Siz kaç değerle öğrendinizBende perşembe ☺☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz kaç değerle öğrendinizBende perşembe ☺☺
14Siz kaç değerle öğrendiniz
Şuan kaç artış
851Şuan kaç artış
Benim 19 mayıs 35
Testler hangi markaydı hatırlıyor musunuzEki Görüntüle 3429343 Eki Görüntüle 3429344 Test yaptım ve ikiside silik çıktı daha demin 3. Yü yaptım ondada silik çıktı 2 senedir bekliyoruz kan testine gitmeye korkuyorum hayallerim suya düşer diye sizce gebelik var mı ?
Test day’s doctor du şuan beta 6290 larda keseyide gördüm çok erken öğrendim test sayesindeTestler hangi markaydı hatırlıyor musunuz
Maşallah benim de dün tesim seninki gibiydi 46 çıktı inşallah güzel artış olurTest day’s doctor du şuan beta 6290 larda keseyide gördüm çok erken öğrendim test sayesinde
Şuan 9 +2 yiz geç döllenme olmuş rabbim hepimizin bebeğini sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eder :)Maşallah benim de dün tesim seninki gibiydi 46 çıktı inşallah güzel artış olur![]()
Maşallah rabbim sağ salim kucağına almak nasip eder benimde 8+1 çıktı ultrasondaŞuan 9 +2 yiz geç döllenme olmuş rabbim hepimizin bebeğini sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip eder :)
En garantisi regl tarihini beklemek. Pozitif gibi görünüyor ama boşuna ümitlenmek çok yıpratıcıEki Görüntüle 3429343 Eki Görüntüle 3429344 Test yaptım ve ikiside silik çıktı daha demin 3. Yü yaptım ondada silik çıktı 2 senedir bekliyoruz kan testine gitmeye korkuyorum hayallerim suya düşer diye sizce gebelik var mı ?
Benim regle 4 gün var aşırı silik çıktı ini nasip olur. 4 gün asla geçmez artıkBenim de öyleydi hatta konu açmıştım sizin gibi .ama değer çok ufak olduğu için kimyasal olma riski de var artısı takip etmek lazım
Ben 3 haftalıkken öğrenmişim bebeği şuan 10 haftalık olduk :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Benim regle 4 gün var aşırı silik çıktı ini nasip olur. 4 gün asla geçmez artık![]()
Amin inşallah. Çok sevindim sizin içinBen 3 haftalıkken öğrenmişim bebeği şuan 10 haftalık olduk :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
Rabbim sizede en yakın zamanda evlat nasip eylesinAmin inşallah. Çok sevindim sizin içinben ne yazık ki regl oldum ama nasip olur inş