Ay benim rüyamda biri kirpiklerimi tarıyordu upuzundu. Elledikçe elindeki şeyle kirpiklerim gürleşip daha da güzel ve uzun olup yukarı kıvrılıyordu. Sağa sola gidiyorlardı bi 5 6 cm vardı neredeyse. Tabirde evlada yorumlanır diyordu öyle içime şüphe düşmüştü benim bi de bu süreçte 2 arkadaşım ayrı ayrı aradı hamile misin diye, hamile görmüşler beni rüyalarında. Hatta gülmüştük çok değilim falan diye

Regliniz devam etmezse bir daha kan vermekte fayda var lekelenme tarzinda mi regl oluyosunuz
yok artık bugün kesin oldum leke gibi değil muhtemelen testlerde değer 2 98e çıktığı için silik çıkıyodu bakarım benim reglim en az 5 günde biter eğer erken biterse testi tekrarlarım kimyasal gebelik böyle bişey mi yoksa değerimin daha mı yüksek olması gerekiyodu bilginiz var mı

aynı zamanda benim reglim çok ağrılı geçer nerdeyse her ay oturup ağlatır beni sabah yine aynısı oldu çok şiddetlendi o yüzden pek bişey ummuyorum ama yükselmesine anlam veremedim bu ayın öncesinde eşimle geri çekilme yöntemiyle korunuyoduk 2 3 kere daha kan almışlardı değerşer 0.1 0 .2 falan çıkıyodu

Bugün sabah freely marka kaset testle yaptım ilk idrarla. Max 5 dk olmuştur. Ben çatlama iğnesi vs bunları kullanmıyorum takviye kullanıyorum sadece etkisi olur mu?
A öyleyse silik çizgi direk belirmiş ben atmamistim sonra 1 gün geçti aldım aticam silik çizgi olmuş şimdi 3 gün var regliye ama dayanamıyorum kan tahlili yaptıracam galiba

Evet kimyasalda mantik bir döllenmenin olmasi ama embriyonun rahime tutunamamasi seklinde. Kimyasaldan hemen sonra saglikli gebelik oluyor teorisi doğru olabilir gebeysem.

Yaa çok tuhaftı benim de aslında iki test yapıyodum bi tanesinde 4 tane kırmızı çıkıyodu aaa ikiz mi yoksa diyodum bazı rüyalarım çıkar ama tabi hamile kalmak istediğim için oldu heralde bu fakat çok gerçekçiydi test üretenler ikiz gebelik için 4 çizgi çıkaran test üretin

Benimde başladı leke

Kızlar rüyam çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…