- 8 Kasım 2023
- 130
- 20
- 20
-
- Konu Sahibi buseyilmaz435
geçmiş olsun rabbim hayırlısıyla en kısa sürede sizlere evlat nasip etsin inşallahMalesef ilerleyemedi nasip değilmiş 15 gün önce kürtaj oldum kalbi durdu
sizlerede çok geçmiş olsun umarım rabbim sizede en kısa sürede evlat sahibi olmayı nasip etsin ne güzel düşünmüşsünüz bende herşeyin altında hayır arıyorum elbette üzülüyoruz ama olmadığının daha iyi olduğuna şahit olduğum pek çok şeye şahit oldum olmuyorsa rabbimin vardır bi bildiği bekletiyosa güzelleştiriyodurYaaa cnm çok geçmiş olsun benimde bir düşüğüm var kalp atışı olmadan kürtaj oldum bende vardır bir hayır dedim hep ilk gebeliklerde oluyormuş o kadar çok vardı ki gittiğim hastanede bile inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşarız
Aynen öyle cnm sağol Allah razı olsun artık dua ederken sadece kendim için etmiyorum hep yürekten dua eden bütün kadınlara ve bana hayırlı doğal yoldan kolaylıkla hamile kalmayı sağlıklı evlatlar yetiştirmeyi nasip et Rabbim diye dua ediyorum oluyorsa bir olmuyorsa bin hayır aramak lazım bende hep olmayan şeylerin sonradan benim hayrıma olduğunu anladım sağlımız yerinde çok şükürsizlerede çok geçmiş olsun umarım rabbim sizede en kısa sürede evlat sahibi olmayı nasip etsin ne güzel düşünmüşsünüz bende herşeyin altında hayır arıyorum elbette üzülüyoruz ama olmadığının daha iyi olduğuna şahit olduğum pek çok şeye şahit oldum olmuyorsa rabbimin vardır bi bildiği bekletiyosa güzelleştiriyodur
çok şükür sizin belirtileriniz nelerdiAynen öyle cnm sağol Allah razı olsun artık dua ederken sadece kendim için etmiyorum hep yürekten dua eden bütün kadınlara ve bana hayırlı doğal yoldan kolaylıkla hamile kalmayı sağlıklı evlatlar yetiştirmeyi nasip et Rabbim diye dua ediyorum oluyorsa bir olmuyorsa bin hayır aramak lazım bende hep olmayan şeylerin sonradan benim hayrıma olduğunu anladım sağlımız yerinde çok şükür
Bende çok belirti vardı adete 5 gün kala başlamıştı gece uykumdan uyandım birdenbire ve nefes darlığı kalp çarpıntısı oldu akşam yemeğinden sonra midem bulandı aşırı derece karnımda şişlik vardı ramazan ayı olduğu için anladım ramazanda bişey yemediğim için karnım içine çökerdi tam tersi çok yemek yemişim gibi hep şişti alnımda hep sivilce çıkardı regl yaklaştıkça onlar çıkmamıştı birde adet günümde aşırı enerjiktim normalde tam tersi modum düşük olurdu tabi hepsini sonradan anladım adetim 2. Günü test yapmıştım silik çıkmıştıçok şükür sizin belirtileriniz nelerdi
anladım teşekkür ederim az önce peçeteye yine pembemsi akıntı geldi ya reglim geliyo ya da tutunma bilemiyorum yarın netleşir ve bir kaç gündür ayaklarım buz gibi ısıtamıyorumBende çok belirti vardı adete 5 gün kala başlamıştı gece uykumdan uyandım birdenbire ve nefes darlığı kalp çarpıntısı oldu akşam yemeğinden sonra midem bulandı aşırı derece karnımda şişlik vardı ramazan ayı olduğu için anladım ramazanda bişey yemediğim için karnım içine çökerdi tam tersi çok yemek yemişim gibi hep şişti alnımda hep sivilce çıkardı regl yaklaştıkça onlar çıkmamıştı birde adet günümde aşırı enerjiktim normalde tam tersi modum düşük olurdu tabi hepsini sonradan anladım adetim 2. Günü test yapmıştım silik çıkmıştı
