testte silik çizgiyle hamile olduğunu öğrenenler

buseyilmaz435

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
130
20
20
kızlar merhaba eşimle çocuk istiyoruz daha ilk denememiz bu ay ihtimal yüksek değil yumurtlama kasım 1-2 uygulamada 1 iydi değerlendirdik eşimle bu tarihlerde dahil öncesi ve sonrasında da bat bugün dün ve bugün testte silik çizgiyle karşılaşıyorum bekleyince daha da belli oluyor ama ilk 10 dkda da çıkıyor çizgi 14 ve 15 kasım kahverengi akıntım oldu peçeteye gelen 2 kere aynı zamanda bu sabah çok çok yoğun bi akıntıyla uyandım yumurtlamadan sonra her gün düzenli kasık ağrılarım oldu ilk defa test markası prodoctor daha önce bu testte hiç böyle silik çizgiyle karşılalmadım kan vermek için bekliyorum testi 3 4 gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum böyle olup hamile olanlar var mı

Eklentiler

• 20231115_081915.jpg
    103,3 KB · Görüntüleme: 540
  • 20231114_071707.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 528
sizlerede çok geçmiş olsun umarım rabbim sizede en kısa sürede evlat sahibi olmayı nasip etsin ne güzel düşünmüşsünüz bende herşeyin altında hayır arıyorum elbette üzülüyoruz ama olmadığının daha iyi olduğuna şahit olduğum pek çok şeye şahit oldum olmuyorsa rabbimin vardır bi bildiği bekletiyosa güzelleştiriyodur

Aynen öyle cnm sağol Allah razı olsun artık dua ederken sadece kendim için etmiyorum hep yürekten dua eden bütün kadınlara ve bana hayırlı doğal yoldan kolaylıkla hamile kalmayı sağlıklı evlatlar yetiştirmeyi nasip et Rabbim diye dua ediyorum oluyorsa bir olmuyorsa bin hayır aramak lazım bende hep olmayan şeylerin sonradan benim hayrıma olduğunu anladım sağlımız yerinde çok şükür

çok şükür sizin belirtileriniz nelerdi

çok şükür sizin belirtileriniz nelerdi
Bende çok belirti vardı adete 5 gün kala başlamıştı gece uykumdan uyandım birdenbire ve nefes darlığı kalp çarpıntısı oldu akşam yemeğinden sonra midem bulandı aşırı derece karnımda şişlik vardı ramazan ayı olduğu için anladım ramazanda bişey yemediğim için karnım içine çökerdi tam tersi çok yemek yemişim gibi hep şişti alnımda hep sivilce çıkardı regl yaklaştıkça onlar çıkmamıştı birde adet günümde aşırı enerjiktim normalde tam tersi modum düşük olurdu tabi hepsini sonradan anladım adetim 2. Günü test yapmıştım silik çıkmıştı

anladım teşekkür ederim az önce peçeteye yine pembemsi akıntı geldi ya reglim geliyo ya da tutunma bilemiyorum yarın netleşir ve bir kaç gündür ayaklarım buz gibi ısıtamıyorum

Insallah güzel sonuçlar alırsınız benim yumurtlama doneminden itibaren gogus agrılarım dinmedi adete yakın azaldı 3 gun geciktim kasıklarim hafif agrimaya basladı adet olucam sandim ama yinede test yaptım çok hafif çikmisti dik inen çizgi pozitifi gösteriyor.

Eklentiler

• 20231027_105957.jpg
    34,8 KB · Görüntüleme: 239
güzel dileklerin için teşekkür ederim

Bugün aynı testle tam olarak aynı şey yaşandı. Beklenen adet tarihine 4 gün var. Acaba infertelite ilaçlarının teste etkisi olur mu? Bir çok takviye kullanıyorum bunlar yanıltıyor mu acaba?

Eklentiler

• 20231115_125130.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 232
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…