Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama hemen çizgi belirmiyor 10 dk sonra beliriyorBenim de böyleydi kan verdim 24 çıktı kan verin bence![]()
Benim de öyleydi hatta konu açmıştım sizin gibi .ama değer çok ufak olduğu için kimyasal olma riski de var artısı takip etmek lazımAma hemen çizgi belirmiyor 10 dk sonra beliriyor
Kan testi verdim bakalım çıkıcak sonuç :) teşekkür ederimBenim de öyleydi hatta konu açmıştım sizin gibi .ama değer çok ufak olduğu için kimyasal olma riski de var artısı takip etmek lazım
Rica ederim güzel haberlerle inşallahKan testi verdim bakalım çıkıcak sonuç :) teşekkür ederim
Beta 35 çıktı inşallah artar teşekkür ederimCanım 10 dakika sonra çıkıyorsa biraz düşündürür. Çünkü ilk üç dakıkadan sonrası pek önemsenmiyor ama senin iki testte de o şekilde cıkmış bilemedim inşallah vardır![]()
Peki gecikmenin kaçıncı günündesin?Beta 35 çıktı inşallah artar teşekkür ederim
Beta 35 çıktı hamileyimRica ederim güzel haberlerle inşallah
4. Günü bugünPeki gecikmenin kaçıncı günündesin?
Anladım canım inşallah ilerlerBeta 35 çıktı hamileyim
4. Günü bugün
Değerim 70 e yükseldi ama kimyasal olabilir dedi herşey rabbimden veren de o alanda o bekliyorum :)Günden güne iki katı artması gerekiyor canım
İki gün sonra ise bu değer normalDeğerim 70 e yükseldi ama kimyasal olabilir dedi herşey rabbimden veren de o alanda o bekliyorum :)
İki gün sonra verdim şimdi cuma vericemİki gün sonra ise bu değer normal
Bende perşembe ☺☺İki gün sonra verdim şimdi cuma vericem