Neden bir gün sonra çıkıyor belki çıkmıştır baktınız mıanladım teşekkür ederim az önce peçeteye yine pembemsi akıntı geldi ya reglim geliyo ya da tutunma bilemiyorum yarın netleşir ve bir kaç gündür ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum
Insallah güzel sonuçlar alırsınız benim yumurtlama doneminden itibaren gogus agrılarım dinmedi adete yakın azaldı 3 gun geciktim kasıklarim hafif agrimaya basladı adet olucam sandim ama yinede test yaptım çok hafif çikmisti dik inen çizgi pozitifi gösteriyor.kızlar merhaba eşimle çocuk istiyoruz daha ilk denememiz bu ay ihtimal yüksek değil yumurtlama kasım 1-2 uygulamada 1 iydi değerlendirdik eşimle bu tarihlerde dahil öncesi ve sonrasında da bat bugün dün ve bugün testte silik çizgiyle karşılaşıyorum bekleyince daha da belli oluyor ama ilk 10 dkda da çıkıyor çizgi 14 ve 15 kasım kahverengi akıntım oldu peçeteye gelen 2 kere aynı zamanda bu sabah çok çok yoğun bi akıntıyla uyandım yumurtlamadan sonra her gün düzenli kasık ağrılarım oldu ilk defa test markası prodoctor daha önce bu testte hiç böyle silik çizgiyle karşılalmadım kan vermek için bekliyorum testi 3 4 gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum böyle olup hamile olanlar var mı
Bende yerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra olmuştu hemde baya geçmişti bi damla pembe kan gelmiştianladım teşekkür ederim az önce peçeteye yine pembemsi akıntı geldi ya reglim geliyo ya da tutunma bilemiyorum yarın netleşir ve bir kaç gündür ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum
sağlık ocağı öyle burda ertesi gün öğlen çıkıyorNeden bir gün sonra çıkıyor belki çıkmıştır baktınız mı
regl olcam galiba bilmiyorumBende yerleşme kanaması adet gecikmesinden sonra olmuştu hemde baya geçmişti bi damla pembe kan gelmişti
yerleşme kanamanız oldu mu pekiInsallah güzel sonuçlar alırsınız benim yumurtlama doneminden itibaren gogus agrılarım dinmedi adete yakın azaldı 3 gun geciktim kasıklarim hafif agrimaya basladı adet olucam sandim ama yinede test yaptım çok hafif çikmisti dik inen çizgi pozitifi gösteriyor.
Bu gebeliğimde olmadı ama 2. gebeligimde adet gecikmesinden 7 8 gun sonra hafif pembemsi bir akıntiyla olmuştu.yerleşme kanamanız oldu mu peki
bilmiyorum bende regl geliyo gibiBu gebeliğimde olmadı ama 2. gebeligimde adet gecikmesinden 7 8 gun sonra hafif pembemsi bir akıntiyla olmuştu.
Yinede kan verin emin olmak icinbilmiyorum bende regl geliyo gibi
verdim bugün sabahda sonuç yarın öğlen cıkıcak 12 30 gibi çıkmış olur bu peçeteye hala gelen pembemsi akıntıyla birlikte geliyor anlamadımYinede kan verin emin olmak icin
güzel dileklerin için teşekkür ederimInsallah güzel sonuçlar alırsınız benim yumurtlama doneminden itibaren gogus agrılarım dinmedi adete yakın azaldı 3 gun geciktim kasıklarim hafif agrimaya basladı adet olucam sandim ama yinede test yaptım çok hafif çikmisti dik inen çizgi pozitifi gösteriyor.
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsinverdim bugün sabahda sonuç yarın öğlen cıkıcak 12 30 gibi çıkmış olur bu peçeteye hala gelen pembemsi akıntıyla birlikte geliyor anlamadımher şey yarın netleşcek bakalım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
amin inşallahRabbim güzel haberler almayı nasip etsin